2024.március.03. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Indul a SODEXHO AJÁNDÉK NAP – vállalati öszefogás az éhező családokért

5 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/5838"><img class="image thumbnail" src="/files/images/logo_0.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.gyea.hu" title="www.gyea.hu" width="100" height="71" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.gyea.hu/">www.gyea.hu</a> </strong></span></span>  <p><strong>A Sodexho Pass Hungária Kft. a Gyermekétkeztetési Alapítvánnyal és a helyi önkormányzatokkal közösen országos pályázatot ír ki a rászoruló családok támogatására. A pályázati kiíeást a cikk végén olvashatják.</strong></p>

www.gyea.huwww.gyea.hu  

A Sodexho Pass Hungária Kft. a Gyermekétkeztetési Alapítvánnyal és a helyi önkormányzatokkal közösen országos pályázatot ír ki a rászoruló családok támogatására. A pályázati kiíeást a cikk végén olvashatják.

www.gyea.huwww.gyea.hu  

A Sodexho Pass Hungária Kft. a Gyermekétkeztetési Alapítvánnyal és a helyi önkormányzatokkal közösen országos pályázatot ír ki a rászoruló családok támogatására. A pályázati kiíeást a cikk végén olvashatják.

1.A Sodexho, mint a világ egyik legismertebb étkezési utalvány forgalmazója az éhezés leküzdésének mottójával 10 éve elindította a STOP Hunger elnevezésű jótékonysági mozgalmat, mely keretein belül a vállalat segítséget nyújt a rászorulóknak. A nemzetközi programban jelenleg már több, mint 20 ország vesz részt. A programhoz csatlakozott Sodexho országok a helyi szükségleteknek megfelelően alakítják ki támogató tevékenységük struktúráját.

2.A Sodexho Pass Hungária Kft., mely piacvezető szerepet tölt be az utalvány forgalmazás területén 2006-ban csatlakozott a vállalaton belüli nemzetközi kezdeményezéshez, mivel egyre fontosabbnak tartja, hogy társadalmi szerepvállalását erősítve segítse a rászoruló, éhező gyermekeket és ennek fontosságára felhívja partnerei figyelmét is. A STOP Hunger program keretein belül a Sodexho Pass Hungária Kft. kezdetektől a Gyermekétkeztetési Alapítványt (GYEA) támogatja, mellyel együtt próbál küzdeni az éhezés ellen. 2007-ben is segíti az Alapítványt mind pénzügyi adományokkal, mind önkéntes munkával. Ezen felül idén az Alapítvánnyal közösen egy új kezdeményezést is indít, melynek elnevezése: SODEXHO AJÁNDÉK NAP.

4.Nemcsak maga a Sodexho Pass Hungária Kft., hanem a vállalat dolgozói is tevékenyen részt vesznek a társadalmi felelősségvállalásban, így a munkatársak önkéntes felajánlása is elősegíti az új program megvalósítását. A Sodexho Ajándék Nap elnevezésű program keretén belül egy országos pályázat során, összesen 3 helyszín 150 rászoruló családját segíti a Sodexho Pass 15.000 Ft értékű EXTRA AJÁNDÉK utalvánnyal, melyet családonként kapnak meg a nyertes pályázók. A családok a GYEA által, az önkormányzatokon keresztül kiírt pályázat során jelentkezhetnek a támogatásra. A nyertes pályázókat a Sodexho Pass és a GYEA viszi el bevásárolni a legközelebbi InterSpar üzletbe, ahol az utalványok kizárólag élelmiszerre fordíthatók. A program ideje alatt, míg a szülők bevásárolnak, addig a gyerekeket a helyi művelődési házban várják a szervezők egy kis játékos délutánra, ahol különböző játékokkal, műsorokkal szórakoztatják a kicsiket és nagyokat kakaó és kalács elfogyasztása mellett.

A pályázat kiírásának ideje: 2007. október 4.

sajtótájékoztató 2007 10040008.thumbnailA programok helye a pályázaton nyert családok lakóhelyétől függően alakul majd, terveink szerint egy helyszínen Kelet- Magyarországon, egy településen Nyugat-Magyarország területén és egy Budapesten.

A program tervezett időpontja: 2007. november 30. – december 2.

sajtótájékoztató 2007 10040009.thumbnailA Sodexho Ajándék Nap program keretén belül a Sodexho Pass Hungária Kft. összesen 150 családot 3 helyszínen, családonként 15 000 Ft értékben támogat EXTRA AJÁNDÉK utalvány formájában. A Sodexho Magyarország is csatlakozik az akcióhoz és anyagi támogatást nyújt, valamint biztosítja az étkezést a gyerekeknek. A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., is mint beváltó partnerünk segíti a programon keresztül a rászorulókat. Kérjük, a média képviselőit, hogy a GYEA által kiírt pályázatot tudósításaikkal támogassák.

Pályázati Kiírás

A Gyermekétkeztetési Alapítvány a Sodexho Pass Hungária Kft-vel közösen az önkormányzatokon keresztül országos pályázatot ír ki a rászoruló családok támogatására.

Pályázat keretén belül 3 helyszín 50 rászoruló családját segíti a Sodexho Pass 15.000 Ft értékű utalvánnyal,

melyet családonként kapnak meg a nyertes pályázók.

A családokat a Sodexho Pass Hungária Kft. és a GYEA viszi el bevásárolni egy helyi szupermarketbe, ahol az utalványok kizárólag élelmiszerre fordíthatók.

Az önkormányzatoknak meg kell határozniuk a településükön 50 olyan rászorulót, akiket a támogatás megillet.

Nyertes pályázók esetén kérjük, hogy az önkormányzat biztosítsa a településen működő művelődési ház 80-100 főre alkalmas befogadó termét térítésmentesen az akció napján 3 óra időtartamra a gyermekek foglalkoztatására és egy kisebb termet technikai célokra.

A Sodexho Ajándék Nap lebonyolítás tervezett napjai:

       2007. november 30., péntek délután – 15.00-18.00

2007.      december 1.,  szombat délelőtt – 10.00-13.00

2007.      december 2.,  vasárnap délelőtt – 10.00-13.00

A Sodexho Pass Hungária Kft. a vásárlás ideje alatt foglakozást és gyermekprogramokat szervez a művelődési házban a nyertes önkormányzatok rászoruló családjainak gyermekei részére. Az étkezést számukra ezen idő alatt a Sodexho Magyarország Kft. biztosítja.

A programhoz további támogatók csatlakozása várható.

A pályázat beküldési határideje: 2007. október 26.

Nyertes pályázók értesítésének határideje: 2007. november 8.

A beküldés módja: e-mailen a sodexhoakcio@gyea.hu címre.

http://www.sodexho-pass.hu/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.