2022.01.23.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

INDIÁBAN IS BEMUTATKOZOTT A MAGYAR FLEETWARE

3 min read
  <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/43627"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image1_273.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="28" /></a></span>Az Európai Üzleti és Technológiai Központ (EBTC - European Business and Technology Center) szervezésében megtartott „Transport Flagship Mission to India" üzleti találkozón is bemutatkozott a magyar ITware flottakövető szolgáltatása a FLEETware. </p><p>

 

Az Európai Üzleti és Technológiai Központ (EBTC – European Business and Technology Center) szervezésében megtartott „Transport Flagship Mission to India" üzleti találkozón is bemutatkozott a magyar ITware flottakövető szolgáltatása a FLEETware.

 

Az Európai Üzleti és Technológiai Központ (EBTC – European Business and Technology Center) szervezésében megtartott „Transport Flagship Mission to India" üzleti találkozón is bemutatkozott a magyar ITware flottakövető szolgáltatása a FLEETware.

A FLEETware Flotta helymeghatározó rendszer segítségével egy erre a célra kialakított weblapon könnyen nyomon követhetik a vállalatok a GSM telefonnal vagy GPS nyomkövető eszközzel szerelt járműveik pontos földrajzi helyzetét. A Flotta Helymeghatározó szolgáltatás segítségével a mobiltelefonon alapuló pozícionálási eljárás mellett, a FLEETware felhasználói műholdas pozícionálással is meghatározhatják a járművek helyzetét és egy online felületen egész világra kiterjedően, részletes utca házszám pontos térképen meg is tekinthetik azokat.

A FLEETware-rel – amelyet kulcsrakészen szállít fejlesztője az ITware- azonnali megtakarítás érhető el a gépjárműflotta üzemeltetők számára. Az üzembehelyezést követően pontos információt kaphat az összes gépjármű helyzetéről, telemetrikus adatairól, benzinszintjéről, a gyújtás állapotáról, a tachograf értékeiről és sok más információról, amely lehetővé teszi, hogy cégek racionalizálni tudják flottájuk költségeit.

Az Új Delhiben található Taj Mahal Hotelben az ITware szoftverfejlesztési vezetője Ress Gábor elsősorban az üzleti lehetőség iránt érdeklődő mobilszolgáltatókat, és viszonteladókat tájékoztatta a FLEETware szolgáltatás értékesítése révén elérhető új bevételi lehetőségekről.

„Elsősorban nemzetközi telekommunikációs szolgáltatók érdeklődtek a FLEETware iránt, amely révén új, hasznos alkalmazással bővíthetik az ügyfeleik részére nyújtott szolgáltatási palettát, ugyanakkor a flottakövető alkalmazás egy kiegészítő bevételi forrást is jelent számukra." – mondta el az ITware szakembere.

Az új magyar rendszer előnye a pontos helymeghatározás mellet az, hogy igazán átláthatóvá teszi a flotta mozgását, könnyen kimutatható annak kilométer hatékonysága, és lehetővé válik a költségoptimalizálás is. A GPS adatok alapján automatikus elektronikus menetlevél is elkészíthető, sőt webszerviz interfésszel külső fuvarszervező vagy workforce management rendszerekkel történő integráció is megvalósítható. Mobiltelefonos követés esetén még GPS eszköz telepítésére sincs szükség, így igen költség-hatékony rendszer felállítása lehetséges.

Az Indiában nagy érdeklődést keltő FLEETware flottakövető szolgáltatás igazi előnye, hogy pontosan kiszámítható költséget jelent a magyar végfelhasználó részére, mivel itthon a Magyar Telekomnál havidíjas szolgáltatásként elérhető. Az ITware több indiai informatikai és távközlési céggel folytat tárgyalásokat a szubkontinensen történő piaci bevezetésről.

www.itware.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük