2023.november.28. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Összemosódik a határ az irodai es az otthoni nyomtatás között, az első ilyen fecske a HP-tól

4 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/5862"><img class="image thumbnail" src="/files/images/HP%20Photosmart%20C62801.thumbnail.JPG" border="0" alt="HP Photosmart C62801" title="HP Photosmart C62801" width="100" height="67" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>HP Photosmart C62801</strong></span></span> <p>A HP új, Photosmart C6280 all-in-one eszköze már olyan képességeket mutat fel, ami eddig csak az irodai eszközökre volt jellemző. A nyomtató, másoló és szkenner funkciókat egyesítő eszköz hat tintaszínnel nyomtatja a fotókat, akár panoráma méretben is, a fekete-fehér nyomtatás sebessége percenként 34 oldal, nagy felbontással szkennel és rendelkezik Ethernet hálózati interfésszel.</p><p>

 hp photosmart c62801HP Photosmart C62801

A HP új, Photosmart C6280 all-in-one eszköze már olyan képességeket mutat fel, ami eddig csak az irodai eszközökre volt jellemző. A nyomtató, másoló és szkenner funkciókat egyesítő eszköz hat tintaszínnel nyomtatja a fotókat, akár panoráma méretben is, a fekete-fehér nyomtatás sebessége percenként 34 oldal, nagy felbontással szkennel és rendelkezik Ethernet hálózati interfésszel.

 hp photosmart c62801HP Photosmart C62801

A HP új, Photosmart C6280 all-in-one eszköze már olyan képességeket mutat fel, ami eddig csak az irodai eszközökre volt jellemző. A nyomtató, másoló és szkenner funkciókat egyesítő eszköz hat tintaszínnel nyomtatja a fotókat, akár panoráma méretben is, a fekete-fehér nyomtatás sebessége percenként 34 oldal, nagy felbontással szkennel és rendelkezik Ethernet hálózati interfésszel.

Egyre nő azoknak a vásárlóknak a száma, akik otthon akarják kinyomtatni a fotóikat. A multifunkciós, All-in-One (AiO) eszközök révén ugyanazt a fotóminőséget kaphatják, mint a hagyományos fotólaborban készült képekkel. A HP Photosmart C6280 hat, különálló tintatartályával és a kiváló minőségű HP Vivera tintákkal ragyogó és vízálló fotókat készít, amelyek generációkon át ellenállnak a fakulásnak.(1) A különálló, egyenként cserélhető tintatartályoknak köszönhetően nincs tintaveszteség.

A HP Photosmart C6280 készülék vásárlóinak a fotók nyomtatásakor nem kell egy csupán dokumentumnyomtatásra tervezett nyomtatóval küszködniük. A fotók válogatását egy 6,1 cm átmérőjű színes képernyő segíti, amelyen néhány egyszerű szerkesztési művelet is elvégezhető. A nyomtató új, HP Red-eye Removal nyomógombjával egyetlen lépésben eltávolítható a képekről a vörös-szem effektus.

Az automatikus fotótálca kiküszöböli az esetleges, nem megfelelő hordozóra való fotónyomtatást, mert mindig a nyomatatási feladatnak megfelelő tálcáról veszi be a papírt(2). A fotónyomtatáshoz nincs szükség PC-re, a felhasználók a nyomtató kártyafoglalatába helyezhetik a memóriakártyájukat vagy az USB portra csatlakoztathatják a kamerát és máris nyomtathatják a képeket.

A fekete-fehér nyomtatás továbbra is a leggyakoribb nyomtatási igény, és a HP Photosmart C6280 készüléket a hétköznapi nyomtatási feladatokhoz optimalizálták, maximum 34 oldal/perc sebességgel nyomtat éles, lézer minőségű fekete-fehér dokumentumokat, a színes dokumentumok leggyorsabb nyomtatási sebessége pedig 33 oldal percenként. A fotónyomtatás sebessége is elsőrangú, egy 10×15 cm-es kép elkészítéséhez csupán 10 másodpercre van szükség.

Az integrált duplex egység révén az All-in-One készülék kétoldalas nyomtatásra is képes, így papírt takarít meg. A mellékelt HP Smart Web Printing szoftverrel a weboldalak a nyomtatáshoz átméretezhetőek, így a széleik nem maradnak le a kinyomtatott oldalakról. (3)

Termelékenység otthon és az irodában

A beépített Ethernet hálózati port révén a felhasználók valamennyi otthoni vagy kisirodai számítógépükhöz csatlakoztathatják a készüléket. Valódi multifunkciósként a HP Photosmart C6280 számos különböző eszközt tesz szükségtelenné otthon vagy az irodában. A szkenner 4800×4800 dpi felbontásával(4) pontosan reprodukálja és állítja helyre a fotókat, és támogatja a gyors másolási funkciót, amely 34 fekete-fehér és 33 színes másolatot készít percenként.

Legfontosabb jellemzők és előnyök

 • 6 tintaszínnel való színes nyomtatás;
 • Nyomtatási sebesség: 34 fekete-fehér oldal és 33 színes oldal percenként, fotónyomtatás 10 másodperc alatt;
 • Kétoldalas nyomtatás a beépített duplex egységgel;
 • Integrált Ethernet hálózati port;
 • 6,1cm átmérőjű színes kijelző;
 • Papírméret érzékelés a HP Auto Sense funkcióval;
 • HP Smart Web Printing funkció(3);
 • Automatikus fotótálca;
 • Vörös-szem eltávolító gomb;
 • Szkennelés 4800 dpi felbontással és 48-bites színmélységgel(4);
 • HP Photosmart Essential szoftver;

Becsült végfelhasználói ár az EMEA régióban:  55 990 Ft.

Várható elérhetőség az EMEA régióban: 2007. októbertől.

http://www.hp.com/

1 A nyomatok tartósságát a Wilhelm Imaging Research, Inc. és a HP Image Permanence Lab. értékelte. További információ a  www.hp.com/go/printpermanence weboldalon található.

2 A HP Advanced Photo Paper, HP Premium Plus Photo Paper és a HP CD/DVD Tattoos nyomathordozók használata esetén, a HP Auto Sense technológiával.

3 Szükséges hozzá a Microsoft Internet Explorer 6.0, vagy későbbi változat.

4 4800×1200 dpi maximális optimalizált színes felbontás számítógépről való nyomtatásnál.

5 A közölt ár a gyártó által ajánlott bruttó végfelhasználói ár.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.