2024.április.12. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Hogy mik vannak?!

2 perc olvasás

eljen az ifju par

Barátom kezében egy levél. Ezt nézd meg! „Szeretettel meghívlak esküvőnkre, amely 2021. május 9-én délelőtt 11 óra 30-kor lesz Siófokon, a Balaton partján, a Deák Ferenc sétány és Arany János utca kereszteződésében. A szertartás után ebéd az Elegant Apartmanban. (Deák Ferenc sétány 2/C.) Számítunk Rád: Andrea és György.”

Találgatás helyett addig kutatgattam, amíg megfejtettem az esküvő furcsa helyszínének titkát. Van egy hazai cég, amely repülőgép által vontatott reklám szolgáltatással foglalkozik. Reklám transzparensével frekventált szabad helyeken, rendezvényeken jeleníti meg a megrendelt szöveget. Hatásos, mivel szinte minden ember érdeklődését felkelti a repülőgép által vontatott transzparens. A vállalkozás előre egyeztetett időpontban, az esküvő helyszínére vontatja az ifjú párt köszöntő feliratot. A repülőgép berepül az esküvői rendezvény fölé, ahol 50 méteres magasságban néhány tiszteletkört tesz a köszöntő transzparenssel.

A légi vontatásra engedélyezett transzparens legyártása hatósági jóváhagyással történik. Az általunk vontatott transzparensek műbizonylattal rendelkeznek. A cég tevékenysége során a kockázatelemzést végez, előzetesen felméri az érintett helyszínt, megtervezik, engedélyeztetik a repülési útvonalat. A repüléseket kizárólag nappal, arra alkalmas csapadékmentes időjárási körülmények között végzik.

Természetesen elkészítik a repülőgépes vontatásra alkalmas, reklám transzparenst. Ha a megrendelő kívánja, a menyasszony és a vőlegény keresztnevével, vagy valamilyen szlogennel.

Azt is megtudtam, hogy az anyakönyvvezető más helyszíneken is végezheti az esküvői szertartást, mint a Polgármester Hivatal házasságkötő terme, természetesen jó előre egyeztetett időpontban.

Ez úton kívánok sz ifjú párnak szép, járványmentes időt és sok boldogságot!

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.