2023.március.25. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ismét a Vodafone-é Magyarország legkiválóbb elektronikus ügyfélszolgálata

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p> <span class="inline inline-left"><a href="/node/65230"><img class="image image-preview" src="/files/images/images_178.jpg" border="0" width="316" height="95" /></a></span>2009-ben indult útjára a „Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díj" elnevezésű verseny, melynek keretein belül idén már negyedik alkalommal díjazták a legjobbakat. A kezdeményezés népszerűségét jelzi, hogy a rengeteg jelentkező között ebben az évben nem csak kereskedelmi vállalkozások, de egy polgármesteri hivatal is megmérette magát.</p> <p> 

 images 1782009-ben indult útjára a „Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díj" elnevezésű verseny, melynek keretein belül idén már negyedik alkalommal díjazták a legjobbakat. A kezdeményezés népszerűségét jelzi, hogy a rengeteg jelentkező között ebben az évben nem csak kereskedelmi vállalkozások, de egy polgármesteri hivatal is megmérette magát.

 

 images 1782009-ben indult útjára a „Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díj" elnevezésű verseny, melynek keretein belül idén már negyedik alkalommal díjazták a legjobbakat. A kezdeményezés népszerűségét jelzi, hogy a rengeteg jelentkező között ebben az évben nem csak kereskedelmi vállalkozások, de egy polgármesteri hivatal is megmérette magát.

 

A versenyre olyan cégek jelentkezését várták, akik folyamatosan mérik ügyfélkiszolgálásuk színvonalát, de azok is pályázhattak, akik fontosnak tartják fejlődésük szempontjából megtudni, hogy ügyfélkiszolgálási rendszerük hogyan állja meg a helyét a saját elvárásaikhoz, illetve a többi piaci szereplőhöz képest. A kitüntetést azon vállalatok nyerhetik el, akik kiemelt figyelmet fordítanak ügyfeleik, vásárlóik kiszolgálására.

 

A megmérettetés ebben az évben is komplex tesztfeladatok és szakmai kérdések alapján történt, mely idő alatt több mint ötezer ügyfelet kérdeztek meg a vállalatokkal kapcsolatos benyomásaikról, illetve ezerötszáz próbavásárlói tesztet is értékeltek a szervezők. Az elektronikus vevőkezelés kategóriában az érdeklődő e-mailekre adott válaszokat elemezték, amely során 85%-os eredményt értek el a résztvevők, és az is kiderült, hogy az esetek közel felében már 12 órán belül választ kaptak az ügyfelek. A Vodafone az előző évek érmes sikerei után 2012-ben is remekül szerepelt, az elektronikus ügyfélkiszolgálás kategóriában ugyanis ismét a dobogó legfelső fokára állhatott. 

 

Podhorányi László, a Vodafone ügyfélkapcsolati vezérigazgató-helyettese elmondta: „Az előző évhez hasonlóan, idén is kitörő örömmel fogadtuk a hírt, hogy a Vodafone Magyarország ügyfélszolgálata ismét első helyezést ért el a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díj "elektronikus ügyfélkezelés" kategóriájában. Óriási elismerés ez valamennyi munkatársunk számára, emellett tovább erősíti bennünk a páratlan ügyfélélmény iránti elkötelezettségünket, melynek eredményeként egyre többen döntenek úgy, hogy bennünket választanak!

 

A verseny szakmai hátterét a ClientFirst Consulting Kft. és a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola, míg jogi hátterét az e|n|w|c nemzetközi jogi tanácsadó iroda biztosította.

 

 

A díjazottak:

 

Elektronikus ügyfélszolgálatok kategória

 

1.     helyezett – Vodafone Magyarország Zrt.

2.     helyezett – Porsche Hungária Kft., AUDI Márka

3.     helyezett – Fővárosi Vízművek Zrt.

 

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.