2023.december.10. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Három zenekészülék egészíti ki a Nokia zenei szolgáltatását.

6 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/24126"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/nokia_5730_xpressmusic-m.thumbnail.jpg" border="0" alt="Nokia 5730 XpressMusic" title="Nokia 5730 XpressMusic" width="100" height="83" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Nokia 5730 XpressMusic</strong></span></span>A Nokia új Nokia Music Store-ok debütálását, még több Comes with Music megjelenését, valamint három új zenekészüléket jelentett be. A Nokia 5730 XpressMusic, a Nokia 5330 XpressMusic és a Nokia 5030 életre keltik az emberek zenéit, olyan funkciókkal, melyek a zenebolondok számára világszerte könnyen elérhetővé teszik kedvenc dalaikat. </p><p>

nokia 5730 xpressmusicNokia 5730 XpressMusicA Nokia új Nokia Music Store-ok debütálását, még több Comes with Music megjelenését, valamint három új zenekészüléket jelentett be. A Nokia 5730 XpressMusic, a Nokia 5330 XpressMusic és a Nokia 5030 életre keltik az emberek zenéit, olyan funkciókkal, melyek a zenebolondok számára világszerte könnyen elérhetővé teszik kedvenc dalaikat.

nokia 5730 xpressmusicNokia 5730 XpressMusicA Nokia új Nokia Music Store-ok debütálását, még több Comes with Music megjelenését, valamint három új zenekészüléket jelentett be. A Nokia 5730 XpressMusic, a Nokia 5330 XpressMusic és a Nokia 5030 életre keltik az emberek zenéit, olyan funkciókkal, melyek a zenebolondok számára világszerte könnyen elérhetővé teszik kedvenc dalaikat.


„Több mint 425 millió digitális zenelejátszóval, és több mint 700 millió FM rádióval felszerelt készüléket adtunk el, ami világosan mutatja, hogy a mobiltelefon egy könnyen elérhető eszköz a zenehallgatásra, és arra, hogy a zenét magunkkal vigyük – mondta el Jo Harlow, a Nokia készülékekért felelős alelnöke. – Ha egy olyan interneteléréssel rendelkező zenelejátszót, mint a Nokia 5730 XpressMusic összekötjük a Comes With Music szolgáltatással, ami több milliónyi, korlátlanul elérhető zeneszámot kínál, az azt jelenti a zenerajongók számára, hogy a kedvenceiken kívül is felfedezhetik és elmenthetik az új zenéket, amikre rábukkannak."

A Nokia Music Store, amely jelenleg három kontinens 15 piacán érhető el, lehetővé teszi, hogy az emberek böngésszenek a zenék között vagy megvásárolják azokat, ajánlásokat kapjanak, vagy rákeressenek kedvenc előadóikra, dalaikra, albumjaikra közvetlenül a készülékükről.

A Nokia Music for PC szoftver egyszerűvé teszi a zenék rendezését és áttöltését a személyi számítógép és a kompatibilis mobilkészülék között, CD-k rippelését és írását, valamint a böngészést, streamelést és letöltést közvetlenül a Nokia Music Store-ból. Mexikó a legújabb ország, amely ma elindította a Nokia Music Store-t, míg további piacok, mint például Portugália, Norvégia és Dél-Afrika a következő hónapokban csatlakoznak.

A Comes With Music szolgáltatás korlátlan számú zene letöltésére ad lehetőséget a Nokia Music Store-ból egy éven keresztül. Az emberek több millió zeneszám közül választhatnak, hogy letöltsék és megtartsák azokat az egy év lejárta után is.

nokia 5330 xpressmusicNokia 5330 XpressMusicA jelenleg az Egyesült Királyságban és Szingapúrban elérhető Comes With Music még ebben a hónapban elindul Ausztráliában is. Várhatóan az elkövetkező hónapokban pedig Olaszországban, Svájcban és Mexikóban is bemutatkozik a szolgáltatás. A Nokia XpressMusic sorozat legújabb tagjai – a Nokia 5730 XpressMusic és a Nokia 5330 XpressMusic – Comes With Music kompatibilis készülékként kerülnek forgalomba a kiválasztott piacokon.

A Nokia 5730 XpressMusic
A Nokia 5730 XpressMusic a Nokia első zenére optimalizált készüléke teljes QWERTY billentyűzettel, amely ideális az azonnali üzenetküldéshez. A zenekészülék lelke az XpressMusic Főképernyő, amelyet a zenéhez, emberekhez, játékokhoz, e-mailhez és naptárhoz való hozzáféréshez és az ezekhez kapcsolódó dinamikus információszolgáltatáshoz alakítottak ki.

