2024.június.17. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Felturbózott fesztiválélmények az EFOTT-on

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> <w:UseFELayout/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p style="text-align: justify; line-height: 150%" class="MsoNormal"><span class="inline inline-left"><a href="/node/51943"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/EfDjuice.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="76" /></a></span><span>Szokatlan fesztiváljóságokkal készül a djuice az EFOTT-ra. A fiatalokat a programokban és kedvezményekben való eligazodásban egy farzsebre méretezett kiadvány, az EFOTT Navigátor segíti majd, amit a belépésnél kapnak meg. Ezek mellett 2011. július 12. és 17. között a szolnoki Tiszaligeten a mobilmárka és a fesztiválszervezők közös tehetségkutató programjában nyertes bandák életükben először valódi fesztiválkörülmények között léphetnek színpadra. </span>

efdjuice.thumbnailSzokatlan fesztiváljóságokkal készül a djuice az EFOTT-ra. A fiatalokat a programokban és kedvezményekben való eligazodásban egy farzsebre méretezett kiadvány, az EFOTT Navigátor segíti majd, amit a belépésnél kapnak meg. Ezek mellett 2011. július 12. és 17. között a szolnoki Tiszaligeten a mobilmárka és a fesztiválszervezők közös tehetségkutató programjában nyertes bandák életükben először valódi fesztiválkörülmények között léphetnek színpadra.

efdjuice.thumbnailSzokatlan fesztiváljóságokkal készül a djuice az EFOTT-ra. A fiatalokat a programokban és kedvezményekben való eligazodásban egy farzsebre méretezett kiadvány, az EFOTT Navigátor segíti majd, amit a belépésnél kapnak meg. Ezek mellett 2011. július 12. és 17. között a szolnoki Tiszaligeten a mobilmárka és a fesztiválszervezők közös tehetségkutató programjában nyertes bandák életükben először valódi fesztiválkörülmények között léphetnek színpadra.

A fiatalok mobilmárkája, a djuice és az ország legnagyobb hallgatói bulija, az EFOTT három évre szóló együttműködésről állapodott meg idén. Ez nem pusztán egy egyszerű szponzorációra irányuló kapcsolat, hanem közös munka, amely a következő három évben a tehetségkutatásról és tehetséggondozásról, a fesztiválon pedig a fiatalok számára is megfizethető, minőségi szórakozásról szól.

 

Ha egy mobilmárka fesztivál-jelenlétre adja a fejét, mi sem természetesebb, mint megfelelő térerőt és megbízható online kapcsolatot biztosítani a fesztiválozóknak. Így tesz a djuice is. Az EFOTT területén hűs kőépületben alakítja ki az internetbázist, ahol 30 db online számítógép várja a résztvevőket, emellett itt kap helyet a szabadon használható, biztonságos telefontöltő állomás is. A szolgáltatások természetesen díjmentesen érhetőek el a fesztivállátogatók számára.

A djuice zsebpénzbarát ajánlatokkal támogatja a már meglévő és a helyszínen előfizetővé váló fesztiválozókat. A fesztivál előtti időszakban a márka myLife programjának tagjai akár 4 db félárú napijegyet is vásárolhatnak a fesztiválra. A fesztivál helyszínén a djuice által kibocsátott kedvezménykarszalaghoz lehet hozzájutni egy mobilos életvitelhez köthető aktivitást követően. A korlátozott számban elérhető karszalag exkluzív kedvezményekre jogosítja és előnyökhöz juttatja a djuice-os fiatalokat, legyen az grátisz italfogyasztás, VIP tribün belépő, riksa túra Szolnok belvárosában vagy „Tejjel kifli” reggeli a megfáradt fesztiválozóknak. További fesztiváljóság, hogy az internetbázison a djuice előfizetői számára külön számítógépeket tartanak fenn, így a djuice-osoknak egyszerűbb dolga lesz teltház esetén is. Ezek az extra jóságok a djuice kedvezménykarszalag kuponjainak felhasználásával, vagy a karszalag felmutatásával külön díj nélkül érhetőek el.

Az idei év során az U26 djuice clubshop-ban már nagy sikert aratott, fiatalok fejlődését és tehetségét támogató programok is helyet kapnak a fesztiválon. A tanév végéig kéthetente megrendezésre kerülő, paprikás vitákat és komoly érveléseket kiváltó U26 Vitaszínház, és fiatalok videó-írásbeliségének fejlesztését célzó U26 Média Workshop kellemes és hasznos időtöltést ígér a fiataloknak az EFOTT-on is, július 16-án, szombaton U26 Bárnál. A videóújságíró képzéshez szükséges csúcsmobilokat a Samsung biztosítja. Az U26 Bár ha nem program, akkor egyébként a kellemes lazulás és kikapcsolódás helyszíne lesz. Ingyenesen használható csocsóasztalokkal, ahol naponta kiselőadást tartó, profi szintű csocsójátékosok instruálásával ez az aktivitás is valódi fejlődést hozhat a népszerű sport kedvelőinek.

A djuice U26 színpadán a szervezőkkel közösen bonyolított tehetségkutató programban bejutott, még ismeretlennek számító, feltörekvő bandák kapnak helyet, hogy megtapasztalják a fellépésekkel és népszerűséggel járó zenészélet pillanatait. A tehetségkutatóban be nem jutott zenekarok évközben Budapesten az U26 Clubshop-ban léphetnek fel. A tehetségkutató végeredményeként a szervezők kihirdetik az Év Egyetemi Zenekarát. Így válik valóban teljessé a fesztiválélmény, ami nem áll meg a fesztivál kapujában, hanem kiterjed egész évre a mobilmárka és a fesztiválszervező csapat közös munkájának eredményeként.

A fesztiválprogramokat, praktikus információkat, djuice kedvezményeket, helyi látványosságokat a helyszínen beszerezhető, farzsebre méretezett zsebkalauz, az EFOTT Navigátor foglalja össze. Akár művelődéssel, tanulással vagy féktelen bulikkal szeretné tölteni a fesztivált a fiatal korosztály, a djuice által megfűszerezett EFOTT fesztivál tökéletes lehetőség erre!

Bővebben, legfrissebben:

www.facebook.com/efott
www.facebook.com/djuice.hungary

 

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.