2022.01.23.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Felhasználóbarát honlap díj a west-balaton.hu oldalnak

2 min read
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/44340"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image4_79.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="63" /></a></span>A honlap látogatóitól és hirdetőitől eddig is számos pozitív visszajelzés érkezett a térségi turisztikai honlappal kapcsolatban, azonban mára elnyerte első szakmai elismerését is a <a href="http://www.west-balaton.hu/">http://www.west-balaton.hu/</a> honlap. <td valign="top"> </td>   <br />    

A honlap látogatóitól és hirdetőitől eddig is számos pozitív visszajelzés érkezett a térségi turisztikai honlappal kapcsolatban, azonban mára elnyerte első szakmai elismerését is a http://www.west-balaton.hu/ honlap. 

 

   
    

A honlap látogatóitól és hirdetőitől eddig is számos pozitív visszajelzés érkezett a térségi turisztikai honlappal kapcsolatban, azonban mára elnyerte első szakmai elismerését is a http://www.west-balaton.hu/ honlap. 

 

   
    

A Magyar Tartalomipari Szövetség 2009-ben hozta létre a Felhasználóbarát honlap  minősítési rendszerét, melynek célja, hogy visszajelzést adjon a honlapok működtetőinek, hogy a fogyasztók mennyire könnyen és biztonságosan jutnak online információhoz.

    Idén először nevezett a http://www.west-balaton.hu/ honlap a megmérettetésre és sikerrel járt. A turisztikai honlap Keszthely, Hévíz, Gyenesdiás, Vonyarvcashegy, Balatongyörök és Kehidakustány komplex kínálatát mutatja be – több mint 200 (!) aloldalon.

    A Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda által működtetett weboldal fejlesztése 2009-ben kezdődött a vevőkeresési szokások elemzésével, majd ez alapján a honlap struktúra összeállításával. Ezt követte a tartalom megírása és optimalizálása, melynek köszönhetően a honlap oldalainak több mint 90%-a plágium mentes. Az érintett településeken 78 látnivaló leírása, 23 túra, kirándulás részletezése, 36 wellness-szel kapcsolatos és 23 egészségturizmussal kapcsolatos aloldal, valamint 9 strand leírása szerepel, amelyeket a települési turisztikai menedzserek dolgoztak ki magyar, német és angol nyelven.

A honlap célja, hogy a turisták teljes körű informálásával hozzájáruljon az élménygazdag üdüléshez és az online szállásfoglalások növeléséhez.

www.mkmcom.hu

http://west-balaton.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük