2024.április.21. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

HP csökkenő oldaköltségek, új márkastratégia és modellek a HP Officejet kategóriában

5 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/11522"><img class="image thumbnail" src="/files/images/hp5400n.thumbnail.jpg" border="0" alt="HP Officejet 5400n" title="HP Officejet 5400n" width="100" height="75" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>HP Officejet 5400n</strong></span></span>  <p>A HP bemutatott új kisvállalati HP Officejet nyomtatóinak oldalköltsége akár fele is lehet a hasonló árfekvésű lézernyomtatókénak.<sup>(1)</sup> A HP Officejet márkájú kellékanyagokkal komplett nyomtatási rendszert alkotó HP Officejet nyomtatókkal kiváló minőségű, hatásos üzleti és marketinganyagok készíthetők - megfizethető áron, az irodában vagy otthon. </p><p>

hp officejet 5400nHP Officejet 5400n 

A HP bemutatott új kisvállalati HP Officejet nyomtatóinak oldalköltsége akár fele is lehet a hasonló árfekvésű lézernyomtatókénak.(1) A HP Officejet márkájú kellékanyagokkal komplett nyomtatási rendszert alkotó HP Officejet nyomtatókkal kiváló minőségű, hatásos üzleti és marketinganyagok készíthetők – megfizethető áron, az irodában vagy otthon.

hp officejet 5400nHP Officejet 5400n 

A HP bemutatott új kisvállalati HP Officejet nyomtatóinak oldalköltsége akár fele is lehet a hasonló árfekvésű lézernyomtatókénak.(1) A HP Officejet márkájú kellékanyagokkal komplett nyomtatási rendszert alkotó HP Officejet nyomtatókkal kiváló minőségű, hatásos üzleti és marketinganyagok készíthetők – megfizethető áron, az irodában vagy otthon.

„A HP Officejet nyomtatási rendszer sokkal jobb ár-érték arányt nyújt a vállalatoknak az azonos árfekvésű lézernyomtatókhoz képest. A HP tintasugaras rendszereivel a kisvállalatok már házon belül is elkészíthetik nyomdai minőséget igénylő anyagaikat, eközben csökkenthetik működési költségeiket és kiaknázhatják a különféle produktivitás fokozó jellemzők, például a vezeték nélküli hálózati működés és a duplex-nyomtatás előnyeit" – nyilatkozta Alberto Bozzo, a HP képalkotási és nyomtatási divíziójának KKV-termékekért felelős EMEA-régióbeli alelnöke.

A 2008-ban piacra kerülő három új HP Officejet Pro modell még nagyobb választási szabadságot biztosít az üzleti célú tintasugaras HP-nyomtatót kereső kisvállalatoknak. A HP skálázható nyomtatási technológiája (Scalable Print Technology) soha nem látott sebesség és minőség elérését teszi lehetővé az új HP Officejet nyomtatóknál: ezek a modellek 36 fekete-fehér vagy 35 színes, nagy felbontású képeket és szöveget tartalmazó oldalt nyomtatnak ki percenként „vázlat" (draft) üzemmódban, lézersebességgel(2) pedig 12 fekete-fehér vagy 10 színes oldallal készülnek el egy perc alatt(3). Az új modellek:

 • HP Officejet Pro K5400n -41 500 Ft(4): Ethernet hálózati képességekkel.
 • HP Officejet Pro K8600 – 119 990 Ft(4) és HP Officejet Pro K8600dn – 139 990 Ft(4) : A3+ papírméretet is kezel, beépített Ethernet hálózati kapcsolattal rendelkezik és a dn modell az automatikus kétoldalas nyomtatást is támogatja.
 • HP Officejet Pro L7590 All-in-One – 81 990 Ft(4): Támogatja az automatikus kétoldalas nyomtatást, a kényelmes síkágyas szkennelést és beépített hálózati képességekkel is rendelkezik.

Valamennyi modell 2008. március 1-től elérhető a magyarországi piacon.

A HP Officejet nyomtatási rendszer új márkastratégiája

A HP új márkastratégiája megkönnyíti a kisvállalatok számára az üzleti felhasználású HP Officejet kellékanyagok kiválasztását az üzletben.

2008 áprilistól a program augusztusra tervezett lezárásáig a HP sötétzöld csíkot helyez el az Officejet nyomtatási rendszerhez tartozó hardverek és kellékanyagok csomagolásának felső részén. Így a kisvállalatok vásárláskor egyszerűen azonosítani tudják az üzleti szükségleteikre optimalizált tintapatronokat és papírokat.

A költségtakarékosság érdekében nagy kapacitású (XL) kiszerelésben is kapható HP Officejet tinták akkor sem mázolódnak, ha víz vagy kijelölő tinta éri őket.

A különleges marketinganyagok (pl. brossúrák és szórólapok) házon belüli készítésének megkönnyítésére a HP speciális papír választékát is bővítette.

 • Indulócsomag a házon belüli marketinghez: A HP Officejet Pro L7590 és Pro K8600 nyomtatókhoz ingyen járó csomagban a HP fényes prezentációs, matt brossúra- és fotópapírjainak mintái mellett egy ingyenes sablonokat, képeket és kuponokat tartalmazó CD (Business Marketing Design CD) is található. A csomag megkönnyíti a professzionális marketing-szóróanyagok készítésével most ismerkedő ügyfelek dolgát.
 • HP 88 Officejet Brochure Value Pack: A kedvező árú csomag Officejet színes nyomtatópatronokat, a HP fényes brossúra- és szórólap-papírját és a Business Marketing Design CD-t is tartalmazza. A CD használói ingyenes professzionális sablonokhoz juthatnak hozzá. A Value Pack minden kelléket biztosít a nyomdai minőségű marketing-szóróanyagok házon belüli előállításához.
 • A HP brossúra-, szórólap-, képeslap- és hírlevél-papírjaira többféle kivitelben és súlyban, házon belül is kiváló, nyomdai minőségű marketing-szóróanyagok készíthetők:
 • HP irodai papír (HP Office Paper, CHP110, 500 lap)
 • HP Premium Plus fotópapír (HP Premium Plus Photo Paper, Q8028A, 25 lap, 10×15 cm, szegély nélkül: 2 140 Ft(4))
 • HP Premium Plus fotópapír (HP Premium Plus Photo Paper, Q6572A, 20 lap, 13×18 cm, szegély nélkül: 2 140 Ft(4))
 • HP Premium Plus fotópapír (HP Premium Plus Photo Paper, C6832HG, 20 lap, A4, 3 690 Ft(4))
 • HP Superior 120 matt tintasugaras papír (HP Superior Inkjet Paper 120 Matt, C6593A, 250 lap, A4, 120 g/m²)
 • HP prezentáció-borítók: A tartós, professzionális megjelenésű borítókkal drága kiegészítő berendezések nélkül lehet elegáns kötéssel ellátni az ajánlatokat és más anyagokat.

A HP új portálja, az In-house Marketing Portal segítséget nyújt a kisvállalatoknak a sikeres marketinghez, különféle eszközökkel, útmutatókkal és sablonokkal könnyíti munkájukat, és online közösség létrehozásával ösztönzi a tapasztalatcserét.

A nyomtatási környezet üzemeltetésének megkönnyítésére fejlesztett HP Easy Printer Care 2.5i (EPC 2.5i) szoftver segítségével a kisvállalatok akár 15 HP-nyomtató felügyeletét és figyelését is elvégezhetik egyetlen eszközzel. A HP üzleti tintasugaras nyomtatóinak többségét támogató EPC 2.5i segítségével egyszerűen karbantartható és bármikor megtekinthető az eszközök állapota. A felhasználó riasztást kérhet a nyomtatóval kapcsolatos eseményekről és a kellékanyagszintről, alapszintű használati jelentéseket készíthet és egyetlen egérkattintással rendelhet a kifogyott kellékanyagokból.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.