2022.október.05. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Érintőképernyős karóratelefon az LG-től

3 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/22046"><img class="image thumbnail" src="/files/images/watchphone2.thumbnail.jpg" border="0" alt="LG GD910" title="LG GD910" width="81" height="100" /></a><span style="width: 79px" class="caption"><strong>LG GD910</strong></span></span>  <p>Az LG Electronics (LG) bemutatta a világ első teljes érintőképernyős karóratelefonját, az LG GD910-et, amely 3G-kompatibilis videohívásokat és négysávos GSM működési lehetőséget biztosít.</p><p>

lg gd910LG GD910 

Az LG Electronics (LG) bemutatta a világ első teljes érintőképernyős karóratelefonját, az LG GD910-et, amely 3G-kompatibilis videohívásokat és négysávos GSM működési lehetőséget biztosít.

lg gd910LG GD910 

Az LG Electronics (LG) bemutatta a világ első teljes érintőképernyős karóratelefonját, az LG GD910-et, amely 3G-kompatibilis videohívásokat és négysávos GSM működési lehetőséget biztosít.

„Új 3G-kompatibilis érintőképernyős karóratelefonunk kifinomult formatervezésű, és a technológia élvonalát képviseli, mindemellett pedig szórakoztató is, hiszen akár kedvenc filmjeinket is lejátszhatjuk vele. Az óratelefon újabb bizonyíték az LG vezető technológiai szerepére és arra, hogy a vállalat képes miniatürizálni a legkorszerűbb mobiltelefonok összes alkatrészét" – jellemezte a készüléket Dr. Skott Ahn, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója.

watchphone.thumbnailAnnak érdekében, hogy az LG új karóratelefon kényelmes viselet legyen, a vállalat a vezető gyártók karóráiban használt anyagokat és stíluselemeket alkalmazta a fejlesztésekor. A készülék tokja fémből és ívelt edzett üvegből készült és mindössze 13,9 mm.

A karóratelefon technológiailag éppoly fejlett, mint amilyen elegáns. A világon ez az első érintőképernyős karóratelefon, amely képes a 7,2 Mbps 3G HSDPA adatátvitelre, ami a beépített kamera segítségével videohívásra ad lehetőséget.

A méret csökkentése során az LG nem adott alább a funkciókból, így azon túl, hogy mutatja a pontos időt, a készülék tökéletesen alkalmas szöveges üzenetek küldésére és telefonálásra. Mindez a telefon 3,63 cm-es (1,43 inches), LG Flash felületre épülő teljes érintőképernyőjén valósul meg.

lg gd910LG GD910A hangfelismerés, amely Bluetooth fejhallgatóval vagy anélkül is használható, megkönnyíti a telefonálást és a telefonkönyv használatát. A nagyobb kényelem érdekében az írott szöveget beszéddé átalakító technológia felolvassa a szöveges üzeneteket és az egyéb tudnivalókat. A telefon sztereó Bluetooth kapcsolatot, a zenei fájlok lejátszásához pedig beépített hangszórót is kínál. A teendők és a kezelés szervezettségéről a telefonkönyv és a jegyzetek menü gondoskodik.

„Ez a karóratelefon megfeszített kutatás és fejlesztés gyümölcse, ami különösen fontos számunkra az LG-nél. A továbbiakban is hasonló innovatív termékek és technológiák kifejlesztésére, valamint új irányzatok meghatározására törekszünk a mobiltelefon-iparban" – mondta Dr. Ahn.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.