Sharp MX-MSharp MX-MKözel 400 ezer látogató 138 országból, 1971 kiállító 52 országból, 170 ezer négyzetméter kiállítói terület, több mint tízmilliárd euró értékű üzletkötés – foglalható össze számokban a nyomda- és médiaipar vezető seregszemléje, a Drupa 2008, amely nemrégiben ért véget. Az immár ötvenéves múltra visszatekintő, a szakma Oscar-díjas rendezvényének számító Drupa 2008 kiállításon szinte az összes vezető nyomdaiparban érdekelt cég képviselteti magát köztük az egyre markánsabb piaci résztvevőnek számító SHARP is.

Sharp MX-MSharp MX-MKözel 400 ezer látogató 138 országból, 1971 kiállító 52 országból, 170 ezer négyzetméter kiállítói terület, több mint tízmilliárd euró értékű üzletkötés – foglalható össze számokban a nyomda- és médiaipar vezető seregszemléje, a Drupa 2008, amely nemrégiben ért véget. Az immár ötvenéves múltra visszatekintő, a szakma Oscar-díjas rendezvényének számító Drupa 2008 kiállításon szinte az összes vezető nyomdaiparban érdekelt cég képviselteti magát köztük az egyre markánsabb piaci résztvevőnek számító SHARP is.

A SHARP 2007-es megjelenése a nyomtatók piacán olyan jól sikerült, hogy valószínűsíthető volt, hogy a cég is részt vesz a 2008-as Drupa kiállításon. „Örömünkre szolgál, hogy ilyen magas színvonalú eszközöket mutathatunk be a Drupa kiállításra ellátogató közönségnek. Nagy reményeket fűztünk ehhez a kiállításhoz és örömünkre szolgált, hogy bemutathattuk legújabb megoldásainkat" – mondta el Edmar Perdon, a SHARP Europe információs rendszerekért felelős általános marketing igazgatója.

Mai modern világunkban a digitális nyomtatás megváltoztatja a kommunikáció arculatát. A Drupa kiállításon a SHARP megmutatta, hogy a digitális nyomtatás mennyire személyre szabottá teszi a tömeggyártást, illetve mennyire optimalizálja a munkafolyamatokat és ezáltal mennyire fejleszti a kommunikáció minőségét olyanformán, hogy közben csökkenti annak költségeit és idejét.

„Legyen szó nagyvállalatról, közép-vállalkozásról vagy egyszerű irodáról, mindenki egyaránt javára fordíthatja az általunk nyújtott szakértelmet és nyomtatóink megbízhatóságát" – mondta el Torsten Bechler, a SHARP Electronics Németország és Ausztria produkciós igazgatója.

A bemutatott termékek és fejlesztések

A díjnyertes MX-sorozat

A többszörös-díjnyertes MX-M850/950 és 1100, valamint a színes nyomtatásban jeleskedő MX-6201N és MX-7001N modellek mellett, a SHARP számos olyan alkalmazást is bemutatott, amelyek a felhasználók számára a legkedvezőbb digitális nyomtatási élményt nyújtják.

Az új MX-M850, MX-M950 és MX-M1100 nyomtatók a percenkénti 85, 95 vagy 110 A4 oldal sebességgel és nagy LC kijelzőikkel a nagy munkabírást ötvözik a csúcstechnológiával. A több mint 8.000 lap kapacitású papírtároló és az ebben a kategóriában kapható leggyorsabb szkennerek biztosítják, hogy az MX széria akár egy órán át is működhet anélkül, hogy újra kelljen tölteni. A halk és megbízható mechanika akár havi 300 ezer A4 oldal nyomtatását teszi lehetővé, mindössze kétszeri festékutántöltéssel. De a készülékek normál használat mellett, a patron kifogyását jelző led kigyulladása után még további 15 ezer lap nyomtatására képesek. A 80 gigabájtos merevlemez akár több egyszerre beérkező munkafeladat tárolását és lebonyolítását teszi lehetővé gond nélkül.

A hűtőrendszer folyamatos működése biztosítja, hogy a rendszer sose melegedjen túl, ezáltal állandó nyomtatási minőséget biztosít. Az érzékelőkkel állandóan figyelt folyamatoknak és a megbízható anyagfelhasználásnak köszönhetően a készülékek csökkentik a karbantartásra fordítandó időt.

A Sharp MX-M1100 modellje, a Sharp dolgozóinak hosszú éves kiemelkedő teljesítményének köszönhetően, a kiváló hatékonyság és megbízhatóság elismeréseként díjat is nyert a BERTL-től és a Buyers Lab and Facts-től.

Tökéletes képminőség színesben és fekete-fehérben

A kezelői felületA kezelői felület

Az MX-7001N és MX-6201N modellek, 6 és félezer feletti lapkapacitással és percenkénti 50 lap színes, illetve 70 lap feke-fehér nyomtatási sebességgel a hatékony színes és fekete-fehér nyomtatás megtestesítői.

A készülékek akár 7,2 másodperc alatt bármilyen színes képet kinyomtatnak. Az MX-7001N 4 másodperc alatt, míg kistestvére az MX-6201N 4 és fél másodperc alatt nyomtat ki bármilyen fekete-fehér képet, amely akármilyen irodai környezetben tökéletesen használható legyen szó professzionális kiadványkészítésről, brosúrakötésről, lyukasztásról vagy fémszálfűzésről.

Túl a professzionális funkciókon, az MX-7001N és MX-6201N készülékek tökéletes minőségű képnyomtatásra is alkalmasak. Az olaj-mentes patronok ragyogó képminőséget biztosítanak, míg a Mycrosstoner csökkenti a kép szemcsésségét ezáltal tökéletes vonalakat és színtónusokat és éles vonalakat hozva létre. Az olyan teljesítményjavító tulajdonságok, mint a Sharp Automatikus Színező Mód még a színes háttérben, féltónusú pöttyökkel szegélyezett betűket is tisztán reprodukálja. Az Automatikus Színválasztó pedig érzékeli az éppen használt színes vagy fehér papírt és automatikusan annak megfelelően állítja be a nyomtatáshoz használt színeket, így minden kinyomtatott oldal színe az eredetivel megegyező színű lesz.

Ami a készülékek környezetkímélő kialakítását illeti, mindegyik készülék (MX-7001N, MX-6201N) az iparágvezető energiatakarékos elvárásoknak megfelelően készült, amely összhangban van és követi az új EU Energia Star Label elvárásait.

Mind az MX-7001N és MX-6201 tökéletes mindent-az-egyben megoldást nyújtanak felhasználóinak különleges üzleti megoldásokhoz, használhatóság és megbízhatóság terén egyaránt.

Vége a digitális nyomtatás során átélt bonyodalmaknak

A Sharp két új nyomdai megoldást mutatott be. Az MX-GBX1 és MX-BMX1-nek köszönhetően a cég kibővíti eddigi magas minőségű termékeinek (MX-M850, MX-M950 és MX-M1100) skáláját. Az MX-GBX1 lyukasztójával megfelelő kötéstávolságot tesz lehetővé, míg az MX-BMX1 különböző brosúrák és könyvek fűzését és kötését teszi minden eddiginél egyszerűbbé.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük