2024.április.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Internet és iPod shuffle zenelejátszó a Vodafone előfizetőinek

3 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/43573"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Ipodshuffle.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="59" /></a></span>Az iPod shuffle MP3-lejátszó legújabb generációját a világpremiert követően Magyarországon az elsők közt a Vodafone előfizetői használhatják</p><p>

ipodshuffle.thumbnailAz iPod shuffle MP3-lejátszó legújabb generációját a világpremiert követően Magyarországon az elsők közt a Vodafone előfizetői használhatják

ipodshuffle.thumbnailAz iPod shuffle MP3-lejátszó legújabb generációját a világpremiert követően Magyarországon az elsők közt a Vodafone előfizetői használhatják

A Vodafone Internet Nonstop csomagjának köszönhetően rendkívül kedvező havidíj mellett internetezhetnek számítógépükön az előfizetők. A havi 8 GB adatforgalom mellé most ráadásul a legújabb iPod shuffle is jár, ami rekord gyorsasággal érkezett Magyarországra; a szeptember 1-jei világpremiert követően hazánkban a Vodafone Magyarország ügyfelei számára az elsők között lesz elérhető.

A Vodafone Magyarország új ajánlattal jelentkezik a mobilinternet terén. Az Internet Nonstop csomag havi 6000 Ft-ért[i] 8 GB-os adatforgalmat nyújt, ráadásul a csomag előfizetői két éves tarifahűség vállalása esetén a modemmel együtt a legújabb iPod shuffle 2 GB MP3-lejátszót is magukénak tudhatják.

A Vodafone folyamatosan szem előtt tartja az előfizetői igények változását. Igyekszik olyan konstrukciókkal jelen lenni a piacon, amelyek a legkülönbözőbb szokásokkal bíró felhasználóknak is meg tudnak felelni. Ezért kínál olyan könnyen átlátható tarifacsomagot, amely túlforgalmazási díj nélkül biztosít meghatározott adatforgalmat, kedvező havidíj mellett.

Örömünkre szolgál, hogy nemcsak a mérési eredmények, hanem a nagyközönség vásárlási szokásai is bizonyítják hálózatunk kiváló minőségét: az eddig bebetonozottnak tűnő piacon mindkét versenytársunknál nagyobb mértékben, több mint tizenhétezerrel növeltük aktív mobilnetes előfizetőink számát augusztusban. Ezt a számot szeretnénk tovább gyarapítani a jövőben is, elérhető árú, könnyen használható díjcsomagjaink segítségével." – mondta el dr. Beck György, a Vodafone elnök-vezérigazgatója.

A Vodafone Internet Nonstop elsősorban a rendszeres internetezőknek jelent megoldást, mivel a 8 GB-os adatforgalom havi szinten átlagosan napi 3-4 óra internetezésre elegendő. Ezzel akár 1 200 jó minőségű MP3 számot is le lehet tölteni, így igény szerint többszörösen frissíthető az ajándékba kapott iPod lejátszási listája, vagy akár 60 órányi YouTube videó megtekintését is lehetővé teszi. A 3 napos kipróbálási lehetőségnek köszönhetően pedig a felhasználók szabadon kipróbálhatják a szolgáltatást, amit – ha nem voltak elégedettek – három naptári napon belül visszamondhatnak.

A gondtalan internetezés mellett most a zenerajongóknak is kedvez a Vodafone a 2 GB-os iPod shuffle-lal, amely mintegy 20 teljes album tárolására képes. A világ legkisebb zenelejátszója rendkívül strapabíró kialakítással és egyszerűen használható kezelőfelülettel méltó úti- és edzőtárs lehet a mindennapokban.

A Vodafone Internet Nonstop csomagról és a többi mobilinternet ajánlatról további információ a Vodafone márkaboltokban, illetve a www.vodafone.hu/internet honlapon található.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.