2022.augusztus.08. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Hoollywood-i sztárok nyomdokaiba léphetnek a magyar gyerekek kedvencei

3 perc olvasás

kca-.jpg Március 5-étől indult a Nickelodeon szavazása. Idén először a magyar gyerekek is megválaszthatják kedvencüket a magyar Nickelodeon oldalán, és eldönthetik, kit öntsenek le az ikonikus zöld trutyival.

 

Már csak három hét van hátra a Kids’ Choice Awards-ig, ahol a legnagyobb sztárok is nyakukba kapják a slime-ot. A csatorna most először óriási attrakcióra készül, és hazánkba is elhozza a KCA legnagyobb őrületét, a slime-ozást!

Szavazni a nickelodeon.hu/szavazás felületen lehet március 5-től 11-ig, a szavazók között pedig 5 darab Nickelodeon ajándékcsomagot sorsolnak ki.

Vajon kinek a nyakába zúdul majd a trutyizuhatag?

Lássuk a hazai jelölteket!

 

Anett & Ancsa

Anett és Ancsa gameplay és paródia videókkal váltak népszerű YouTuberekké. A lányok nagyon izgulnak a trutyizás miatt. „Hatalmas élmény lenne, ha minket érne a megtiszteltetés, és Magyarországon először mi lehetnénk leslime-ozva” – mondta el Ancsa. „Izgatottan várjuk a fejleményeket, és természetesen a nemzetközi Kids’ Choice Awards-ot is. Én Selena Gomeznek szurkolok, Anett pedig Andrew Lincolnnak. A kedvenc rajzfilm kategóriában két gyerekkori kedvencünket is jelölték: SpongyaBob Kockanadrágot és a Tini Nindzsa Teknőcöket, mindkettőnek egyaránt szurkolunk.”

 

Csecse Attila

A képlet egyszerű, egy srác, egy kamera és jó adag kreativitás. Attila könyvajánló videókkal kezdte YouTuber pályafutását, csatornájának tartalma később lifestyle, humoros és vlog témákkal egészült ki. A legnépszerűbb tartalmai a vicces jelenetek, melyekbe sokszor bevonja a családját is.

 

IHaveNoIdeaHungary (Török Ábel)

Az IHaveNoIdeaHungary csatornával robbant be a köztudatba Török Ábel, humoros tartalmakat és komolyabb hangvételű vlogokat is találunk a csatornáján. Azért kezdett el videózni, mert mindig is érdekelte a filmezés világa. Ábel lelkesen fogadta a Nickelodeon jelölését, már kiskorában is nézte a Kids’ Choice Awards-ot, így eléggé izgul érte, hogy rá zúdulhasson a zöld trutyi!

 

Szabó Kristóf

Kristóf kiskorában is szeretett a középpontban lenni, az embereket szórakoztatni, és ez azóta sem változott. Csatornáján a legsikeresebben futó videók a vicces köntösbe bújtatott társadalomkritikái. „Mindig is vágytam arra, hogy egyszer leöntsenek egy hatalmas adag slime-mal. Kiskoromban irigyeltem a külföldi sztárokat, hogy ekkora buliban vehetnek részt. Most lehet, hogy közéjük fogok tartozni én is, és a gyerekkori álmom válhat valóra? Bízom benne, hogy igen.”

 

Te kit slime-oznál le? Itt lehet szavazni: http://www.nickelodeon.hu/szavazas

A nemzetközi KCA szavazás az alábbi linken elérhető: http://kca.nick.co.uk/

 

Kids’ Choice Awards magyarul március 28-án 18:00-tól a Nickelodeon műsorán!

 

http://www.nickelodeon.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.