2023.december.10. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Dübörög a Griffin-kampány.

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/78658"><img class="image image-_original" src="/files/images/Com%20(1)_0.jpg" border="0" width="448" height="665" /></a></span>Görbe tükröt tart a politika elé a Comedy Central. A Comedy Central jelöltje: Peter Griffin! A magyar humorcsatorna a választásokra hangolódva ál-választási kampánnyal népszerűsíti a Family Guy új évadát.</p> <p> 

com%20(1) 0Görbe tükröt tart a politika elé a Comedy Central. A Comedy Central jelöltje: Peter Griffin! A magyar humorcsatorna a választásokra hangolódva ál-választási kampánnyal népszerűsíti a Family Guy új évadát.

 

com%20(1) 0Görbe tükröt tart a politika elé a Comedy Central. A Comedy Central jelöltje: Peter Griffin! A magyar humorcsatorna a választásokra hangolódva ál-választási kampánnyal népszerűsíti a Family Guy új évadát.

 

Budapest lakói a város frekventált pontjain találkozhatnak a legmarkánsabb szereplőkkel, Peterrel, Briannel és Stewie-val, ahogyan a politikai pártok harsogása közben a sorozat támogatására buzdítanak, a közösségi médiát pedig elárasztották az első választási Family Guy mémek. A Comedy Centralt követő népes online közösség pozitívan reagált arra, ahogyan az animált szereplőkön keresztül a csatorna görbe tükröt tart a politikai pártoknak.

 

Április elsején indul Magyarországon a Family Guy következő, 11. évada, amelyet az animációs vígjáték hívei már régóta vártak. A Comedy Central a választási hangulatban álkampányt indított, amelynek elsődleges célja az, hogy beszédtémát adjon a sorozat rajongóinak és az átpolitizált hangulatban szórakoztató módon szólítsa meg a közösséget.

 

Az online felületeken a Comedy Central aktív követői jól fogadták a különleges kezdeményezést: a napi politkai harcokból kiábrándulva több száz user osztotta meg lelkesen a Family Guy választási ígéreteit. A Comedy Central hagyományos marketing akció helyett olyan megoldással kívánt élni, amely a jelenlegi hangulatra reflektál és felkelti a járókelők, internetezők és rádióhallgatók érdeklődését – mindezt a Family Guy összetéveszthetetlen stílusában. 

 

Stewie rezsicsökkentés és összefogás helyett a világuralom átvételét célozta meg programjában, Peter a politikusok szavahihetőségét ostorozza, Brian pedig – jó kutyához méltóan – lábakat inzultál a Comedy Central kampányában.

 

A Comedy Central műsorán, valamint számos rádióadón is népszerűsítik magukat

a méltán híres Griffin jelöltek. Peter a maga módján, miniszterelnökként páváskodik a spotban, amelynek aláfestő zenéje egy, a hazai politikában jól ismert és kampányokban használt dal. Így találkozik egymással Quahog és Budapest valósága.

 

Április elsején szavazzon a Family Guy-ra!

 

http://www.comedycentral.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.