2024.február.27. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Indítsuk újra együtt a fesztiválszezont május 5-én a Dunai Regattával Budapesten, a Műegyetem rakparton!

2 perc olvasás

unnamed_31.jpgAz Antall József Tudásközpont immáron hatodik alkalommal rendezi meg az év egyetemi sporteseményét, a Dunai Regattát, mely idén a magyar V4 elnökség hivatalos programjának része. A Dunai Regatta – V4 Races egy ingyenes sport- és zenei fesztivál, amely idén is ütős programokkal vár! Duna-part, barátok, zene, sport, szurkolás és buli – ezt adja idén is a Regatta a kilátogatók számára.
 


Az ingyenes, egész napos rendezvény nemcsak a sárkányhajós és evezős futamokról szól. A futamok mellett izgalmas sport- és egyéb programokat is kínál a 6. Dunai Regatta:

 
A 6. Dunai Regattán a legnagyobb egyetemek cheerleader és fun stunting csapatai is bemutatkoznak, gyere és nézd meg, melyik egyetem szurkol a leghangosabban a csapatának!
 
Idén is pörög a Sound of the University, a Dunai Regatta zenei tehetségkutatója, ahol eldől, ki lesz 2018 legjobb egyetemi zenekara. A szakmai zsűri által, illetve a Facebook szavazás alapján kapott pontok összesítésével kialakult a TOP5 zenekarok listája, akik élőben adhatják elő legütősebb dalukat a döntőben, a Regatta közönségének. Gyere, és drukkolj kedvenc bandádnak!
 
A Műegyetem rakparton napközben a szurkolásé és a sportolásé lesz a főszerep, este pedig a Regatta igazi fesztivállá alakul át:
a V4 színpadon fellép a Kelemen Kabátban és a Cloud9+, a Ballantine’s Arénában a Soul Surge, Patikadomb, Follow The Flow, Ivan & The Parazol, Saverne folytatja a bulit, éjféltől pedig a DJ-ké lesz a főszerep: Drop The Cheese, valamint Peter Jabin & Bakaszabi biztosítja a hangulatot.   
 
Ne feledd: vedd fel Te is a ritmust! Evezz vagy szurkolj, próbálj ki izgalmas sportokat és bulizz hajnalig a barátaiddal!
 
Időpont: 2018. május 5. (szombat)
Helyszín: Budapest, Műegyetem rakpart

 
Web
Facebook event
Instagram

http://www.dunairegatta.hu/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.