2024.június.20. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

ISMÉT SZAVAZHAT AZ ÉV KÓRHÁZÁRA!

4 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/5860"><img class="image thumbnail" src="/files/images/index_logo.thumbnail_0.gif" border="0" alt="www.azevkorhaza.hu" title="www.azevkorhaza.hu" width="63" height="100" /></a><span class="inline left"><span style="width: 61px" class="caption"><strong><a href="http://www.azevkorhaza.hu/">www.azevkorhaza.hu</a> </strong></span></span></span>A hagyományokhoz híven ismét meghirdették „Az év kórháza" internetes szavazást. Ezzel lehetőség nyílik rá, hogy az érdeklődők a nagy átalakulás után ismét elmondhassák véleményüket a kórházakról. Az megújult intézményekről a már megszokott módon, a   honlapon mondhatják el véleményüket, és értékelhetik összesen 5 kategóriában az intézményeket.</p><p>

www.azevkorhaza.huwww.azevkorhaza.hu A hagyományokhoz híven ismét meghirdették „Az év kórháza" internetes szavazást. Ezzel lehetőség nyílik rá, hogy az érdeklődők a nagy átalakulás után ismét elmondhassák véleményüket a kórházakról. Az megújult intézményekről a már megszokott módon, a   honlapon mondhatják el véleményüket, és értékelhetik összesen 5 kategóriában az intézményeket.

www.azevkorhaza.huwww.azevkorhaza.hu A hagyományokhoz híven ismét meghirdették „Az év kórháza" internetes szavazást. Ezzel lehetőség nyílik rá, hogy az érdeklődők a nagy átalakulás után ismét elmondhassák véleményüket a kórházakról. Az megújult intézményekről a már megszokott módon, a   honlapon mondhatják el véleményüket, és értékelhetik összesen 5 kategóriában az intézményeket.

A szavazás október elejétől 2007. december 31-ig tart.

A magyar kórházi betegellátás nagy átalakuláson ment keresztül az elmúlt egy évben, és bár a szakmai színvonalat egyre több, nyilvánosan is hozzáférhető mutatóval és mérőszámmal értékelik, a legfontosabb szereplő: az ellátott beteg véleményének változását még nem nagyon ismerjük. Részben ezért, részben

a korábbi szavazások sikerén felbuzdulva 2007. október elejétől a  HáziPatika.com ismét meghirdeti „Az év kórháza" internetes szavazást.

A nagy érdeklődésnek köszönhetően tavaly már több mint 100 ezer szavazat érkezett, és szervezők bíznak benne, hogy az átalakult intézményekről is legalább ilyen szívesen nyilvánítanak majd véleményt a leginkább érintettek.

A hagyományteremtő és évről-évre megismételt online szavazás a betegelégedettség és kórházi betegellátás színvonalának felmérésén túl,

a hazai betegellátás színvonalának növeléséhez is hozzá kíván járulni. Mindemellett a szervezők arra is nagyon kíváncsiak, hogy az átalakulás hogyan befolyásolta az érintettek véleményét. (Például az elmúlt évek összetett győztese illetve ezüstérmese, az Országos Sportegészségügyi Intézet igen jelentős változáson esett át.)

Az érdeklődők ezúttal is október elejétől 2007. december 31-ig, egy külön erre a célra létrehozott oldalon (www.azevkorhaza.hu) szavazhatnak. A megmérettetésben Magyarország összes, a szavazás indulásakor létező kórháza és klinikája részt vesz, a szavazás során a látogatók egy 5 fokú skálán – az iskolákban megszokott módón – értékelhetnek. A verseny aktuális állása a honlapon összesítve, kategóriánként vagy akár megyei bontásban is folyamatosan nyomon követhető.

A szavazók név szerint vagy területi alapon kereshetik meg a kívánt intézményt, amelyet öt kategóriában (orvos-szakmai ellátás, ápolás- és szakszemélyzet, infrastruktúra, ellátás, környezet) értékelhetnek. Ezt a kórházakhoz kapcsolódó – a tavalyi szavazás során nagy sikert arató – fórum oldalain mondanivalójukkal, tapasztalataikkal egészíthetik ki. Természetesen a szervezők minden kórház számára lehetőséget nyújtanak, hogy az intézmény vezetése, orvosai – a többi hozzászólótól megkülönböztetett formában – hozzászólhassanak, reflektálhassanak az olvasói beírásokra, véleményekre.

A januárban tartandó eredményhirdetésen az öt kategóriagyőztes mellett az összességében legjobb átlagot elérő abszolút győztest is kihirdetik, aki egy évig viselheti a „HáziPatika.com – Az év kórháza" megtisztelő címet. A hazai egészségügy helyzetének ismeretében az erkölcsi elismerés mellett, mivel jelenleg a kórházak számítástechnikai fejlettsége elmarad a kívánatostól, az Év kórháza díj nyerteseit a program főszponzorának, a Pfizer támogatásának köszönhetően korszerű számítástechnikai eszközökkel is jutalmazzák.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.