A lázadó és romantikus popdíva új albuma a Class40-ben hallható először. Minden idők legsikeresebb énekesnője, több mint 300 millió eladott lemezzel a háta mögött. Ő Madonna, aki évtizedek óta tartja lázban a világot, s most legfrissebb albuma, a Rebel Heart kapcsán adott exkluzív interjút Kiss Orsinak.

 

A lázadó és romantikus popdíva új albuma a Class40-ben hallható először. Minden idők legsikeresebb énekesnője, több mint 300 millió eladott lemezzel a háta mögött. Ő Madonna, aki évtizedek óta tartja lázban a világot, s most legfrissebb albuma, a Rebel Heart kapcsán adott exkluzív interjút Kiss Orsinak.

 

A Class FM-en Madonna a hét sztárja, sőt világpremier előtt egy nappal új albumát is meghallgathatjuk. A világsztár többek között tudatosságról, személyiségének kettősségéről és önkifejezésről mesélt.

 

Március 9-én jelenik meg a pop királynőjeként emlegetett Madonna 13. stúdióalbuma. Kislemeze, a Living for Love már tarol a nemzetközi listákon, a house-beütésű dalról az énekesnő azt nyilatkozta, olyan, mintha a régi és a mostani énjét gyúrták volna egybe. A mindig megújulni képes popdíva ráadásul olyan sztárokkal dolgozott együtt a korongon, mint Nicki Minaj, Nas vagy a bokszoló Mike Tyson. Az év egyik legjobban várt lemeze március 10-én jelenik meg, dalait két nappal korábban a Class40 műsorában hallhatjuk először hazánkban.

 

Madonnát sokan egocentrikus, provokatív dívaként írják le, ám ő csak hihetetlenül tudatosan halad az útján.

„Elégedettséggel tölt el, hogy ösztönözhetem az embereket arra, hogy legyenek büszkék magukra és közben biztathatom őket, hogy merjenek kiállni azért, amiben hisznek." – magyarázta a világsztár, aki új albumának születéséről is mesélt.

„Amikor készült az anyag, őszintén szólva semmilyen elképzelésem nem volt, csupán az, hogy szeretném felfedezni a személyiségem kettősségét, ami egy lázadó és egy romantikus oldalból áll. És persze jó dalokat akartam írni. – mondta Madonna, aki a lázadásról is beszélt. „Lázadó az, aki kérdéseket tesz fel. Aki megkérdőjelezi a konvenciókat. Aki képes kívülről szemlélni önmagát és a világot, aki nem a bejáratott úton halad. Lázadó például Martin Luther King, Nelson Mandela, Bob Marley és John Lennon… Akik miatt változik a világ."

 

A világsztár biztos benne, hogy a Rebel Heart is felkavarja majd az állóvizet.

"Nem lehetsz lázadó anélkül, hogy ne vállalnád a következményeket, előadóművészként nem is tehetek mást. Nem ismerek más módot arra, hogy kifejezzem magam. Szeretném azt hinni, hogy a dalaim megtalálják majd a maguk közönségét. Fantasztikus, hogy bizonyos formában részese vagyok annak, ha valaki változik, és büszke arra, aki lett, vagy meghallgatja egy dalomat és ettől jobb kedve lesz."

 

Kiss Orsi régóta rajong Madonnáért, így nagy megtiszteltetés volt számára, hogy személyesen is beszélgethetett a világsztárral. "Elképesztő jelenségnek tartom, egyértelműen ő a pop nagyasszonya – régóta vágytam rá, hogy végre vele is interjúzhassak – mesélte Orsi. „Összeszedett, kedves és végtelenül profi, sok érdekességet mesélt a lemezről, szinte az egész Class40 róla szól majd. Szívem szerint bármeddig beszélgettem volna vele." – tette hozzá a leghallgatottabb rádió csinos műsorvezetője.

 

Hogyan választja ki Madonna a vendégelőadókat a lemezére? Mit gondol a tudatosságról? Mennyire tárulkozott ki az albumon? Mi inspirálja a dalszerzésnél? Erre és sok más kérdésre is választ kaphatunk március 8-án 17.00-től a Class40-ben, ahol a vadonatúj Madonna album dalai is felcsendülnek – a világpremier előtt. A vasárnapi debütálás után a teljes lemez meghallgatható lesz a Class FM honlapján.

http://classfm.hu

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük