2024.május.18. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Educatio 2009 – egy kiállítás képei

3 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/22521"></a></span> <span class="inline left"><a href="/node/22507"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Fokep56.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="75" /></a></span> <p>Fővárosi, vidéki, külföldi főiskolák, egyetemek, különböző egyéb oktatási intézmények, valamint taneszközöket gyártó, és forgalmazó cégek vettek részt az Educatio 2009 Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, mely idén kilencedik alkalommal került megrendezésre. </p><p>

 fokep56.thumbnail

Fővárosi, vidéki, külföldi főiskolák, egyetemek, különböző egyéb oktatási intézmények, valamint taneszközöket gyártó, és forgalmazó cégek vettek részt az Educatio 2009 Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, mely idén kilencedik alkalommal került megrendezésre.

 fokep56.thumbnail

Fővárosi, vidéki, külföldi főiskolák, egyetemek, különböző egyéb oktatási intézmények, valamint taneszközöket gyártó, és forgalmazó cégek vettek részt az Educatio 2009 Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, mely idén kilencedik alkalommal került megrendezésre.

aratogergely.thumbnailArató Gergely az Oktatási és Kulturális Minisztérium államtitkára a megnyitóbeszédében elmondta, a rendezvény azt a célt szolgálja, hogy a tanárok, a diákok, és az Oktatási Minisztérium találkozhasson egymással. A felsőoktatás középpontjában a minőség, és javuló szolgáltatások kell álljon. A felsőoktatási intézmények keresik hallgatóikat, azokat a diákokat, akik majd sikeressé tehetik magukat, és az országot egyaránt. A célért mindenkinek küzdenie, tennie kell.

harmadik%20bekezdes.thumbnailSzemély szerint a pénteki nap folyamán jártam a rendezvényen, szinte mozdulni nem lehetett annyi fiatal látogatott ki. Gondolom talán iskolai keretek között, szervezetten is tették ezt, hisz közeledik a továbbtanulási jelentkezési lapok beadásának határideje. Aki esetleg ez idáig nem tudott dönteni, annak biztosan segítettek a standokon álló diákok, tanárok, intézményi alkalmazottak. Persze a jövő iskolájának (néhol már a jelené is) eszközei, felszerelései is megjelentek, csak ámultam.

acleverboardbekezdeshez.thumbnailJuhász Istvánnal a Cleverboard Interaktív Tábla Kft. vezetőjével beszélgettem néhány percet, többet nem tudtunk, hisz folyamosan érdeklődtek termékeik iránt. A cég a Sahara plc angol vállalat disztribútora, és különféle interaktív -valóban okos- táblákat forgalmaznak. Elgondolásom az volt, hogy ilyen táblák csak néhány alapítványi iskolában lehetnek jelen, de megnyugtatott, hogy ez nem így van, sőt, egyre több állami iskola rendelkezik ezzel a taneszközzel. Matematika, irodalom, fizika, kémia, de még ének-zene órára is használhatók különféle számítógépes oktató-programokkal, egyszerűbbé, korszerűbbé, sokkal élvezetesebbé teszi az órákat. A mai, számítógéphez szokott gyermek, az iskolai órákon is találkozhat már kedvenc computerével, de ezúttal -talán észrevétlenül, talán játékosan- tanul is közben.

 

img 0653.thumbnail img 0669.thumbnail
img 0670.thumbnail img 0672.thumbnail

fontoskerdes.thumbnailMindent összevetve úgy gondolom, hogy aki az oktatási rendszer bármely oldalán, tanárként, diákként, taneszközök forgalmazójaként érdekelt, az biztosan nem unatkozott a rendezvényen.

clipboard0125.thumbnail img 0620.thumbnail
img 0630.thumbnail img 0635.thumbnail
img 0636.thumbnail img 0648.thumbnail

Németh Krisztina

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.