2022.december.10. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

BUDAPEST VENDÉGÜL VÁRJA MAGYARORSZÁGOT! 2007. november 5.- december 25.

3 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/6907"><img class="image thumbnail" src="/files/images/iranybudapest.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.iranybudapest.hu" title="www.iranybudapest.hu" width="100" height="62" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.iranybudapest.hu/">www.iranybudapest.hu</a> </strong></span></span>  <p>Második szakaszához érkezett a „Budapest vendégül várja Magyarországot" akció, amely Magyar Turizmus Zrt., a Magyar Szállodaszövetség és közel száz budapesti szolgáltató egyedülálló összefogásával valósul meg. November 5. és december 25. között a magyar főváros kedvezményes ajánlatokkal és színes programlehetőségekkel várja a belföldi utazóközönséget. </p><p>

www.iranybudapest.huwww.iranybudapest.hu  

Második szakaszához érkezett a „Budapest vendégül várja Magyarországot" akció, amely Magyar Turizmus Zrt., a Magyar Szállodaszövetség és közel száz budapesti szolgáltató egyedülálló összefogásával valósul meg. November 5. és december 25. között a magyar főváros kedvezményes ajánlatokkal és színes programlehetőségekkel várja a belföldi utazóközönséget.

www.iranybudapest.huwww.iranybudapest.hu  

Második szakaszához érkezett a „Budapest vendégül várja Magyarországot" akció, amely Magyar Turizmus Zrt., a Magyar Szállodaszövetség és közel száz budapesti szolgáltató egyedülálló összefogásával valósul meg. November 5. és december 25. között a magyar főváros kedvezményes ajánlatokkal és színes programlehetőségekkel várja a belföldi utazóközönséget.

A Budapest – elsősorban – belföldi vendégforgalmának élénkítését célzó akció keretein belül a vendégek kedvezményes utazási csomagokat vásárolhatnak az akcióban részt vevő szállodáktól, amelyek az akciós szobaáron kívül számos egyéb kedvezményes szolgáltatást – turisztikai látnivalók, városnézések, kulturális programok – is tartalmaznak. Ezeket a kedvezményeket (10-50%) a vendégek a Magyar Turizmus Kártya Light és az „IrányBudapest" kupontömb segítségével vehetik igénybe, amelyeket az utazási csomag részeként, annak megvásárlásakor a kiválasztott szállodában kapnak kézhez. Az érdeklődők kategóriánként egységes árakon, például kétcsillagos szállodában személyenként 5 750 forintért, háromcsillagosban 8 250 forintért, négycsillagosban 10 750 forintért, ötcsillagos szállodában pedig 13 250 forintért foglalhatnak szállást, kétágyas elhelyezés esetén.

Az „IrányBudapest" kedvezményt adó kupontömbben olyan szolgáltatások – városnézések, kulturális és egyéb szabadidős programok, valamint éttermek – szerepelnek, amelyek segítségével a budapesti tartózkodás színessé, tartalmassá, érdekessé tehető. A kupontömb kedvezményre jogosít többek között a Művészetek Palotájában, a Szépművészeti Múzeumban, a Terror Házában és a Budapesti Operettszínházban is.

A Magyar Turizmus Kártya Light felmutatásával további számos étteremben, múzeumban, kulturális-, zenei-, és gasztronómiai programon, többek között a Tropikáriumban,  a  Fővárosi Nagycirkuszban, a Budavári Labirintusban, a Vasúttörténeti Parkban kaphatnak kedvezményt a vendégek, valamint lehetőségük nyílik kedvezményes útikönyv és térképvásárlásra, továbbá ingyenes telefonbeszélgetésre/internetezésre is a kártyához csatolt telefonkártyával.

Az advent időszaka alatt a szállodák ezen felül „karácsonyi ajándékkal" is kedveskednek vendégeiknek: ajándék vacsorával vagy karácsonyi bekészítéssel várják az érdeklődőket. Európa egyik legszínvonalasabb karácsonyi vására, a Vörösmarty téri karácsonyi vásár is meglepetéseket tartogat az akció keretében Budapesten tartózkodó vendégek számára: egy bögre forralt bort kapnak ajándékba és a bögrét is hazavihetik!

A Magyar Turizmus Zrt. tevékenységében arra törekszik, hogy minél több lehetőséget biztosítson a turisztikai szakmával és a stratégiai partnerekkel történő együttműködésre. Ezen irányelv alapján került kidolgozásra a Budapest vendégül várja Magyarországot kampány is, amely a fővárosi szolgáltatók segítségével egyedülálló lehetőséget biztosít a belföldi lakosság számára, az évente mintegy 2,5 millió turista által látogatott magyar főváros megismerésére.

http://www.iranybudapest.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.