Különleges és egyedülálló kiállítás megnyitójára invitálja a győrieket a „Művész staféta" rendezvénysorozat 2011. február 9-én 18 órakor a Kálvária Hotel Kamillus termébe. A Győri Tánc és Képzőművészeti Iskola diákjainak kiállítása nyílik, mely igazi kulturális csemege, hiszen az érdeklődők Bombicz Barbarával és Tárnoki Tamással, a Győri Balett alapító és örökös tagjaival is találkozhatnak, beszélgethetnek a rendezvényen.

 

Különleges és egyedülálló kiállítás megnyitójára invitálja a győrieket a „Művész staféta" rendezvénysorozat 2011. február 9-én 18 órakor a Kálvária Hotel Kamillus termébe. A Győri Tánc és Képzőművészeti Iskola diákjainak kiállítása nyílik, mely igazi kulturális csemege, hiszen az érdeklődők Bombicz Barbarával és Tárnoki Tamással, a Győri Balett alapító és örökös tagjaival is találkozhatnak, beszélgethetnek a rendezvényen.A kultúra és művészetpártolásról méltán híres Hotel Kálvária rendszeresen ad helyet képzőművészeti kiállításoknak, kiegészítve az immár hagyományos „Művész staféta" elnevezésű programsorozattal, melynek során több nagyszerű művésszel is lehetőség van megismerkedni, találkozni.

 Az e heti rendezvény mottóját, nem véletlenül Bombicz Barbara 2004-ban kiadott „Táncba zárt lélek – 25 év a Győri Balett ölelésében" című művéről kapta. A győri művészeknek megmutatkozási lehetőséget adó Hotel Kálvária tulajdonosai most is igazi csemegével lepik meg az érdeklődőket.

A megnyitóra örömmel fogadta a meghívást többek közt Bombicz Barbara, a Győri Balett alapító és örökös tagja, a Magyar Köztársasági Érdemrenddel kitüntetetett, Harangozó-díjas és Győr első lokálpatriótájának választott művésze, valamint Tárnoki Tamás balett művész is, aki Barbarához hasonlóan szintén a Győri Balett alapító és örökös tagja. A rendezvényt Radosza Attila festőművész-tanár nyitja meg, majd köszöntőt mond Dr. Kiss Ilona, a Hotel Kálvária tulajdonos igazgatója. A zongorakíséretet Békésy Jenő zongoraművész biztosítja.

 A „Művész staféta" ismét különleges programot kínál a győri művészetkedvelő közönségnek, idősebbeknek és fiatalabbaknak egyaránt. A szervezők 2011. február 9-én szeretettel várnak minden érdeklődőt a Hotel Kálvária Kamillus termébe.

A kiállítás meghosszabbított nyitva tartással tekinthető meg a Hotel Kálváriában február 9-től március 15-ig, minden nap 9-20 óráig. A kiállítás szervezője és háziasszonya, a meghívott vendégek beszélgetőtársa Baksa Kálmánné művészeti vezető lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük