Átadás 1.A Pannon a várakozáson felül sikeres Mobil Internet szolgáltatás elindítása kapcsán 25 civil szervezetnek adományoz hordozható számítógépet és havi 10 GB-ig ingyenes internetszolgáltatást egy évig.

Átadás 1.A Pannon a várakozáson felül sikeres Mobil Internet szolgáltatás elindítása kapcsán 25 civil szervezetnek adományoz hordozható számítógépet és havi 10 GB-ig ingyenes internetszolgáltatást egy évig.

 

?A Pannon vezetõ mobilszélessáv-szolgáltatóként és a társadalmi felelõsségvállalás elkötelezettjeként egyaránt fontosnak tartja a hátrányos helyzetû régiók és civil szervezetek támogatását. A mobil internet segítségével a világhálót olyan helyekre is eljuttatja, ahol eddig nem volt lehetséges annak használata, a hordozhatósággal pedig az úton lévõk folyamatos munkavégzését teszi lehetõvé – mondta a mai adományozáson Dr. Majorosi Emese, a Pannon sajtó- és információs igazgatója.

Átadás 2.A támogatással a Pannon szociális munkások, egészségügyi és környezetvédelmi dolgozók munkáját teszi ezentúl egyszerûbbé, akik országszerte több száz emberen segítenek.

Mint ismeretes, a Pannon április 10-én kiemelten kedvezõ ajánlattal lépett az internetszolgáltatás hazai piacára két új internetcsomagjával, melyek 3 és 10 GB adatforgalmat tartalmaznak június 30-ig történõ vásárlás esetén fél évig 3450 illetve 6450 forintért.

Átadás 3.Az Autonómia Alapítvány segítségével a Bódva-völgyi Cigányok és Hátrányos Helyzetûek Érdekvédelmi Szervezete és a Bonyhádi Független Roma Egyesület

A United Way közvetítésével a pécsi Szemem Fénye Alapítvány, az érdi LEA Alapítvány, a Vízus Alapítvány, a Diótörés Alapítvány, a tatabányai Utcai Szociális Munkások Egyesülete, a nyíregyházi Periféria Egyesület, a miskolci Napfényt az Életnek Alapítvány, a Szolnok Jövõjéért Alapítvány, és a Magyar Vöröskereszt Zala Megyei Szervezete Utcai Gondozó Szolgálata

Átadás 4.A Partners Hungary szervezet segítségével a Cigány Kisebbségi Önkormányzat, Borsodbóta, a Khetanipe Egyesület, Pécs, az Õrhegy Egyesület, Ózd, a Bosta Uniós Felzárkózásáért Egyesület, Bosta.

Pannon Példakép Alapítvány

acb Galéria

Tûzmadár Alapítvány, Szt. László Kórház

Kerekdomb Környezetvédelmi Egyesület, Törökbálint

Szt. Flórián Törökbálintért Egyesület

Valamint három törökbálinti szociális- és oktatási intézmény

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük