2022.december.07. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Irodát nyit Budapesten a SHARP Electronics

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/12323"><img class="image thumbnail" src="/files/images/sharp.thumbnail.jpg" border="0" alt="http://www.sharp-eu.com/" title="http://www.sharp-eu.com/" width="100" height="79" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.sharp-eu.com/">http://www.sharp-eu.com/</a> </strong></span></span><p>A SHARP Electronics bejelentette, hogy megnyitja a vállalat -  SHARP Electronics (Europe) GmbH. - Magyarországon, budaörsi fióktelepét. Az új iroda a SHARP dokumentumkezelő rendszereinek értékesítését hivatott támogatni hazánkban. </p><p>

 http://www.sharp-eu.com/http://www.sharp-eu.com/

A SHARP Electronics bejelentette, hogy megnyitja a vállalat –  SHARP Electronics (Europe) GmbH. – Magyarországon, budaörsi fióktelepét. Az új iroda a SHARP dokumentumkezelő rendszereinek értékesítését hivatott támogatni hazánkban.

 http://www.sharp-eu.com/http://www.sharp-eu.com/

A SHARP Electronics bejelentette, hogy megnyitja a vállalat –  SHARP Electronics (Europe) GmbH. – Magyarországon, budaörsi fióktelepét. Az új iroda a SHARP dokumentumkezelő rendszereinek értékesítését hivatott támogatni hazánkban.

„Nagyon örülünk új irodánk megnyitásának, melynek segítségével még inkább támogatni tudjuk helyi szinten is fogyasztóinkat és partnereinket. Fábián István, magyarországi SHARP dokumentumkezelő rendszerek ügyvezető igazgatójának neve ismerősen cseng a hazai IT szakmában. Büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen kiváló szakember magyarországi irodánk egyik alapító tagja", nyilatkozta Takeshi Yamane, a  SHARP Információs Rendszerek közép-kelet európai ügyvezető igazgatója.

Technológiai vezetőként és digitális hálózati irodai termékek gyártójaként a SHARP Electronics multifunkciós eszközökkel, másolókkal és nyomtatókkal jelenik meg a hazai irodagépek piacán. A SHARP megoldásokat a nyílt rendszerű architektúra, a fekete és színes alkalmazások, a biztonságos adat és teljesítmény kezelés valamint energiatakarékosság jellemzi. A készülékeket a szakemberek olyan SMB-k(állomány- és nyomtatómegosztást lehetővé tevő protokoll) és vállalati munkacsoportok számára tervezték, amelyek maximális kapacitásra és a hatékonyabb információ áramlásra törekszenek. 

 „Az egyre növekvő magyar piac izgalmas üzleti lehetőségeket kínál. A hazai iroda lehetővé teszi, hogy a SHARP még több üzletet realizálhasson helyi partnereivel és értékesítési csatornáival. A hazai értékesítés és fogyasztói kör csak egy helyi iroda segítségével támogatható megfelelő mértékben," mondta Fábián István, a SHARP dokumentumkezelő rendszerek magyarországi ügyvezető igazgatója.

1912-es alapítása óta a Sharp Corporation eredeti termékeivel újabb és újabb iparági területeket tár fel. A vállalat elnevezése az "Ever-Sharp"(mindig hegyes) mechanikus ceruzából ered. Szintén a SHARP nevéhez fűződik az első japán gyártású rádió és televízió kereskedelmi forgalomba helyezése, a világ első LCD elektronikus számológépe, irodagépek, fotovoltaikus cellák és számtalan más, a legmodernebb LCD technológiát tartalmazó termék. Ezek a termékek nagyban hozzájárulnak az életminőség javulásához és a társadalom fejlődéséhez.

  http://www.sharp-eu.com/  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.