2024.március.04. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Hangposta MMS – először a Pannontól

3 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/4643"></a></span><span class="inline left"><a href="/node/4643"><img class="image preview" src="/files/images/pannon_bekapcs.gif" border="0" alt="www.pannon.hu" title="www.pannon.hu" width="91" height="91" /></a><span style="width: 126px" class="caption"><strong><a href="http://www.pannon.hu/">www.pannon.hu</a> </strong></span></span>  <p>Hazánkban először Hangposta MMS néven új szolgáltatást vezet be a Pannon, mely a beérkezett üzeneteket automatikusan továbbítja MMS-ben a mobilunkra, így a hangüzeneteket a hangpostafiók (170) felhívása nélkül meghallgathatjuk. A szolgáltatások bővülését hozó konkurencia harc ismét lépett egyet. Hogy milyen igény lesz rá -valószínűleg nagy, de itthon semmi sem biztos - majd az idő eldönti.</p><p>

www.pannon.huwww.pannon.hu  

Hazánkban először Hangposta MMS néven új szolgáltatást vezet be a Pannon, mely a beérkezett üzeneteket automatikusan továbbítja MMS-ben a mobilunkra, így a hangüzeneteket a hangpostafiók (170) felhívása nélkül meghallgathatjuk. A szolgáltatások bővülését hozó konkurencia harc ismét lépett egyet. Hogy milyen igény lesz rá -valószínűleg nagy, de itthon semmi sem biztos – majd az idő eldönti.

www.pannon.huwww.pannon.hu  

Hazánkban először Hangposta MMS néven új szolgáltatást vezet be a Pannon, mely a beérkezett üzeneteket automatikusan továbbítja MMS-ben a mobilunkra, így a hangüzeneteket a hangpostafiók (170) felhívása nélkül meghallgathatjuk. A szolgáltatások bővülését hozó konkurencia harc ismét lépett egyet. Hogy milyen igény lesz rá -valószínűleg nagy, de itthon semmi sem biztos – majd az idő eldönti.

A szolgáltatással hangposta üzeneteket automatikusan továbbítják  MMS-ben. Hangüzeneteidet így – a hangpostafiók felhívása nélkül – saját készülékről visszahallgató, eltárolható (a készüléked memória kapacitásáig), vagy akár tovább is küldhetető MMS-ben.

Az MMS-ben kézbesített üzenetek a hangpostafiókban is megmaradnak (a meglevő hangposta szolgáltatás tárolási szabályainak megfelelően), lejátszott státuszban, de MMS-ként korlátlanul újra-és újra meghallgathatóak.

A Hangposta MMS szolgáltatás ára 390 Ft/hó.

A szolgáltatás használatának feltételei:
  • MMS képes, és AMR hangformátumot támogató készülék*
  • Aktív Hangposta, valamint MMS szolgáltatás
  • Az MMS szolgáltatás igénybevételéhez szükséges Pannon MMS beállítások megléte a készüléken, melyet itt is megtehető
  • Kártyás előfizetés esetén a Hangposta MMS letöltéséhez pozitív egyenleg szükséges.

A Pannon által hivatalosan tesztelt készülékek: Nokia: 3110c, 3220, 6070, 6101, 6103, 6120c, 6131, 6230, 6233, 6230i, 6280, 6288, 6300, 7360, E50, E61, E65, N70, N73, N80, N95 – Sony Ericsson: K310i, K320i, W880i, Z310i, Z530i – Samsung: E250, U700, X640, X660 – Motorola: V3 – LG: KG130

A készülék lista tájékoztató jellegű.

Fontos!
  • A Hangposta MMS szolgáltatást meg kell rendelni személyesen bemutatótermeinkben, a 1741-es számon, vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon (1220).
  • A Hangposta felhívása (170) változatlanul az előfizetői tarifacsomaghoz tartozó, az ÁSZF 1. sz. mellékletében (Díjszabásban) rögzített percdíj ellenében érhető el.
  • A Hangposta MMS kézbesítésével a rendszer az üzenet beérkezésétől számított 3 órán keresztül folyamatosan próbálkozik. Amennyiben ez idő alatt a kézbesítés bármilyen okból kifolyólag sikertelen, úgy a megszokott módon; SMS-ben küldenek tájékoztatást az új hangposta üzenetről, amely ez esetben a hangposta felhívásával hallgatható vissza. Az SMS értesítést követően az üzenet újbóli, MMS-ben való lekérésére nincs lehetőség.
  • A szolgáltatás roaming során csak azokban az országokban és szolgáltatóknál érhető el, melyekkel a Pannon érvényes MMS roaming megállapodást kötött. Amennyiben ilyen nem áll rendelkezésre, úgy a 3 órás érvényességi idő lejártával az új hangposta üzenetekről SMS értesítést küldünk.
  • Az MMS üzeneteket a készülékek kihangosítva játsszák le, azonban továbbra is elérhetőek a 170 felhívásával, lejátszott üzenetként.
  • * Az MMS képes készülékek többsége támogatja az üzeneteket hordozó AMR hangformátumot, de előfordul, hogy egy régebbi készülék ezt helytelenül, vagy nem kezeli.A formátum támogatásáról a készülék használati útmutatójában, vagy a gyártó honlapján tájékozódhatunk.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.