2022.június.27. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Bulizás felsőfokon és perc alapon

3 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/51502"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image1_375.jpg" border="0" width="439" height="177" /></a></span><em>Idén már a Volt Fesztiválon, a Heineken Balaton Sound-on és a Sziget Fesztiválon is igénybe vehető a Percalapú Fesztiváljegy.</em></p> <p><em> </em>

image1 375Idén már a Volt Fesztiválon, a Heineken Balaton Sound-on és a Sziget Fesztiválon is igénybe vehető a Percalapú Fesztiváljegy.

 

image1 375Idén már a Volt Fesztiválon, a Heineken Balaton Sound-on és a Sziget Fesztiválon is igénybe vehető a Percalapú Fesztiváljegy.

 

Az EME Zrt. (Első Mobilfizetés Elszámoló Szolgáltató Zrt.) és a három mobilszolgáltató – a Vodafone, a T-Mobile és a Telenor – együttműködése révén azok sem maradnak le semmiről, akik csak egy-egy koncert idejére szeretnének a fenti fesztiválokra ellátogatni. A Percalapú Fesztiváljegy lényege ugyanis, hogy a bulizni vágyó ügyfelek csak annyit fizetnek a jegyért, amennyi időt a rendezvényen töltöttek. Ha valaki a Percalapú Fesztiváljegy maximális árának elérése előtt távozna, nincs más teendője, mint a rendezvény helyszínén a Percalapú Fesztiváljegy Pontnál leadni a karszalagját, ahol a díjszámlálást ekkor leállítják.

 

Ezen túlmenően, akik igénybe veszik a szolgáltatást, külön kapun vagy sávon juthatnak be a fesztiválokra. A vásárlás a fesztivál adott napján egy egyszerű SMS küldésével bárhonnan elindítható, és mindehhez készpénz sem kell, elegendő csupán egy havidíjas vagy feltöltőkártyás mobil előfizetés.

 

A vásárlás menete egyszerű, a saját mobilszolgáltató előhívójának kiválasztása után a +36-20/30/70-810-9998-as telefonszámra kell elküldeni az adott fesztivál kódját (volt, sound vagy sziget) a fesztivál kiszemelt napján (kivéve 0. nap), majd a vásárlást megerősítő üzenetre érkező válasz SMS-ben szereplő tranzakciós kódot a Percalapú Fesztiváljegy Pontnál felmutatni, vagy bemondani, ahol a belépésre jogosító karszalag átvehető. A Percalapú Fesztiváljegy maximális díját a tranzakciós kód kiküldésekor elkülönítik az egyenlegen vagy a mobilvásárlásra rendelkezésre álló keretből, de csak annyit von le belőle a mobilszolgáltató végül, amennyi időt a felhasználó a fesztiválon töltött. A fesztivál elhagyását követően, a karszalag leadása után a megmaradt rész visszakerül az ügyfél egyenlegére vagy a mobilvásárlásra rendelkezésre álló keretbe. A Percalapú Fesztiváljegy ténylegesen kifizetett áráról SMS-ben kap mindenki értesítést.

 

Az SMS-ben kapott egyedi kódoddal az alábbi időpontig lehet jelentkezni a Percalapú Fesztiváljegy Pontnál belépésre:

VOLT fesztivál                            a kód kérést követő nap 04:59-ig

Heineken Balaton Sound               a kód kérést követő nap 04:59-ig

Sziget 2011                                a kód kérést követő nap 01:59-ig

 

Azoknak sem kell félniük, akiknek a kiválasztott koncert nem lenne elég, és tovább maradnának a fesztiválon, hiszen a jegyek ára maximalizálva van. Ez a Volt Fesztivál esetében 11.500, a Heineken Balaton Sound-nál 16.500, míg a Sziget Fesztivál alatt 13.500 forintot jelent. 

 

A Percalapú Fesztiváljegy szolgáltatás természetesen az EME Zrt. regisztrált ügyfelei számára is elérhető.

 

www.percjegy.hu

 

 

A Percalapú Fesztiváljegy díjazását az alábbi táblázat tartalmazza:

 

VOLT Fesztivál

Heineken Balaton Sound

Normál percdíj (18:00-00:59)

bruttó 60 FT

bruttó 80 FT

Kedvezményes percdíj

(01:00-17:59)

bruttó 30 FT

bruttó 40 Ft

 

 

Sziget Fesztivál

Normál percdíj

(18:00-22:59)

bruttó 70 FT

Kedvezményes percdíj

(23:00-17:59)

bruttó 35 FT

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.