2024.július.25. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Internetet adományoz a Pannon 25 non-profit szervezetnek

2 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/1019"><img class="image thumbnail" src="/files/images/foto1.thumbnail.jpg" border="0" alt="Átadás 1." title="Átadás 1." width="100" height="67" /></a></span>A Pannon a várakozáson felül sikeres Mobil Internet szolgáltatás elindítása kapcsán 25 civil szervezetnek adományoz hordozható számítógépet és <strong>havi 10 GB-ig ingyenes internetszolgáltatást egy évig.</strong></p><p>

átadás 1.A Pannon a várakozáson felül sikeres Mobil Internet szolgáltatás elindítása kapcsán 25 civil szervezetnek adományoz hordozható számítógépet és havi 10 GB-ig ingyenes internetszolgáltatást egy évig.

átadás 1.A Pannon a várakozáson felül sikeres Mobil Internet szolgáltatás elindítása kapcsán 25 civil szervezetnek adományoz hordozható számítógépet és havi 10 GB-ig ingyenes internetszolgáltatást egy évig.

 

?A Pannon vezetõ mobilszélessáv-szolgáltatóként és a társadalmi felelõsségvállalás elkötelezettjeként egyaránt fontosnak tartja a hátrányos helyzetû régiók és civil szervezetek támogatását. A mobil internet segítségével a világhálót olyan helyekre is eljuttatja, ahol eddig nem volt lehetséges annak használata, a hordozhatósággal pedig az úton lévõk folyamatos munkavégzését teszi lehetõvé – mondta a mai adományozáson Dr. Majorosi Emese, a Pannon sajtó- és információs igazgatója.

átadás 2.A támogatással a Pannon szociális munkások, egészségügyi és környezetvédelmi dolgozók munkáját teszi ezentúl egyszerûbbé, akik országszerte több száz emberen segítenek.

Mint ismeretes, a Pannon április 10-én kiemelten kedvezõ ajánlattal lépett az internetszolgáltatás hazai piacára két új internetcsomagjával, melyek 3 és 10 GB adatforgalmat tartalmaznak június 30-ig történõ vásárlás esetén fél évig 3450 illetve 6450 forintért.

átadás 3.Az Autonómia Alapítvány segítségével a Bódva-völgyi Cigányok és Hátrányos Helyzetûek Érdekvédelmi Szervezete és a Bonyhádi Független Roma Egyesület

A United Way közvetítésével a pécsi Szemem Fénye Alapítvány, az érdi LEA Alapítvány, a Vízus Alapítvány, a Diótörés Alapítvány, a tatabányai Utcai Szociális Munkások Egyesülete, a nyíregyházi Periféria Egyesület, a miskolci Napfényt az Életnek Alapítvány, a Szolnok Jövõjéért Alapítvány, és a Magyar Vöröskereszt Zala Megyei Szervezete Utcai Gondozó Szolgálata

átadás 4.A Partners Hungary szervezet segítségével a Cigány Kisebbségi Önkormányzat, Borsodbóta, a Khetanipe Egyesület, Pécs, az Õrhegy Egyesület, Ózd, a Bosta Uniós Felzárkózásáért Egyesület, Bosta.

Pannon Példakép Alapítvány

acb Galéria

Tûzmadár Alapítvány, Szt. László Kórház

Kerekdomb Környezetvédelmi Egyesület, Törökbálint

Szt. Flórián Törökbálintért Egyesület

Valamint három törökbálinti szociális- és oktatási intézmény

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.