2023.szeptember.27. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ünnepeljük együtt ezt az inspiráló napot, a Barátság Világnapját! Színes ötletek, könnyen megvalósítható LEGO ajándékok Csorba Anitától

2 perc olvasás

A barátságok átszövik a mindennapokat, még ha nem is vesszük észre, végigkísérik az örömteli pillanatokat, a nehéz időkben pedig támaszt nyújtanak. Erre hívva fel a figyelmet, az ENSZ 2011-ben a Barátság Világnapjának jelölte ki július 30-át.

A gyerekkorban kialakult barátságok, a felfedezések és közös játékok a határtalan fantázia forrásai, amelyek van, hogy egy egész életen át megmaradnak. Ez adott ihletett Csorba Anitának, akinek az élete az alkotás, népszerű blogján és YouTube csatornáján pedig saját kézzel, egyszerű alapanyagokból, könnyen megvalósítható ötleteket mutat be közönségének.

Anita ezúttal elsősorban a kicsikre gondolt, így legújabb videójában nekik kínál néhány színes, LEGO kockából összerakható ötletet, amivel meglephetik barátaikat. Ezek az alapanyagok könnyen beszerezhetők, hiszen a színes kockák ott lapulnak a legtöbb gyerekszobában, amelyekből pillanatok alatt egyedi ajándék varázsolható.

A kisebbek néhány LEGO elem összeillesztésével csinos ékszert készíthetnek, míg a nagyobbak némi tervezés után névre szóló ajándékot építhetnek. Az árnyékszínház pedig egy kis előkészület után számtalan izgalmas történet helyszínévé válhat, ahol életre kelhetnek a bábuk, a mackók, és a gyerekszoba többi lakói.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.