2023.január.30. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Háromszor többen és közel tizenhatszor többet használják az internetet a T-Mobile-osok, mint tavaly ilyenkor

2 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/12418"><img class="image thumbnail" src="/files/images/HotSpot_TMobile.thumbnail.jpg" border="0" alt="T-mobile" title="T-mobile" width="84" height="100" /></a></span> <p>A T-Mobile szélessávú hálózata már 143 városban érhető el, és a bővülő lefedettségnek, az egyedülálló akciós ajánlatoknak és az egyre kedvezőbb díjcsomagoknak köszönhetően a szolgáltató ügyfelei közel tizenhatszor több adatot forgalmaznak, mint tavaly márciusban.</p><p>

  t-mobile

A T-Mobile szélessávú hálózata már 143 városban érhető el, és a bővülő lefedettségnek, az egyedülálló akciós ajánlatoknak és az egyre kedvezőbb díjcsomagoknak köszönhetően a szolgáltató ügyfelei közel tizenhatszor több adatot forgalmaznak, mint tavaly márciusban.

  t-mobile

A T-Mobile szélessávú hálózata már 143 városban érhető el, és a bővülő lefedettségnek, az egyedülálló akciós ajánlatoknak és az egyre kedvezőbb díjcsomagoknak köszönhetően a szolgáltató ügyfelei közel tizenhatszor több adatot forgalmaznak, mint tavaly márciusban.

A legnagyobb hazai mobilszolgáltató 2008-ban a tavalyinál is gyorsabb ütemben növeli a szélessávú hálózattal (3G/HSDPA) lefedett városok számát, így bővítve a jelenlegi, lakosságra vetített 55%-os lefedettséget. Ennek is köszönhetően a havi 2900 forinttól elérhető, számítógépes internetezésre ajánlott internetcsomagokra előfizető ügyfelek száma egy év leforgása alatt megháromszorozódott. Az előfizetők ráadásul a sávszélesség bővülésével az újabb, még gyorsabb modemek előnyeit kihasználva egyre gyakrabban és intenzívebben használják a mobilnetet, az adatforgalom tavaly márciushoz képest közel tizenhatszorosára nőtt!

Erőteljesen érezhető, hogy a mobil szélessáv (3G/HSDPA) által kínált élmény, a T-Mobile megbízható hálózata eloszlatja a korábban a vezeték nélküli adatátvitellel kapcsolatos kételyeket. A mobilinternet stabil és gyors, ráadásul szabadon használható. A névlegesen 3.6 vagy 7,2 Mbps (a gyakorlatban 770 kbps és 3,1 Mbps közötti) letöltési sebességgel ugyanis akár lakásban, akár azon kívül a videomegosztó oldalak vagy a videochat is elérhető, és a nagyobb méretű fájlok is gyorsan letölthetők.

A rugalmasan kihasználható netkapcsolat ráadásul kifejezetten előnyös feltételekkel vehető igénybe, a T-Mobile legújabb, a hazai mobilpiacon jelenleg egyedülálló akciójában pl. a mobilinternetre 1 vagy 2 éves hűségnyilatkozatot vállaló előfizetők 3 teljes hónapig 0 forintos havi díjjal barangolhatnak a világhálón. 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.