www.interware.huwww.interware.hu Az Interware Internet Szolgáltató Zrt. és a Duna Elektronika Kft. bejelentette, hogy stratégiai együttműködésről írtak alá megállapodást. A megállapodás célja, hogy a jövőben DELL alapokon nyugvó, magas színvonalú, ugyanakkor kedvező árszínvonalú megoldásokat kínáljanak elsősorban a KKV szektor számára.

www.interware.huwww.interware.hu Az Interware Internet Szolgáltató Zrt. és a Duna Elektronika Kft. bejelentette, hogy stratégiai együttműködésről írtak alá megállapodást. A megállapodás célja, hogy a jövőben DELL alapokon nyugvó, magas színvonalú, ugyanakkor kedvező árszínvonalú megoldásokat kínáljanak elsősorban a KKV szektor számára.

    Az együttműködés első eredményeként – a Dell 2950-es szervercsaládba tartozó konfigurációkból – közösen kialakított alkalmazásszerver megoldásokat kínálnak bérleti konstrukcióban. A kedvező pénzügyi kondíciókat kínáló megoldás keretében a szerverek mellett az ideális körülményeket nyújtó Interware Szerver Hotelben való elhelyezést, IP kapcsolatot, rendszeradminisztrációs, rendszergazdai szolgáltatásokat is kapnak az ügyfelek.

    "A stratégiai együttműködéssel tovább bővítettük szolgáltatásainkat, erősítve elkötelezettségünket a magas minőségű szolgáltatások, a hazai informatikai és internetes társadalom fejlődése iránt. A megoldás kidolgozása során a Duna Elektronikával elsősorban azok igényeit tartottuk szem előtt, akik szolgáltatásaink minősége mellett hangsúlyos kérdésként kezelik a háttérben működő eszközök minőségét és szakmai támogatottságát is, ugyanakkor a költségek iránt is érzékenyek." – mondta Sátor Csaba, az Interware Zrt. vezérigazgatója.

    Ablonczy Balázs, a DELL eszközök kiemelt forgalmazója, a Duna Elektronika ügyvezető igazgatója megerősítette, hogy az Interware-rel, Magyarország vezető szerverhoszting vállalatával most megkötött szerződést egy olyan hosszú távú együttműködés első állomásának tekinti, amely segíti a cégek terveinek megvalósulását. A Duna Elektronika stratégiájának megfelelően ez szervesen kapcsolódik azon célhoz, hogy fejlesszék szolgáltatási és üzleti megoldás portfóliójukat. A vezetők bíznak abban, hogy megoldásaikkal hozzájárulnak a piac számára nagyon fontos kis- és közepes méretű vállalkozások internetes jelenlétéhez, az általuk használt alkalmazások fejlődéséhez.

  A több mint 10 éve piacon lévő, 100 %-os magyar tulajdonú Interware a legjelentősebb magyarországi Internet szolgáltatók közé tartozik. Organikus fejlődésével, folyamatos innovációval egyértelmű piacvezető pozíciót vívott ki magának a szerverelhelyezés, valamint a domain szolgáltatások terén. Az 1.000 négyzetméteren üzemelő Szerver Hotelben elhelyezett szerverek száma meghaladja a 4000-et, mellyel a magyarországi internetes tartalom közel 60%-át szolgálja ki. A vállalat meghatározó szerepet tölt be az internet hozzáférés szolgáltatások piacán is.

    Egyaránt kínál ADSL, valamint több technológiai platformon bérelt vonali szolgáltatásokat. Ügyfelei között a kis- és közepes vállalkozások mellett megtalálhatóak a legjelentősebb magyarországi internet szolgáltatók, nemzetközi távközlési vállalatok, költségvetési szervek. A folyamatos, évről-évre kétszámjegyű növekedéshez hozzájárulnak az egyéni előfizetőknek nyújtott szolgáltatások is.

    A cég 2006-ban felkerült a Europe s 500 – Entrepreneurs for Growth szervezet által közzétett, a leggyorsabban növekvő európai cégeket felsorakoztató előkelő 500-as listájára, 2007-ben pedig a magyar internetszolgáltató cégek közül egyedüliként vehette át a világ egyik legjelesebb tanácsadó cége, a Deloitte által alapított "Technology Fast 50" díjat, amely az 50 legdinamikusabban fejlődő közép-kelet európai technológiai cég közé sorolja az Interware Zrt-t.

    2007 végén megvásárolta az egyik első hazai alternatív távközlés vállalatot, az eTel Magyarország Kft-t, mellyel immár teljes értékű telekommunikációs szolgáltatóvá vált.

    2008-ban az Interware-t két neves szakemberekből álló szervezet is díjazta. Az Interware márka a Business Superbrand elismerésben részesült, illetve az Interware Zrt. elnyerte az "Év vállalata" díjat a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesülettől, ezzel is megerősítve azt, hogy az Interware a piaci szereplők közül a minőséggel, megbízhatósággal és kiválóságával is kiemelkedik.

 http://www.interware.hu/

www.dell.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük