2024.március.04. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Szeptember 24-étől a T-Mobile-nál kapható az iPhone 4

2 perc olvasás
  <span class="inline inline-left"><a href="/node/43571"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/iphone2.thumbnail.jpg" border="0" width="99" height="100" /></a></span> <p>A T-Mobile a 2010. szeptember 22.-én  bejelentette, hogy 2010. szeptember 24-étől Magyarországon is megkezdi az iPhone 4 forgalmazását. Az iPhone 4 elsőként 24-én 0 órától Budapesten az Aréna Plázában, az I. emeleti T-Pontban vásárolható meg.</p><p>

  iphone2.thumbnail

A T-Mobile a 2010. szeptember 22.-én  bejelentette, hogy 2010. szeptember 24-étől Magyarországon is megkezdi az iPhone 4 forgalmazását. Az iPhone 4 elsőként 24-én 0 órától Budapesten az Aréna Plázában, az I. emeleti T-Pontban vásárolható meg.

  iphone2.thumbnail

A T-Mobile a 2010. szeptember 22.-én  bejelentette, hogy 2010. szeptember 24-étől Magyarországon is megkezdi az iPhone 4 forgalmazását. Az iPhone 4 elsőként 24-én 0 órától Budapesten az Aréna Plázában, az I. emeleti T-Pontban vásárolható meg.

Az iPhone 4 szolgáltatásai között szerepel a FaceTime videotelefonálás, és a készülékbe az Apple Retina display elnevezésű, mobiltelefonba valaha is beépített legnagyobb felbontású kijelző került. Az új kijelzőnek köszönhetően a szövegek, fotók és videók rendkívüli élességgel jelennek meg. Az iPhone 4 a fotózáshoz 5 megapixeles kamerát és LED-vakut vonultat fel, és HD minőségben képes videofelvételt készíteni. Újdonság emellett az Apple A4-es processzora, a 3 tengelyes giroszkóp és a 40 százalékkal hosszabb beszédidő. Mindez egy vadonatúj, üvegből és rozsdamentes acélból készült házban, újratervezett formában, aminek eredményeként az iPhone 4 a világ legvékonyabb okostelefonja. Az iPhone 4 az iOS 4-gyel kerül forgalomba, ez a korábbihoz képest több mint 100 új funkciót kínál. A forradalmi újdonságokat felvonultató App Store-ban több mint 250 ezer alkalmazás érhető el, beleértve az új iMovie-t is, amit kimondottan az iPhone 4-re fejlesztettek ki.

"Nagyon örülünk, hogy a világszerte nagy népszerűségnek örvendő iPhone 3G és 3GS után ügyfeleink a megújult, minden eddiginél vonzóbb iPhone 4-et is megvásárolhatják a T-Mobile-nál. Az iPhone meghatározó szerepet játszott a mobilinternet elterjedésében, olyan élményt kínálva a mobilos böngészés terén, aminek köszönhetően az általánossá vált előfizetőink körében. Azt reméljük, hogy az iPhone 4 hazai bevezetésével további lehetőségek nyílnak meg ügyfeleink előtt" – hangsúlyozta Keszég Attila, a Magyar Telekom értékesítési és szolgáltatási vezérigazgató-helyettese.

További részletek a http://www.t-mobile.hu/ oldalon olvashatók.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.