Megakiállítás 2009. szeptember 21-23. között a Varsói Nemzetközi Expo területén (Warsaw International Expocentre EXPO XXI) minőségi elektronikai, ajándék-, lakberendezési és háztartási eszközök bemutatásával.

 

Megakiállítás 2009. szeptember 21-23. között a Varsói Nemzetközi Expo területén (Warsaw International Expocentre EXPO XXI) minőségi elektronikai, ajándék-, lakberendezési és háztartási eszközök bemutatásával.

2009. szeptember 21-23. között minőségi hongkongi és kantoni lifestyle termékek széles skáláját tekinthetik meg az érdeklődők Varsóban a Lifestyle Expo kiállításon. Lengyelországban ezen kiállítás alkalmával egyesíti először erőit a két vezető design és gyártói bázissal rendelkező régió, Hongkong és Kanton.

A kiállítást a Hong Kong Trade Development Council (HKTDC) a kantoni Department of Foreign Trade and Economic Cooperation of Guangdong Province (GD-DOFTEC) közösen szervezi. Hongkong és Kanton a legújabb gyártói technológiák, a gyártás minőségellenőrzése és a termékek exportja terén szoros együttműködésben áll egymással.

Magyarországon a HKTDC már két hasonló lifestyle rendezvényt szervezett, 2006-ban a Style Hong Kong Budapest és 2008-ban – a GD-DOFTEC-kel együtt – a Lifestyle Expo Budapest kiállításokat. A rendezvények hozzájárulásával a Magyarország és Hongkong közötti kereskedelem jelentős volumenbeli növekedést ért el, és 2008 év végén 1 328 millió USD értékkel zárt. A 2008-as Lifestyle Expo rendezvényen több ezer hongkongi és kantoni terméket mutattak be a Syma Sport- és Rendezvényközpontban, Budapesten. A Hong Kong Trade Development Council (HKTDC) és a Department of Foreign Trade and Economic Cooperation of Guangdong Province (GD-DOFTEC) közös szervezésében több mint 170 kiállító vett részt. A magyar látogatók és a környező országokból érkező vásárlók, importőrök, nagykereskedők és reexportőrök értékes üzleti kapcsolatokat köthettek a gyártókkal, és a kiállítás helyszínén személyesen rendelhették meg a kiválasztott termékeket, ezáltal megtakarítva a Hongkongba utazás költségeit.

A Lifestyle Expo in Warsaw rendezvényen több mint 180 cég mutatja be remek ár-érték arányú termékeit a Varsói Nemzetközi Expo területén a következő kategóriákban:

Elektronika és elektronikai berendezések

Ajándék és reklámajándék

Háztartási cikkek

A bemutatásra kerülő termékek designját a lengyel és a környező régiók piaci ízlése formálta. A kiállításra ellátogatók minőségi beszállítókkal találkozhatnak, és a helyszínen igénybe vehetik a HKTDC ingyenes üzleti partnerkereső szolgáltatását, tovább erősítve ezzel az ázsiai kereskedelmi kapcsolatokat.  

A Lifestyle Expo-t szeptember 21-22-én csak szakmai látogatók látogathatják, szeptember 23-án, a kiállítás utolsó napján viszont a nagyközönség is megtekintheti a hongkongi és kantoni termékeket.

"Kiemelkedő minőség, remek design és versenyképes ár jellemzi a varsói kiállításon bemutatásra kerülő termékeket, ahol a látogatóknak új üzleti dimenziókat kínálunk." – mondta el Winchell Cheung, a HKTDC Németországért és Közép-Európáért felelős igazgatója. "Tavaly a Hongkong és Lengyelország között megvalósuló kereskedelem 829 millió USD értéket ért el, és az előző évihez képest 21,3 százalékkal nőtt. A gazdasági recesszió ellenére mi bízunk a Lengyelországgal való, hosszútávú kereskedelmi együttműködési lehetőségekben."

Lifestyle Expo in Warsaw

                  2009. szeptember 21-23.

                        Szakmai napok: 2009. szeptember 21-22. (10:00-17:30)

                        Nagyközönség számára is nyitott: 2009. szeptember 23. (10:00-15:00)

Helyszín       Varsói Nemzetközi Expo területe (Warsaw International Expocentre EXPO XXI)

                        01-222 Varsó, Prądzyńskiego utca 12/14. Lengyelország.

Szervezők    Hong Kong Trade Development Council (HKTDC)

Department of Foreign Trade and Economic Cooperation of Guangdong Province (GD-DOFTEC)

2009. szeptember 21-23. között több mint 180 hongkongi és kínai kiállító mutatja be a legjobb elektronikai, ajándék-, lakberendezési, háztartási és elektromos termékeket a Varsói Nemzetközi Expo (Warsaw International Expocentre EXPO XXI) területén. Kitűnő és könnyen elérhető beszerzési lehetőséget kínálunk Önnek!

Bemutatásra kerülő termékek

  • – Elektromos és elektronikai eszközök, berendezések, gépek
  • – Lakberendezés
  • – Ajándék és reklámajándék
  • – Háztartási termékek

Ingyenes belépőjegyért a kiállítás weboldalán regisztálhat, ahol sok hasznos kiállítói és egyéb információt is talál: http://www.lifestyleexpowarsaw.com/

Jelentkezési határidő: 2009. szeptember 6.

Amennyiben nem kíván vagy nem áll módjában online regisztrálni, kérjük, keresse irodánkat.

A HKTDC utazási támogatása a kiállításra ellátogató cégek számára

  • légkondícionált busz Budapest-Varsó-Budapest útvonalon (tervezett 2009. szeptember 20-ai , esti indulással és szeptember 23-ai, reggeli visszaérkezéssel)
  • 3300 HKD ( = kb. 320 EUR) értékű készpénzbeni támogatás Visa bankkártyán (korlátozott számban, a szponzorációs feltételeknek megfelelő cégek részére)

Az utazási támogatás igénybevételéhez, kérjük, keresse irodánkat.

http://www.lifestyleexpowarsaw.com/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük