2022.június.25. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Egyetlen telefonszám, ezernyi mesterember – a FOGAZ új szolgáltatást indít ügyfelei otthonának még nagyobb biztonságáért

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/52198"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/images_81.thumbnail.jpeg" border="0" width="100" height="69" /></a></span>A FŐGÁZ Zrt. a Europ Assistance Magyarországgal együttműködésben indítja el új szolgáltatását az „OtthonSzerviz24"-et, amely kényelmes, megbízható és gyors segítséget garantál a háztartási vészhelyzetek elhárításában a FOGAZ lakossági ügyfelei számára.

images 81.thumbnailA FŐGÁZ Zrt. a Europ Assistance Magyarországgal együttműködésben indítja el új szolgáltatását az „OtthonSzerviz24"-et, amely kényelmes, megbízható és gyors segítséget garantál a háztartási vészhelyzetek elhárításában a FOGAZ lakossági ügyfelei számára.

images 81.thumbnailA FŐGÁZ Zrt. a Europ Assistance Magyarországgal együttműködésben indítja el új szolgáltatását az „OtthonSzerviz24"-et, amely kényelmes, megbízható és gyors segítséget garantál a háztartási vészhelyzetek elhárításában a FOGAZ lakossági ügyfelei számára.

A FOGAZ törekszik megfelelni a fokozódó piaci- és fogyasztói elvárásoknak, ezért a Europ Assistance Magyarország partnerségében egy olyan új szolgáltatást alakított ki, amely számos előnyt biztosít a FŐGÁZ ügyfeleinek. Az „OtthonSzerviz24" szolgáltatás célja, hogy az ügyfelek otthonában előforduló váratlan háztartási vészhelyzetek elhárítására kényelmes, megbízható és gyors megoldást biztosítson.

Az „OtthonSzerviz24" igénybevételével a felmerülő háztartási problémák esetén az ügyfél azonnali segítséget igényelhet a nap 24 órájában. Ehhez csupán egyetlen telefonszámot kell felhívnia (06-1-465-3682), melyen keresztül kikeresik a probléma elhárításához szükséges szakembert, aki a lehető legrövidebb időn belül az ügyfél rendelkezésére áll.

A FŐGÁZ teljes szolgáltatási területén – Budapesten és az ország 10 megyéjében – elérhető és kedvező éves díjért igénybe vehető új szolgáltatás egyik legfontosabb értéke, hogy meghatározott esetekben a szolgáltató átvállalja a vészelhárításhoz szükséges szerelés költségét 25 000 Ft-ig.

Az „OtthonSzerviz24" szolgáltatás számos olyan további előnnyel rendelkezik, amelyek hozzáadott

értéket biztosítanak az ügyfelek számára:

Kényelmes – mert nem kell szerelő kereséssel időt vesztegetni.

Gyors – mert azonnali megoldást biztosít a nap 24 órájában.

Megbízható – mert fix, kedvezményes árakon dolgozó szakemberek állnak rendelkezésre, illetve garanciát

biztosít az elvégzett munkára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.