Gerbaud cukrászda az 1890-es évek végénGerbaud cukrászda az 1890-es évek végén 

A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban 2008. február 3-5-ig gazdag szakmai programmal, látványos termékbemutatókkal fogadja látogatóit a 15. UKBA.

Gerbaud cukrászda az 1890-es évek végénGerbaud cukrászda az 1890-es évek végén 

A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban 2008. február 3-5-ig gazdag szakmai programmal, látványos termékbemutatókkal fogadja látogatóit a 15. UKBA.

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete az első nap rendezi a cukrász termékversenyt, amelyen cukrász artisztika kategóriában is lesznek indulók. A cukrász pódiumon folyamatosan látványos és új ötleteket adó csokoládé, karamell, marcipánbemutatók zajlanak.

Az ipartestület standján a Gerbeaud Cukrászda alapításának 150. évfordulója tiszteletére a cukrászda hangulatát idéző Gerbeaud-sarkot rendeznek be, ahol egy 120 cm átmérőjű, 6 emeletes dísztorta kápráztatja el a vendégeket.

A „Hagyomány-Minőség-Egészséges szerkezetű kenyérfogyasztás" jegyében több kategóriában szerveződnek a pék ipartestület termékversenyei.  A kiállítás első napján a közönség is megkóstolhatja az  új összetételű, magasabb biológiai értékkel bíró kenyereket. Február 4-én, Dr. Zajkás Gábor táplálkozástudós, az OÉTI, főigazgató helyettese, majd Dr. Törőcsik Mária marketing szakértő, az Pécsi Egyetem tanszékvezetője tart előadást a teljes kiőrlésű gabona kenyerek élettani vonatkozásairól illetve a népszerűsítését segítő marketing tevékenységről.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük