huf 

A Pannon felhasználó ellenes lépésre szánta el magát. Mivel az UPC számladíja nem jött be, ők nem ezzel próbálkoznak. Egy hete került ki az internetes web helyükre az Általános szerződési feltételek módosítása.

huf 

A Pannon felhasználó ellenes lépésre szánta el magát. Mivel az UPC számladíja nem jött be, ők nem ezzel próbálkoznak. Egy hete került ki az internetes web helyükre az Általános szerződési feltételek módosítása.

Ebben a számladij helyett ujabb felhasznló ellenes ötlettel álltak elő: Számla befizetési díjat kérnek. Bárhogy is fizet a K. kuncsaft:

3. Az ÁSZF Törzsszöveg VI. fejezet 2.1.2. pontja az alábbiakkal módosul:
Az Előfizető díjfizetési kötelezettségének az alábbi módokon tehet eleget:

  • postai úton (mely esetben az Előfizetőt egyszeri, számla befizetési díj is terheli, amelynek mértékét az ÁSZF 1/A melléklet III. fejezet 9.4.,valamint az ÁSZF 1./B melléklet III. fejezet 9.2. pontjai tartalmazzák) vagy

  • banki átutalással,

  • készpénzes fizetéssel vagy bankkártyával a Szolgáltató Értékesítési Pontjain, (mely esetben az Előfizetőt egyszeri, számla befizetési díj is terheli, amelynek mértékét az ÁSZF 1/A melléklet III. fejezet 9.4.,valamint az ÁSZF 1./B melléklet III. fejezet 9.2. pontjai tartalmazzák) illetve

  • a Szolgáltató által elfogadott egyéb fizetési móddal (pl. belföldi kibocsátású, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával a PannOnline-on keresztül, bankkártyával banki ATM-automatán keresztül).

 

Postai uton:

Telefonszámla befizetésének díja postai úton történő befizetés esetén/telefonszámla/alkalom 100 Ft (nettó) 120 Ft (bruttó)
Telefonszámla befizetésének díja a Szolgáltató Értékesítési Pontjain történő befizetés esetén /telefonszámla/alkalom 100 Ft (nettó) 120 Ft (bruttó)

Mit tehet ellene a felhasználó?

Bejelentést tesz a FEOSZ honlapján. http://www.feosz.hu/ ott az oldalsó menüben az online panaszbejelentést kell választani. Ez a szolgáltató Testületi eljárással együtt is ingyenes. Minél több a bejelentés annál jobb. Érdemes lépni, mert ha náluk morgással lenyelik, akkor szép sorban jön a tobbi mobil és vezetékes társulat, végül az internet szolgáltatók.

Bejelentést tesz a Nemzeti Hírközlési Hatóságnál. AZ e kormányzat nagyobb dicsőségére ezt csakis tértivevényes ajánlott levében lehet megtenni. http://www.nhh.hu/ egyes esetekben a panasz eljárás illetékköteles, erről tájékoztatnak. (Általában 2000 HUF)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük