2022.szeptember.26. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Fiat és Sugarbird születésnap

6 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/65241"><img class="image image-_original" src="/files/images/C%20(1).JPG" border="0" width="248" height="181" /></a></span>Óriási sikerrel zajlott le a Fiat 500L és a Sugarbird közös nagyszabású partija a Boscolo Event Centerben. Nagyszerű partival ünnepelt a Fiat Magyarország, legújabb nagyvárosi autójának, a Fiat 500L-nek debütálása, a Sugarbird pedig 5. születésnapja és 2012/2013 őszi-téli kollekciójának bemutatása alkalmából.</p> <p> 

c%20(1)Óriási sikerrel zajlott le a Fiat 500L és a Sugarbird közös nagyszabású partija a Boscolo Event Centerben. Nagyszerű partival ünnepelt a Fiat Magyarország, legújabb nagyvárosi autójának, a Fiat 500L-nek debütálása, a Sugarbird pedig 5. születésnapja és 2012/2013 őszi-téli kollekciójának bemutatása alkalmából.

 

c%20(1)Óriási sikerrel zajlott le a Fiat 500L és a Sugarbird közös nagyszabású partija a Boscolo Event Centerben. Nagyszerű partival ünnepelt a Fiat Magyarország, legújabb nagyvárosi autójának, a Fiat 500L-nek debütálása, a Sugarbird pedig 5. születésnapja és 2012/2013 őszi-téli kollekciójának bemutatása alkalmából.

 

Pontosan öt évvel a Fiat 500 bemutatkozása után, az eredeti 500-as születésének 55. évfordulóján, lépett színre a Fiat 500L, – az Abarth és Cabrio változatok után – új fejezetet nyitva az ikonikus olasz modell történetében. A Sugarbird tulajdonosa és vezető tervezője, Jagasics V. Csonka Hedvig, 2007-ben megalapította divatmárkáját, és munkájának gyümölcsét most 5 év után csodálatos környezetben, nagyszabású divat show keretein belül csodálhatta meg a nagyérdemű közönség.

 

5 év a nagy olasz vállalat és 5 év egy kis magyar divatcég életében…

Merjünk nagyot álmodni… Akár lehetett volna ez is a szlogenje az eseménynek!

 

A Fiat tervezői is így gondolkodhattak, amikor megalkották az új 500L-t, a 2007-ben megelent új Fiat 500 megjelenését 5 évvel követően. Az 5 éve megjelent "kisfiat", amelyből a mai napig több mint 800 000 példány talált gazdára a világ 110 országában, immár felnőtt, hogy új élményeket kínáljon és új szükségleteket elégítsen ki. A modell nevében az „L" a Fiat új koncepciójának mindhárom méretbeli értékét kifejezi: „Large", azaz nagy, tágas és funkcionális; „Light", azaz könnyű és könnyed, felhasználó- és környezetbarát technológiákkal; és „Loft", azaz emelkedett, amennyiben a divatteremtő Fiat 500L fedélzetén messzemenőkig kiteljesedhetünk és megvalósíthatjuk vágyainkat.

 

Öt évvel ezelőtt a kis varrodából induló csapat a Sugarbird tulajdonosának és vezető tervezőjének, Jagasics V. Csonka Hedvig irányításával, mára országos hírnévre tett szert. A Sugarbird márka az elmúlt 5 év alatt, 5 gyönyörű és divat érzékeny lány: Bódi Sylvi, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Horváth Éva, és Zimány Linda nevével került a figyelem középpontjába. A Covergirls lányok neve egybeforrt a márkával, stílusukat mindenki ismeri. Az elmúlt években száznál is több modell mutatta be a lányok által megálmodott több ezer ruhakölteményt, az extravagáns daraboktól egészen a jótékonysági célra készült mesepólókig.

 

Amikor öt évvel ezelőtt elindultunk, nem gondoltam volna, hogy ilyen sikeresek lesznek a ruhák. Minden egyes alkalommal nagy büszkeséggel tölt el, amikor látom, hogy az emberek a mi darabjainkat viselik, azt azonban fontosnak tartom         kihangsúlyozni, hogy a siker nem csak az én érdemem. Ez óriási csapatmunka, ahol mindenkinek nagyon fontos és felelősségteljes szerepe van" – értékelte az elmúlt időszakot Jagasics V. Csonka Hedvig, utalva a sztártervezőkön túl, Baranyi Ádám és Parrag Andrea kreatív tervezőkre is.

