2022.december.09. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

H1N1 botrány – reloaded

3 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/35712"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/getpic2.aspnoc.thumbnail.jpeg" border="0" width="100" height="86" /></a></span>A <a href="http://www.napidoktor.hu/">http://www.napidoktor.hu/</a> oldalon találtuk G Németh György kollega írását, mely kisértetiesen rímel a  lapunkban korábban közölt érdekes sajtóanyaghoz:</p><p><a href="/node/35713">http://www.euroastra.info/node/35713</a></p><p>A teljesség igényével sajztószelézve idézzük ezt az írást is.</p><p>

getpic2.aspnoc.thumbnailA http://www.napidoktor.hu/ oldalon találtuk G Németh György kollega írását, mely kisértetiesen rímel a  lapunkban korábban közölt érdekes sajtóanyaghoz:

http://www.euroastra.info/node/35713

A teljesség igényével sajztószelézve idézzük ezt az írást is.

getpic2.aspnoc.thumbnailA http://www.napidoktor.hu/ oldalon találtuk G Németh György kollega írását, mely kisértetiesen rímel a  lapunkban korábban közölt érdekes sajtóanyaghoz:

http://www.euroastra.info/node/35713

A teljesség igényével sajztószelézve idézzük ezt az írást is.

H1N1 világbotrány indul – Kommunikációs manipuláció előszele

 Európa háború utáni történetének egyik legjelentősebb kommunikációs manipulációjára derülhet fény, ha bizonyítékokkal sikerül alátámasztani nemzetközi szervezetek és a gyógyszeripar befolyásoló kapcsolatát

Az EU Parlament Egészségügyi Bizottsága egyhangúlag elfogadott határozata alapján 2010 januárjában vizsgálat indul a gyógyszergyártó cégek és a globális sertésinfluenza kampány kapcsolatáról. Az úgynevezett "Arany háromszög", vagyis a gyógyszeripar és a tudósok, valamint a nemzetközi egészségügyi szervezetek kapcsolatainak átvilágítása milliók életére kihatással van. Ugyanis például a H1N1 oltás kapcsán hozott, és a kormányok és az emberek személyes magatartását befolyásoló információk olyan döntési helyzeteket hoztak létre, amelyek a politikusokat óriási kiadásokra és az embereket pedig nem kellően meggyőző oltási kényszerbe sodorták.

A parlamenti indítványt Dr. Wolfgang Wodarg, a PACE (az Európa Tanács Parlamenti Taggyűlése) Egészségügyi Bizottságának az elnöke, korábban a német Parlamentben a Szociáldemokrata Párt képviselője, terjesztette elő. Az ismert orvos és járványügyi szakember, a tüdő- és környezetbántalmi betegségek specialistája, a WHO jelenlegi sertésinfluenza járvány elleni kampányát egyenesen "az évszázad egyik legnagyobb botrányának" nevezte.

 Hivatalos nyilatkozatában Wodarg kritizálta a gyógyszeripar befolyását a tudósokra és a nemzetközi hivatalnokokra, megállapítván, hogy emiatt "szükségtelenül több millió egészséges embert tettek ki az elégtelenül tesztelt oltások kockázatának", és hogy ez az influenza "sokkal kevésbé káros", mint minden korábbi járvány.

Wodarg szerint az Európai Parlament vizsgálatának különösen a WHO szerepére és júniusi járvány bejelentésére kell koncentrálnia. 2009 áprilisában történt meg először, hogy a WHO járványügyi kritériumait megváltoztatta, amikor az első mexikói esetek ismertté váltak, úgy hogy nem a betegség valódi kockázatát, hanem a betegség esetek számát vették alapul a "járvány" bejelentéséhez

A sertésinfluenza járvánnyá nyilvánítása következényeként országok kényszerültek járványtervek bevezetésére és a sertésinfluenza elleni oltások beszerzésére. Mivel a WHO nem áll semmiféle parlamenti ellenőrzés alatt, Wodarg szerint a kormányoknak joguk van számadást kérni tőle.

A neves antiglobalista, William Engdahl által közzétett információk elgondolkodtatják az egészségügyi kommunikációval foglalkozókat, következtetéseiben túlmegy a közvetlen erkölcsi felelősség megállapításának fontosságán. Felveti az emberek százmillióinak életére minden korábbinál nagyobb hatással bíró nemzetközi és nemzeti egészségügyi szervezetek és intézmények számadási kötelezettségének és hitelességének a kérdését is.

Szerző: G. Németh Gy.

Az írás eredetileg megjelent:

http://napidoktor.hu/napi-hirek/1553/h1n1-vilagbotrany-indul–kommunikacios-manipulacio-eloszele/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.