A Nokia bejelentette, hogy november közepétől Magyarországon is, számos helyi tartalommal, elindul a Nokia N8 multimédiás okostelefon forgalmazása.

A Nokia bejelentette, hogy november közepétől Magyarországon is, számos helyi tartalommal, elindul a Nokia N8 multimédiás okostelefon forgalmazása.

A Nokia N8 tulajdonosok a készülékre előre telepített alkalmazásokon keresztül élvezhetik a népszerű hazai tartalomszolgáltatók videóit, híreit, programjait, TV csatornák internetes videotartalmait. A Nokia N8 felhasználók a Magyar Televízió, a Duna Televízió, a TV2, az AXN és a StartlapTV interneten elérhető műsorait nézhetik immár mobilon is.

Az Ovi Áruházban elérhető magyar mobil alkalmazások sora a Nokia N8 megjelenésével tovább bővül. Magyarország egyik vezető tartalomszolgáltatója, az Origo Zrt., négy új widgetet (origo.hu, ozone network, postr és az iWiW) mutat be a Nokia N8 készüléken.

Azért, hogy a T-Home IPTV előfizetői soha ne maradjanak le kedvenc programjaikról a készüléken helyet kapott a Műsorújság alkalmazás is. Ennek segítségével a csatornák műsor információi mellett a T-Home IPTV előfizetői Nokia N8 mobilkészülékeikről bárhonnan, bármikor távvezérelhetik az otthonaikban felszerelt set-top box felvétel funkcióját.

A felsorolt alkalmazások előre telepítve érkeznek a Nokia N8 készülékre, és a kompatibilis Nokia készülékekre hamarosan az Ovi Áruházból is letölthetőek lesznek. Természetesen a felhasználók a megújult Ovi Áruház kínálatából számos más alkalmazást is letölthetnek a Nokia N8 segítségével, valamint továbbra is elérhetik kedvenc közösségi oldalaikat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük