2022.július.05. kedd.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

„Fókuszban a vasút”

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/52371"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image9_31.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="21" /></a></span>A MÁV-Start Zrt.  „Fókuszban a vasút" címmel fotópályázatot hirdetett, amelynek célja, a vasúti utazásokhoz kapcsolódó pozitív életképek megosztása a nagyközönséggel, remélve, hogy ezáltal minél több ember kap kedvet ahhoz, hogy utazásaihoz a vasutat válassza.

image9 31.thumbnailA MÁV-Start Zrt.  „Fókuszban a vasút" címmel fotópályázatot hirdetett, amelynek célja, a vasúti utazásokhoz kapcsolódó pozitív életképek megosztása a nagyközönséggel, remélve, hogy ezáltal minél több ember kap kedvet ahhoz, hogy utazásaihoz a vasutat válassza.

image9 31.thumbnailA MÁV-Start Zrt.  „Fókuszban a vasút" címmel fotópályázatot hirdetett, amelynek célja, a vasúti utazásokhoz kapcsolódó pozitív életképek megosztása a nagyközönséggel, remélve, hogy ezáltal minél több ember kap kedvet ahhoz, hogy utazásaihoz a vasutat válassza.

A pályázatok beküldéshez nincs más teendő, mint a MÁV-START Zrt. honlapján www.mav-start.hu/fotopalyazat oldalon regisztrálni, majd a belépést követően a megfelelő témájú és kategóriájú albumra kattintva feltölteni a  fotót, illetve megadnia a pályamű címét.

A fotópályázatokat az alábbi három témában várja a vasúttársaság:

 

A.     Tekintetek a vasúton:

Tárgya: Emberek és arcok a vasúton, a fotó középpontjában az ember.

B.    Modern vasút:

A fotó középpontjában a MÁV-START motorvonatai, nemzetközi, illetve InterCity járatai, illetve az utazáshoz kötődő szolgáltatások igénybe vétele állhat (pl.: e-Ticket)

C.    Szabadon választott téma:

Bármely a vasúthoz, illetve a vasúti utazáshoz köthető fotó.

 

A pályázatok első helyezettje ingyenes utazást garantáló éves START Klub VIP kártyát, és egy, kirándulójeggyel elérhető utazást, a  második és harmadik helyezett prágai kirándulójegyet tartalmazó MÁV-START ajándékcsomagot, míg közönségdíjas szerencsés jutalmazottja 2 fős utazást  nyerhet a Gyertyafény Expresszre.

 

A pályázatok beérkezési határideje: 2011. szeptember 16.

 

A fotópályázat részletes nevezési feltételei a MÁV-START Zrt. honlapján a www.mav-start.hu/fotopalyazat oldalon érhetők el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.