2024.június.20. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Harry Potter™ illetve a Legendás állatok és megfigyelésük™ Varázsvilága

4 perc olvasás

75954_roxforti_nagyterem_2.jpgA LEGO® Systems és a Warner Bros. Consumer Products által közösen megálmodott LEGO® szettek a Harry Potter™ illetve a Legendás állatok és megfigyelésükVarázsvilágát elevenítik meg LEGO kockákkal. A szettek között olyan – a világszerte kasszasikernek számító filmek által ihletett – építő készletek és gyűjthető darabok találhatóak, amelyeket arra terveztek, hogy rajongók minden korosztályát magukkal ragadják.

 

A LEGO® Varázsvilág inspirálta szettek az egész család kreativitását igénybe veszik és megmozgatják képzeletüket, hogy újraalkossák a filmből ismert izgalmakban nem szűkölködő történetet. Ebben segítik őket a LEGO® formába öntött, közönségkedvenc varázslók, muglik és varázslatos teremtmények, így például Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger, Göthe Salmander és még sokan mások. Ezen kívül a rajongók – legyenek kicsik, vagy nagyok – kedvenc Varázsvilágbeli karaktereiket az új, LEGO® BrickHeadz kiadásban is gyűjthetik.

 

Jill Wilfert a LEGO® Csoport engedélyeztetésért és szórakoztatásért felelős alelnöke így nyilatkozott: „A 2001-es indulása után a LEGO® Harry Potter globális sikernek bizonyult a széles körű vonzerejének köszönhetően, és fantáziadús játékra inspirálja a rajongók millióit. Éppen ezért mi is izgatottan vártuk, hogy még mélyebbre merülhessünk a Varázsvilágában, és még több varázslatot és izgalmat adhassunk a LEGO® játékélményhez.  A Harry Potter és a Legendás Állatok és megfigyelésük eseményei tökéletesen alkalmasak az építő játékra, a tervezőink is alig várják, hogy a rajongók végre láthassák, hogyan kel életre a film az új szettekben és minifigurákban.

 

Az alábbiakban bemutatjuk az új épület szetteket és minifigurákat, amelyeket a Varázsvilág inspirált:

 

LEGO® Harry Potter Roxforti nagyterem szett (75954)

75954_roxforti_nagyterem.jpgLégy üdvözölve a varázslatos kalandok színhelyén, a roxforti nagyteremben!

Utazz a LEGO® Harry Potter Roxforti nagyterembe (75954) vidám és mágikus kalandokért! Légy ott te is a nagyteremben a lakomán és a beosztási ceremónián, majd ragadj pálcát és párbajozz Draco Malfoy-jal! Mászd meg a helyüket változtató lépcsőket, és fedezd fel a Nagytornyot, sajátítsd el a bájitalok művészetét az osztályteremben, tárd fel Edevis tükrének rejtélyét, végül pedig segíts Harrynek, Hermione-nak és Ronnak, hogy leküzdjék a gonosz baziliszkuszt, és győzedelmeskedhessenek Voldemort felett!

 

LEGO® Harry Potter Roxfort expressz (75955)

75955_roxfort_expressz.jpgSzállj fel a Roxfort expresszre, és indulhat a varázslatos utazás!

Mindenki felszállt a LEGO® Harry Potter Roxfort expressz (75955) fedélzetére. Kelj át a téglafalon a King’s Cross pályaudvar 9 és ¾-ik vágányához, majd csatlakozz Harry-hez Ronhoz és Hermione-hoz, hogy megkezdhessétek az utatokat a Roxfortba! Találd meg a helyedet a kupéban, és kérj a Büfékocsis boszorkánytól egy csokibékát, de vigyázz a dementorral! Szerencsére Remus Lupin közel van, és egy páratlan varázslattal megvédi Harry-t a szörnyű teremténytől, így folytathatod az utad Harry Potter kalandokkal teli varázslatos világában!

 

 

LEGO® Harry Potter Kviddics mérkőzés (75956)

Kapd el az arany cikeszt a Kviddics mérkőzésen és nyerd meg a versenyt!

Pattanj a seprűdre és vedd fel a versenyt a többiekkel a LEGO® Harry Potter Kviddics mérkőzésen (75956)! Csatlakozz Harry-hez, Ronhoz, Hermione-hoz és Piton professzorhoz egy varázslatos csínyre, amely során átélheted a repülés élményét, ahogyan átszáguldasz a Griffendél ház tornyán, majd visszatérsz a pályára. Szerezz pontot azzal, hogy kicselezed az őrzőt és átütöd a kvaffot a gyűrűn! Vedd célba a gurkót, hogy leüsd vele ellenfeled a seprűjéről, majd kapd el az arany cikeszt, hogy megnyerd a meccset! Mindegy, hogy Fogó, Terelő, Őrző vagy Hajtó poszton játszol, minden esetben számtalan izgalmas kihívás vár a Kviddics pályán!

www.lego.com/hu-hu/themes/harry-potter

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.