Mozgáskövető WEB-kameraMozgáskövető WEB-kameraA fiatalos vonalat képviselő Sweex újabb lendületes és modern termékeket mutatott be a piacon. A gyártó olyan modern kiegészítőkkel látja el az újdonságot kereső fogyasztókat, mint a digitális képeket tároló és kijelző kulcstartó, a még élethűbb hatást keltő vibráló fülhallgató, és a mozgáskövető webkamera.

Mozgáskövető WEB-kameraMozgáskövető WEB-kameraA fiatalos vonalat képviselő Sweex újabb lendületes és modern termékeket mutatott be a piacon. A gyártó olyan modern kiegészítőkkel látja el az újdonságot kereső fogyasztókat, mint a digitális képeket tároló és kijelző kulcstartó, a még élethűbb hatást keltő vibráló fülhallgató, és a mozgáskövető webkamera.

 

A Sweex multimédiás kiegészítői különleges igényű fogyasztóknak szólnak, kiváló ár-érték arányuknak köszönhetően azonban a fiatalabb korosztály számára is elérhető. A bemutatott termékek már hazánkban is megvásárolhatók.

A Sweex Nyugat-Európában mindig megújuló és különleges igényt kielégítő termékeiről ismert, melyet a gyártó elsősorban a fiatalabb felhasználóknak szán, de nagy népszerűségnek örvend a mobil megoldásokat, játékot és számítástechnikát kedvelő más korosztályok körében is.

Az újonnan bemutatott Sweex digitális fényképes kulcstartó szintén ezt a vonalat követi. A hagyományos papír alapú kulcstartók ideje úgy tűnik lejárt, a Sweex kulcstartóján ugyanis 1GB méretű, akár 69 képet tárolhatunk, melyet az 1,5" színes kijelzőn láthatunk. A családi, baráti fotók, nyaralások, összejövetelek képeit 128×128 pixel felbontásban nézhetjük meg a kijelzőn.

Képnézegető kulcstartó, avagy mini digitális képkeretKépnézegető kulcstartó, avagy mini digitális képkeretA kulcstartó képnézegető funkciója segítségével az eszközön tárolt fotókat különböző időzítésű diavetítéssel nézhetjük végig. A kulcstartó a hátulján található gombok segítségével könnyedén kezelhető, a mellékelt USB kábelen keresztül pedig folyton cserélhetjük az eszközön tárolt képeket, újratölthetjük az akkumulátort. A kulcstartó Windows XP és Vista támogatással kapható.

A Sweex vibráló fejhallgatója azon felhasználók számára készült, akiknek fontos az élethű hangzás és élmény. A fejhallgató speciális vibráló funkciójával a különleges hangeffektek is tökéletesen élvezhetők, legyen szó zenéről, filmről vagy játékról. A villámlás, emberi vagy állati hangok, játékok hanghatásai pontosan olyan minőségben élvezhetők, mint egy stúdióban.

Vibráló fejhallgatóVibráló fejhallgatóA fejhallgató két méter hosszú USB kábellel csatlakozik a számítógéphez vagy más eszközhöz, melyen kezelőegységet találunk. Ennek segítségével állíthatjuk például a hangerőt, vagy kapcsolhatjuk ki-, be a vibráló funkciót is.

A Sweex mozgásérzékelő kamerát a videobeszélgetések megszállottjainak találták ki. Az 1,3 megapixeles kamera beépített mikrofonnal, 4x-es digitális zoommal és mozgás közben is nagyfelbontással rendelkezik. Videobeszélgetés közben a kamera folyamatosan követi mozgásunkat a helységben, így a számítógép elől elmozdulva is folyamatosan láthat minket beszélgetőpartnerünk, a beépített mikrofonnak köszönhetően hallhat is, amíg megfelelő távolságban vagyunk. A kamera támogatja az MSN-t és minden más ismert chat programot.

A tajvani központú Sweex az európai felhasználói piacra specializálódott átgondolt megoldásaival. Hollandiai központja látja el Európát, Észak-Afrikát és a Közel-Keletet, a tajvani központ a K+F feladatokért és a globális irányításért felel. A Sweex sokkal inkább a felhasználók technológiai és szolgáltatás igényeire fókuszál, mint magára a technológiára. A gyártó célkitűzése, hogy a mindennapi számítástechnikában használatos, könnyen kezelhető, modern kialakítású és kedvező árfekvésű eszközökkel lássa el az egyéni felhasználókat, akik a Sweex megoldásait otthonukban és munkahelyükön egyaránt használhatják. A Sweex több mint 200 terméket kínál jelenleg, melyet folyamatosan bővít, így a felhasználók egyre jobban hasznosíthatják PC-jük kapacitását a perifériáknak és kiegészítőknek köszönhetően. A gyártó 1 év garanciát vállal minden termékére.

http://www.sweex.com/

http://www.alphasonic.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük