2024.június.14. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

CHIVAS LUXURY CLUB GÁLA VACSORA A PARALIMPIAI CSAPATÉRT — 2012. JÚLIUS 18 – GUNDEL KERT

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/63198"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/1_3.thumbnail.jpeg" border="0" width="100" height="67" /></a></span>Rendhagyó estet zárt 2012. július 18-án a Gundel kertben a Chivas Luxury Club. A Chivas Luxury Club meghívására, a Paralimpiai csapatért szervezett gála vacsorán egy igen prominens közönség vett részt a Gundel kertben. A kellemes nyárestén a szervezők egy 4 fogásos ínyenc vacsorára látták vendégül meghívottjaikat, melyet a Gundel shéfje erre az estére komponált, a Mumm Champagne és a Chivas Regal whisky prémium italkülönlegességek ihletésére.

1 3.thumbnailRendhagyó estet zárt 2012. július 18-án a Gundel kertben a Chivas Luxury Club. A Chivas Luxury Club meghívására, a Paralimpiai csapatért szervezett gála vacsorán egy igen prominens közönség vett részt a Gundel kertben. A kellemes nyárestén a szervezők egy 4 fogásos ínyenc vacsorára látták vendégül meghívottjaikat, melyet a Gundel shéfje erre az estére komponált, a Mumm Champagne és a Chivas Regal whisky prémium italkülönlegességek ihletésére.

1 3.thumbnailRendhagyó estet zárt 2012. július 18-án a Gundel kertben a Chivas Luxury Club. A Chivas Luxury Club meghívására, a Paralimpiai csapatért szervezett gála vacsorán egy igen prominens közönség vett részt a Gundel kertben. A kellemes nyárestén a szervezők egy 4 fogásos ínyenc vacsorára látták vendégül meghívottjaikat, melyet a Gundel shéfje erre az estére komponált, a Mumm Champagne és a Chivas Regal whisky prémium italkülönlegességek ihletésére.

2 2.thumbnailAz esemény fővédnöke volt Szekeres Pál, háromszoros paralimpiai bajnok vívó és sport ügyekért felelős helyettes államtitkár. Az esemény kiemelt vendége volt Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok vizilabdázó, a 2012-es olimpiai vizilabda csapat másod edzője

3 0.thumbnailA Chivas Luxury Club eseményeken tavaly szeptember óta választják meg hazánk modernkori lovagjait, akik a média, a kultúra vagy az üzleti élet világában már bizonyítottak, szakmájukban és magánéletükben egyaránt sikeresek.

4 1.thumbnailÁrpa Attila a Chivas Lovagrend Főlovagja és a Chivas Luxury Club események állandó házigazdája. Ezidáig 6 Chivas lovagot avattak a szervezők Árpa Attila közreműködésével: Till Attilát, Bochkor Gábort, Schiffer Miklóst, Csányi Sándort, Pantl Pétert, júniusban pedig már a Paralimpiai csapatnak elindított gyűjtó akciók keretén belül, Czene Attila vállalta el a felkérést. A júliusi gálavacsorán megválasztott legújabb lovag tovább emeli a fényét a Chivas Lovagi rangnak, Ő nem más, mint az esemény kiemelt vendégeként meghívott háromszoros olimpiai bajnok vizilabdázónk, Benedek Tibor.

5 0.thumbnailA Chivas Regal nemzetközi szlogenjének -„Live with Chivalry!", ford: Élj Lovagiasan!- égisze alatt a Chivas Luxury Club szervezői úgy döntöttek, hogy a lovag választás mellett mostantól minden eseményen egy nemes cél mellé állnak. Most 3 rendezvényen keresztül a paralimpiai csapatnak gyűjtenek, melynek kiemelt programja a júliusi gálavacsorán megszervezett árverés volt. Az árverésre bocsájtott különleges programok és sport relikviák mind elkeltek a különleges aukción.

Az aukciós tételek listája:

–        Christian Lacroix által tervezett, limitált kiadású Chivas Regal whisky

–        4,5 literes Chivas Regal

–        Vitorlázás Balatonkenesén 2 fő részére, szállással, vacsorával, a Chivas Regal felajánlásával

–        1db Forma 1 VIP Super Gold Tribün belépőjegy, a First Class magazin felajánlásával

–        A 2012-es év magyar olimipai vízilabda csapata által aláírt labda, Benedek Tibor, háromszoros olimpiai bajnok vizilabdázó felajánlásával

–        Bronzérme, aminek egyik oldalán a pekingi „fészek" stadion látható,a másik oldalán az olimpia kabala figurája. Az érme limitált szériában készült az olimpia és paralimpia tiszteletére. Felajánlója a Magyar Paralimpiai Bizottság volt

–        Ezüstérme ami a 2010-es Vancouveri téli paralimpián került kiadásra. Felajánló ugynacsak a Magyar Paralimpiai Bizottság

–        Szekeres Pál által felajánlott hivatalos válogatott melegítő, melyben 1996-ban és 1998-ban Európa- és Világbajnokságot nyert

–        Szekeres Pál, paralimpiai bajnok kardja, mellyel a 40. születésnapján, 2004-ben Athénban bronz érmet nyert.

–        az Árverés kiemelt tétele egy 3 napos exkluzív utazás Skóciába a Chivas Regal vendégeként, a Chivas Lovagok részére szervezett exkluzív utazáson 2 fő részére, teljes ellátással.

Az árverésen több, mint 800. 000 Ft gyűlt össze és tombola vásárlással is lehetett segíteni a paralimpiai csapatot. Összesen ezen az eseményen több, mint 1. 500. 000 Ft gyűlt össze készpénzben, melyet egy speciális kisbusz megvásárlásában való hozzájárulásként ajánlottak fel a szervezők, a korábban gyűjtött 330. 000 Ft-al együtt. Továbbá az OTP Alapkezelő és az egyik gáláns nyertes Adidas utalványokkal támogatta a paralimpiai csapatot.

Az esemény és az adománygyűjtés sikeréhez hozzájárult még támogatóként a Fiat Magyarország, legdivatosabb tagjával a Lancia-val, az OTP Alapkezelő, olimpiai befektetési csomagjának bemutatásával, a Kékkúti Zrt prémium ásványvizeivel, a S.Pellegrino és Aqua Panna ásványvizekkel és a Nespresso.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.