2024.július.14. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Cisco újdonságok a CES-en – avagy a fogyasztói piacon is erősít a cég…

3 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/5299"><img class="image thumbnail" src="/files/images/cisco.jpg" border="0" alt="www.cisco.com" title="www.cisco.com" width="61" height="74" /></a><span style="width: 59px" class="caption"><strong><a href="http://www.cisco.com/">www.cisco.com</a> </strong></span></span>A 2009. évi Nemzetközi Fogyasztói Elektronikai Kiállításon (CES) Las Vegasban a <a href="http://www.cisco.com/">Cisco</a> olyan új fogyasztói technológiákat és kezdeményezéseket mutatott be, amelyek a magával ragadó kommunikációs és szórakozási élmények új generációjával támogatják a „hálózati életmódot".</p><p>

www.cisco.comwww.cisco.com A 2009. évi Nemzetközi Fogyasztói Elektronikai Kiállításon (CES) Las Vegasban a Cisco olyan új fogyasztói technológiákat és kezdeményezéseket mutatott be, amelyek a magával ragadó kommunikációs és szórakozási élmények új generációjával támogatják a „hálózati életmódot".

www.cisco.comwww.cisco.com A 2009. évi Nemzetközi Fogyasztói Elektronikai Kiállításon (CES) Las Vegasban a Cisco olyan új fogyasztói technológiákat és kezdeményezéseket mutatott be, amelyek a magával ragadó kommunikációs és szórakozási élmények új generációjával támogatják a „hálózati életmódot".

A Linksys by Cisco wireless Home Audio Solution otthoni hangrendszer a Wireless-N technológiát kihasználva kiváló hangminőséget biztosít az otthon bármely helyiségében. A felhasználók igazi bulihangulatot teremthetnek, amikor tökéletes szinkronban ugyanazt a számot hallgatják az egész házban, vagy más-más zenét juttathatnak el a különböző, testreszabott „zónákba". A vezeték nélküli otthoni hangrendszer emellett több millió dalt tesz azonnal elérhetővé az olyan integrált internetes szolgáltatások révén, mint a Rhapsody, az AudioLounge és a RadioTime. Az opcionális tartozékként kapható iPod dokkoló segítségével bármilyen, Apple iPod egységen tárolt tartalmak, így Podcast adások, hangoskönyvek és megvásárolt iTunes tartalmak is lejátszhatók a hálózat bármely vezeték nélküli otthoni audio-egységén. A vezeték nélküli otthoni hangrendszer elemei egyúttal kiválóan működnek a Linksys by Cisco újonnan bejelentett Media Hub médiaközpontjával is, amely összegyűjti és megjeleníti a hálózaton elérhető összes médiatartalmat.

A Linksys by Cisco Media Hub médiaközpontot összegyűjti, rendszeri és megjeleníti az összes digitális videót, fényképet és zenét, amit a felhasználók az otthon különböző készülékein tároltak. A Media Hub médiaközponttal a felhasználók egy könnyen kezelhető felület segítségével élvezhetik az összes médiatartalmat, s mindezt nem csak otthonról, hanem a világ bármely pontjáról elérhető webböngészőn keresztül is megtehetik. A Media Hub tökéletes megoldás mindazon fogyasztók számára, akik terjedelmes digitálismédia-könyvtárakkal rendelkeznek, és szeretnék egyszerűsíteni gyűjteményeik kezelését.

A Cisco továbbá bejelentette a Cisco Eos nevű demó szoftverplatformot, amely lehetővé teszi média- és szórakoztatóipari társaságok számára, hogy tartalmaik köré online közösségeket építsenek fel és menedzseljenek. A Cisco Eos egy olyan integrált platform, amely egyetlen operációs környezetben egyesíti a közösségi hálózati, tartalomkezelési és site-adminisztrációs funkciókat, így a tartalomtulajdonosok hatékony módon nyújthatnak lenyűgöző fogyasztói élményeket. A Warner Music Group az első szórakoztatóipari cég, amely a Cisco Eos platformot használja művészei, Laura Izibor (http://www.lauraizibor.com/) és Sean Paul (http://www.allseanpaul.com/) webhelyei számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.