2022.szeptember.24. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Könyvfesztivál:. Téma: 2008-as Labdarúgó Európa-bajnokság

2 perc olvasás
  <p><strong><span class="inline left"><a href="/node/12416"><img class="image thumbnail" src="/files/images/irofoci.thumbnail.jpg" border="0" alt="Irók a futtballról a könyvfesztiválon" title="Irók a futtballról a könyvfesztiválon" width="100" height="57" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Irók a futtballról a könyvfesztiválon</strong></span></span></strong></p>

 

irók a futtballról a könyvfesztiválonIrók a futtballról a könyvfesztiválon

 

irók a futtballról a könyvfesztiválonIrók a futtballról a könyvfesztiválon

Ausztria és Svájc közösen adnak otthont a 2008-as Labdarúgó Európa-bajnokságnak, amely a labdarúgó világbajnokság és az olimpia után a világ harmadik legrangosabb sporteseménye és a legnagyobb sportrendezvény, melyre valaha e két ország közös rendezésében sorkerült. Az Osztrák Kulturális Fórum és a Svájci Nagykövetség számos olyan programot szervez, melyek a futball „jelenségét" nem a szokványos módon közelítik meg.

írók meccse: 2008. április 27., 12 óra, TF pálya

A következő eseményen a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál keretében neves magyar írók ismert svájci és osztrák írókkal mérkőznek meg a XII. kerületi Csörsz utcai TF pályán 2008. április 27.-én 12 órakor.

A magyar csapat tagjai: Balázs Attila, Berka Attila, Bíró László, Burger Barna, Egressy Zoltán, Farkas Zsolt, Garaczi László, Gyurgyák János, Körösi Zoltán, Kukorelly Endre, M. Nagy Miklós, Mélyi József, Mészáros Ábel, Sajó László, Szabó László Zsolt, Sziráki András, Wirth Imre és Zilahy Péter.

Az osztrák-svájci csapat tagjai: Urs Heinz Aerni (CH), Clemens Berger (A), Wolfgang Bortlik (CH), Georg Bydlinski (A), Franzobel (A), Egyd Gstáttner (A), Christoph Mauz (A), Reinhard Prenn (A), Richárd Reich (CH), Gerhard Ruiss (A), Hansjörg Schertenleib (CH), Bruno Schlatter (CH), Michael Stiller (A) és Patrick Tschan (CH).

Felolvasás a Könyvfesztiválon a Millenárison 15 órakor

A meccs után 15 órakor a következő írók tartanak felolvasást a Könyvfesztiválon a Millenárison (II. kerület, Fény u. 20-22.) az Osztovits teremben: Kukorelly Endre (H), Garaczi László (H), Franzobel (A), Clemens Berger (A), Wolfgang Bortlik (CH), Richárd Reich (CH). A felolvasás moderátora Wilhelm Droste.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.