A Főképernyő egy megújult Névjegyek parancssort kínál, akár 20 barát és családtag megjelenítésére, továbbá közvetlen hozzáférést biztosít a zenékhez, az N-Gage-hez és egyéb alkalmazásokhoz, mint például a Facebook, a Photos, az Ovi Névjegyzék, a Térképek és az üzenetkezelés. Az Ovi Névjegyzékkel a felhasználók láthatják, mely barátaik vannak online, kik chatelnek, és még azt is, hogy milyen zenét hallgatnak éppen.

A Zene parancsikon gyors hozzáférést kínál a készüléken tárolt zenékhez, csakúgy, mint a Nokia Music Store-hoz, ahol az előadóművészekről, a zenékről és a készülékre történő közvetlen letöltésről találhatók információk.

A kimondottan játékhoz rendelt gombjaival a Nokia 5730 XpressMusic egy igazi N-Gage készülék. Az N-Gage Arena közösség közvetlen elérése és a gyárilag telepített N-Gage játékok arra buzdítanak, hogy csatlakozz az online lévő barátaidhoz, versenyre kelj velük és megnézd a pontverseny állását.

A Nokia bemutatta továbbá a Nokia CR-110 mobiltartót, hogy a Nokia 5730 XpressMusic készüléket kéznél tarthassuk az autóban is.

A Nokia 5730 XpressMusic szállítása várhatóan 2009 harmadik negyedévében kezdődik meg, megközelítőleg 280 eurós nettó kiskereskedelmi áron.

A Nokia 5330 XpressMusic
A Nokia 5330 XpressMusic karakteres formatervezésével és megvilágítási effektusaival ideális készülék a zenehallgatáshoz és a barátokkal történő kapcsolattartáshoz. A kijelző szélén található XpressMusic érintőgombok azonnali hozzáférést biztosítanak a zenéhez.

A szabványos 3,5 mm-es csatlakozó minden fejhallgatóval kristálytiszta hangzást biztosít, az akkumulátor megnövelt teljesítménye pedig több mint 24 órányi lejátszást tesz lehetővé. Természetesen, a Nokia 5330 XpressMusic hozzáférést biztosít az online megosztó helyekhez, mint például az Ovihoz, a Facebookhoz vagy a MySpace-hez.

A Nokia 5330 XpressMusic várhatóan 2009 harmadik negyedévétől lesz elérhető, megközelítőleg 160 eurós kiskereskedelmi áron.

Az útközbeni zenehallgatási élmény tökéletesítéséhez a Nokia tartozékok széles választékát kínálja. A Nokia BH-504 Bluetooth sztereó fejhallgató – melynek értékesítése a közelmúltban kezdődött – erős hangszórókkal, kiváló hangminőséggel, visszhang- és zajszűréssel rendelkezik.

A Nokia WH-500 sztereó fejhallgató szintén kiváló zenehallgatáshoz és telefonhívásokhoz is, és számos készülékkel kompatibilis. Mindkét fejhallgató könnyen összehajtható és saját tokjában tárolható. A kisméretű Nokia MD-8 Mini Hangszórók extra hosszú lejátszási idővel ideálisak ahhoz, hogy kedvenc dalainkat megosszuk barátainkkal.

A Nokia 5030
nokia 5030Nokia 5030A Nokia 5030 a vállalat első telefonja beépített FM rádióantennával, amelyhez szükségtelen a fejhallgató vagy a külső hangszórók használata. Az egyetlen érintéssel elérhető FM rádió és a készülék oldalán található csatornaválasztó gombok gondoskodnak arról, hogy a termék méltó legyen az XpressRadio névhez.

Ha az asztalon az oldalára állítjuk a készüléket, a Nokia 5030 tulajdonképpen hordozható FM rádióként működik, és ideális a feltörekvő piacokon, ahol az emberek a rádióra támaszkodnak mint a szórakozás és a hírek elsődleges forrására.

A Nokia 5030 telefonon, amely nagy erejű hangszóróval kel életre, egyhuzamban akár egy napig lehet rádiót hallgatni és 10 órán át beszélgetni. A készülék két színben kapható – grafitszürke és vörös árnyalatokban.

A Nokia 5030, amely a vállalat egyik legkedvezőbb árú FM rádiót is kínáló készüléke, várhatóan 2009 második negyedévétől lesz kapható megközelítőleg kevesebb mint 40 eurós nettó kiskereskedelmi áron.

http://www.nokia.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.