2024.április.21. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Félidőben a Vodafone Hangtérkép

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><strong> </strong><span class="inline inline-left"><a href="/node/64224"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image4_186.jpg" border="0" width="220" height="162" /></a></span></p> <p>Projektorvászon, pénzcsörgés, horkolás, nevetés, szélcsengő, ping-pong labda, fűnyíró és vonatzakatolás, csak néhány példa a már beérkezett több száz hang közül, melyekből Yonderboi kiválasztja a neki leginkább tetszőket, hogy egyetlen dalba öntse őket. 2012. zeptember 9-ig bárki küldhet hangot Yonderboi-nak a Vodafone modernizált hálózatán.</p> <p> 

 image4 186

Projektorvászon, pénzcsörgés, horkolás, nevetés, szélcsengő, ping-pong labda, fűnyíró és vonatzakatolás, csak néhány példa a már beérkezett több száz hang közül, melyekből Yonderboi kiválasztja a neki leginkább tetszőket, hogy egyetlen dalba öntse őket. 2012. zeptember 9-ig bárki küldhet hangot Yonderboi-nak a Vodafone modernizált hálózatán.

 

 image4 186

Projektorvászon, pénzcsörgés, horkolás, nevetés, szélcsengő, ping-pong labda, fűnyíró és vonatzakatolás, csak néhány példa a már beérkezett több száz hang közül, melyekből Yonderboi kiválasztja a neki leginkább tetszőket, hogy egyetlen dalba öntse őket. 2012. zeptember 9-ig bárki küldhet hangot Yonderboi-nak a Vodafone modernizált hálózatán.

 

Az ország minden tájáról érkeznek hangok a Vodafone modernizált hálózatán keresztül, de egyelőre a főváros és Pest megye lakói a legaktívabbak. A beküldött hangok több mint 70%- a férfiaktól érkezett, a Facebook lájkok száma alapján pedig egyelőre a Taurus címet viselő hang a legnépszerűbb. 

 

A Vodafone Magyarország minden régiójából várja azokat az akár beltérről, akár kültérről, bármiből vagy bármi által keltett hangokat, melyek mindenki számára érdekesek és inspirálók lehetnek, ugyanakkor jellemzőek is hazánkra. A kezdeményezés célja az ország legnagyobb 3G hálózatának segítségével kialakítani a Vodafone Hangtérképet. A beküldött anyagokból Yonderboi válogat majd, így többen is alkotótársai lehetnek a külföldön is méltán népszerű magyar zenésznek.

 

Szeptember 9-ig lehet még további hangokat beküldeni a mobilszolgáltató országos 3G hálózatán keresztül, melynek modernizációját idén márciusban fejezte be a Vodafone.  Az U900-as frekvencia adatforgalma meg is duplázódott a márciusi indulás óta (heti 6000 GB -> 12000GB), a beszédforgalom pedig kb. 20%-al (heti 60000 Erl -> 73000 Erl) nőtt. Az U900 adatforgalomban (2G+3G) hétről hétre 7-szer annyi adatforgalmat visz, mint tavaly ilyenkor a 2G hálózat.

 

A Quarton – az origo zenei oldalán- és a Petőfi Rádióban is lehetősége lesz bárkinek jegyet nyerni arra az exkluzív Yonderboi koncertre, melyet szeptember 22-én tartanak a Zsámbéki Romtemplomban, és ahol először mutatja be Yonderboi az ország hangjaiból született dalt. A zártkörű eseményen a Quart, illetve a Petőfi Rádió által szervezett játékok résztvevőin kívül a Vodafone Köszönet Programon keresztül kiválasztott ügyfelek vehetnek majd részt. Azok, akik nem tudnak személyesen jelen az egyedi látványelemeket felvonultató koncerten, a http://hangterkep.vodafone.hu oldalon akár számítógépről, akár mobiltelefonról élőben nyomon követhetik az eseményeket.

 

Hangokat e-mailben a hang@vodafonehangterkep.hu címre, vagy a http://hangterkep.vodafone.hu oldalra feltöltve várja a mobilszolgáltató.

 

http://hangterkep.vodafone.hu 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.