A 24. Művészetek Völgye fesztivál egyik taliándörögdi helyszínén, a Kocsor Házban ingyen lehet szórakozni a Showder Klub, a Comedy Central és a Rádiókabaré fellépőinek műsorán – ráadásul még Bencsura Zoltán paralimpikonnak is lehet segíteni.

 

A 24. Művészetek Völgye fesztivál egyik taliándörögdi helyszínén, a Kocsor Házban ingyen lehet szórakozni a Showder Klub, a Comedy Central és a Rádiókabaré fellépőinek műsorán – ráadásul még Bencsura Zoltán paralimpikonnak is lehet segíteni.

 

A Stand Up Brigád humortársulat tagjai idén is megszállják a taliándörögdi Kocsor házat, hogy immár harmadik alkalommal csaljanak mosolyt a völgylakók arcára 2014. július 25-től augusztus 2-ig minden este 19.00-tól.

A Stand Up Brigádhoz tartozó humoristák közül olyan közkedvelt nevettetők lépnek fel, mint például a Showder Klub humoristái Lorán Barnabás (Trabarna) és Somogyi András, a Karinthy-gyűrűs Maksa Zoltán és Éles István, a színész-humorista Beleznay Endre, a Rokker Zsoltti figurájával ismertté vált Erdei Sándor, vagy a tv2 Frizbijében szereplő Polgár Peti és Szép Bence.

 

A III. Humor a Völgyben fesztivál érdekessége, hogy a szervezők nem nyertek pályázati támogatást a rendezvényre, amelyet így önerőből és szponzori támogatásból finanszíroznak.

A humoristák a fesztivál keretében a 20 éves korában súlyos közlekedési balesetet szenvedett Bencsura Zoltánt is támogatják, aki a 14 évvel ezelőtti balesetben bal lábát és karját is elveszítette.

(Az egri Bencsura Zoltán, 2002. május 18-án szenvedett súlyos közlekedési balesetet. A baleset után a bal lábát comb 1/3-ban, a bal karját váll alatt amputálták. Flmek és további információk Bencsura Zoltán paralimpikonról ezen a linken érhetőek el:

http://www.pathalia.hu/fellepesek/144-bencsura-zoltan-tamogatasa.html)

 

A Stand Up Brigád fellépéseiről a Művészetek Völgye alatt a Humorista Blog és a Stand Up Brigád honlapja is tudósít.

 

A III. Humor a Völgyben fesztivál programja:

 

július 25.: Somogyi András és Ürmös Zsolt

július 26.: Gombos Szabolcs és Gombos Tibor

július 27.: Ihos József és Erdei Sándor (Rokker Zsolti)

július 28.: Polgár Peti és Szép Bence

július 29.: Best Of Open Mic! – stand up comedy tehetségkutató, műsorvezető: Szép Bence

július 30.: Maksa Zoltán és Fülöp Viktor

július 31.: Lorán Barnabás Trabarna és Markó Dániel

augusztus 1.: Játszd újra, Noé! – Kövesdi Miklós Gábor vallási tematikájú stand up estje

augusztus 2.: Beleznay Endre és Éles István

 

A fellépések minden nap 19.00-kor kezdődnek a taliándörögdi Kocsor Ház udvarán.

 

www.humorista.blog.hu

www.standupbrigad.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük