Rendhagyó estet zárt 2012. július 18-án a Gundel kertben a Chivas Luxury Club. A Chivas Luxury Club meghívására, a Paralimpiai csapatért szervezett gála vacsorán egy igen prominens közönség vett részt a Gundel kertben. A kellemes nyárestén a szervezők egy 4 fogásos ínyenc vacsorára látták vendégül meghívottjaikat, melyet a Gundel shéfje erre az estére komponált, a Mumm Champagne és a Chivas Regal whisky prémium italkülönlegességek ihletésére.

Rendhagyó estet zárt 2012. július 18-án a Gundel kertben a Chivas Luxury Club. A Chivas Luxury Club meghívására, a Paralimpiai csapatért szervezett gála vacsorán egy igen prominens közönség vett részt a Gundel kertben. A kellemes nyárestén a szervezők egy 4 fogásos ínyenc vacsorára látták vendégül meghívottjaikat, melyet a Gundel shéfje erre az estére komponált, a Mumm Champagne és a Chivas Regal whisky prémium italkülönlegességek ihletésére.

Az esemény fővédnöke volt Szekeres Pál, háromszoros paralimpiai bajnok vívó és sport ügyekért felelős helyettes államtitkár. Az esemény kiemelt vendége volt Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok vizilabdázó, a 2012-es olimpiai vizilabda csapat másod edzője

A Chivas Luxury Club eseményeken tavaly szeptember óta választják meg hazánk modernkori lovagjait, akik a média, a kultúra vagy az üzleti élet világában már bizonyítottak, szakmájukban és magánéletükben egyaránt sikeresek.

Árpa Attila a Chivas Lovagrend Főlovagja és a Chivas Luxury Club események állandó házigazdája. Ezidáig 6 Chivas lovagot avattak a szervezők Árpa Attila közreműködésével: Till Attilát, Bochkor Gábort, Schiffer Miklóst, Csányi Sándort, Pantl Pétert, júniusban pedig már a Paralimpiai csapatnak elindított gyűjtó akciók keretén belül, Czene Attila vállalta el a felkérést. A júliusi gálavacsorán megválasztott legújabb lovag tovább emeli a fényét a Chivas Lovagi rangnak, Ő nem más, mint az esemény kiemelt vendégeként meghívott háromszoros olimpiai bajnok vizilabdázónk, Benedek Tibor.

A Chivas Regal nemzetközi szlogenjének -„Live with Chivalry!", ford: Élj Lovagiasan!- égisze alatt a Chivas Luxury Club szervezői úgy döntöttek, hogy a lovag választás mellett mostantól minden eseményen egy nemes cél mellé állnak. Most 3 rendezvényen keresztül a paralimpiai csapatnak gyűjtenek, melynek kiemelt programja a júliusi gálavacsorán megszervezett árverés volt. Az árverésre bocsájtott különleges programok és sport relikviák mind elkeltek a különleges aukción.

Az aukciós tételek listája:

–        Christian Lacroix által tervezett, limitált kiadású Chivas Regal whisky

–        4,5 literes Chivas Regal

–        Vitorlázás Balatonkenesén 2 fő részére, szállással, vacsorával, a Chivas Regal felajánlásával

–        1db Forma 1 VIP Super Gold Tribün belépőjegy, a First Class magazin felajánlásával

–        A 2012-es év magyar olimipai vízilabda csapata által aláírt labda, Benedek Tibor, háromszoros olimpiai bajnok vizilabdázó felajánlásával

–        Bronzérme, aminek egyik oldalán a pekingi „fészek" stadion látható,a másik oldalán az olimpia kabala figurája. Az érme limitált szériában készült az olimpia és paralimpia tiszteletére. Felajánlója a Magyar Paralimpiai Bizottság volt

–        Ezüstérme ami a 2010-es Vancouveri téli paralimpián került kiadásra. Felajánló ugynacsak a Magyar Paralimpiai Bizottság

–        Szekeres Pál által felajánlott hivatalos válogatott melegítő, melyben 1996-ban és 1998-ban Európa- és Világbajnokságot nyert

–        Szekeres Pál, paralimpiai bajnok kardja, mellyel a 40. születésnapján, 2004-ben Athénban bronz érmet nyert.

–        az Árverés kiemelt tétele egy 3 napos exkluzív utazás Skóciába a Chivas Regal vendégeként, a Chivas Lovagok részére szervezett exkluzív utazáson 2 fő részére, teljes ellátással.

Az árverésen több, mint 800. 000 Ft gyűlt össze és tombola vásárlással is lehetett segíteni a paralimpiai csapatot. Összesen ezen az eseményen több, mint 1. 500. 000 Ft gyűlt össze készpénzben, melyet egy speciális kisbusz megvásárlásában való hozzájárulásként ajánlottak fel a szervezők, a korábban gyűjtött 330. 000 Ft-al együtt. Továbbá az OTP Alapkezelő és az egyik gáláns nyertes Adidas utalványokkal támogatta a paralimpiai csapatot.

Az esemény és az adománygyűjtés sikeréhez hozzájárult még támogatóként a Fiat Magyarország, legdivatosabb tagjával a Lancia-val, az OTP Alapkezelő, olimpiai befektetési csomagjának bemutatásával, a Kékkúti Zrt prémium ásványvizeivel, a S.Pellegrino és Aqua Panna ásványvizekkel és a Nespresso.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük