2022.05.22.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Egy ember élete és halála ma….

3 min read
<h6 class="uiStreamMessage"> <span class="inline inline-left"><a href="/node/53263"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/romaiakhoz.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="77" /></a></span></h6><p> </p><p><span class="messageBody">"Az ember egy napon rádöbben arra,<br />hogy az életben igazán semmi sem fontos.<br />Sem pénz, sem hatalom, sem előrejutás, csak az,<br />hogy valaki szeresse őt igazán."</span></p><p>
 

 

"Az ember egy napon rádöbben arra,
hogy az életben igazán semmi sem fontos.
Sem pénz, sem hatalom, sem előrejutás, csak az,
hogy valaki szeresse őt igazán."

 

 

"Az ember egy napon rádöbben arra,
hogy az életben igazán semmi sem fontos.
Sem pénz, sem hatalom, sem előrejutás, csak az,
hogy valaki szeresse őt igazán."

És az ember egy napon rádöbben, teljesen egyedül maradt. Akik szülei voltak, vagy rokonai azok meghaltak. Korán, hála a magyar egészségügyi meghalasztó szolgálatnak.

Barátai, mivel már nem tud megélni, hiszen a család a jövedelemben összedolgozott, otthagyják. Szakmai közegéből irigyei, látva, hogy nyomorogva ő egy meggyengült fogatlan oroszlán kiszorítják. Már sehova sem hivják. Nem kiváncsiak rá. Egykori munkatársai kollégái, – mert hát bukott ember- ellene fordulnak. És ottmarad egyes egyedül. Minden nap futja a sárga csekk derby-t (azaz aznapi csekket be tudja-e fizetni. Futja a futamait hasonló okokból a Nemzeti Szabadrabló Hivatallal, hogy elő tudja e termelni a nulla bevételi időszakban az elvárt jövedelem adóját és annak bérterheit. És szépen belefásul mindenbe. Amikor pici szabadideje van otthon ül, és nézi a négy falat.

Már nincsenek tervei, céljai. Mindössze egyet szeretne, túlélni a következő napot. Hogy ne költsön, igyekszik minél kevesebb villanyt használni, és nem elmenni otthonról. S egyszerre otthon rosszul lesz.

Nincs aki telefonáljon. Majd kiszenved. Senkinek sem hiányzik, míg az adóhivatal embere vagy a végrehajtók feltörik a lakást. Megtalálják.

EMBER. volt. A finánckeselyűk szentségelnek és sürgősen széthordják azta kevést amit a lakásban találnak. És az illetőt utána szociálisan elhamvasztják majd szétszórják. A nemzet újra egy emberrel kevesebb lett.Egy szám a statisztikában, ha éppen nem felejtik el bejegyezni. Akár elfelejthetik, mert nincs ki reklamáljon.

Vannak akik ezt meg akarják előzni. Kiirtják családjukat, felégetik vagyonukat. Öngyilkosok lesznek.  Sajnos egyre többen. Mert azt hiszik ez a megoldás. Kilépni az életből. Jót akarnak megkímálmi szeretteiket. Rossz eszközökkel.  Nem érzik, értik ez nem megoldás. Az élet célja a küzdés maga. Ameddig lehet. Az utolsó leheletig. Vagy azután is.

Mindenkinek meg kell vivnia a magánháborúját környezetével szemben. Van a mód az ebből való kilépésre, nyilik – sajnos nem mindenkinek – egy más út is. Elköltözni más országba. Ott sem kolbászból van a kerítés, de az esélyek jelentősen nagyobbak. Ott igazán kezdhet ujat. Nulláról. Nem véletlen, hogy magyarok csak külföldön lehettek sikeresek. Akkor is, ha környezetükben nem volt másik magyar.

Turáni átok, ilyenek vagyunk. Csak Páter Pio, a szentéavatására váró olasz szerzetes, ski jövendöléseiről is elhíresült mondta meg, Magyarországnak milyen jövőt szánt a Teremtő:

 Padre Pio -exhumálás utánPadre Pio -exhumálás után
"Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Írigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!" (Pio atya)

Most volt Szent István királyunk únnepe, aki a Nagyboldogasszonynak ajánlotta fel az országot. Adjon erőt és esélyt a túlélésre. Mindenkinek.

Bevezető idézet:Steiner Gábor választása, szöveg Johannes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.