 

5 év, 5 lány…. és most, a hatodikba lépve egy hatodik Hölgy csatlakozását jelentette be Vujity Tvrtko megindító szavakkal, az elbűvölő Weisz Fanni személyében. Fanni, a modellkedés mellett nagyon komoly munkát végez esélyegyenlőségi aktivistaként a siketek és nagyothallók társadalmi beilleszkedésért. Így, hasonlóan Hédihez, Fanninak is van egy álma, melynek megvalósításáért keményen dolgozik. Ennek köszönhetjük az eseményen debütáló jelnyelvi póló kollekcióját, mely különlegessége abból adódik, hogy egyszerre vagány és társadalmilag érzékeny. Fanni, szépségkirálynő első kollekciójában a fekete tüll és a rózsaszín szatén dominált.

 

5 év után egymásra talált a nagy olasz vállalat és a ma már nem is olyan kicsi magyar divatcég

– mindkét márka nagy hangsúlyt fektet a design-ra, a tervezésre…

– mindkét márka trendi, egyedi és csajos…

– és mindkét márka idén ünnepli 5. születésnapját…

 

A találkozás hatására megszületett a Fiat 500L by Sugarbird kollekció, melyet a Fiat 500L ihletésére tervezett a Sugarbird csapata és került első alkalommal bemutatásra az autó debütálásával egyidőben a divat show nyitányaként.

 

A színpadi program zárásaként a Sugarbird 5 éves születésnapi ünnepi kollekcióját állították színpadra a rendezők.

 

Bódi Sylvi, Dukai Regina, Horváth Éva, Zimány Linda és Debreczeni Zita a különleges estén őszi/téli kollekciójának legújabb darabjait is bemutatta. Ráadásul az exkluzív divatshow-n az elbűvölő szépségű Weisz Fanni immáron hivatalosan is csatlakozott a sztártervezőkhöz, s ezzel egy régi álmát váltotta valóra.

 

Zimány Linda a kezdetek óta cukormadár, a csodaszép glammodell a születésnapi partin az egyik szexi, átlátszó kreációjában tündökölt.

„Úgy érzem, sokat fejlődtünk az eltelt évek során, egyre inkább érvényesül a saját, egyedi stílusunk. A kezdő csapatot Regivel és Sylvivel hárman alkottuk, Éva és Zita csak később csatlakozott. De éppen ez a jó a Sugarbirdben, hogy egy-egy tag bővülésével még színesebbé válik a márka, ezzel garantálva az üdeséget és változatosságot" árulta el Zimány Linda, aki imádja az extrém szabást és anyagokat, így a mostani szezonban is egy limitált szériás bőrkollekcióval jelentkezett.

 

„Gyerekként sokszor álmodoztam arról, hogy saját magam tervezem a ruháimat, de ez három évvel ezelőtt még teljesen elképzelhetetlennek tűnt. Ám amióta én is csatlakoztam a csapathoz ez a fajta kreatív munka az életem szerves részévé vált, és ez hatalmas örömmel tölt el" – avatott be érzéseibe Horváth Éva, akinek ruháit idén ősszel a letisztultság jellemzi.

 

És természetesen sztárfellépők nélkül nem ünnep az ünnep, A Fiat sztárvendégenként Zséda emelte az esemény fényét, a Sugarbird születésnapi tortájához a zenei aláfestésről pedig Keresztes Ildikó, Gallusz Niki, Judy, Gáspár Laci és Rakonczai Imre gondoskodott.

 

Az este méltó befejezéseként együtt énekelték el Halász Judit Boldog Születésnapot című dalát. Majd ezt követően, a hatalmas tömeg az est házigazdáival, Szekeres Nórával és Rákóczi Ferivel együtt a Nándori cukrászat remekét, a 800 szeletes fekete-fehér és pink színekben pompázó tortacsodát is megkóstolhatta.

 

Lantai József

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.