2022.december.07. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Jótékony Vatera Premier

3 perc olvasás
<p><em><span class="inline left"><a href="/node/8014"><img class="image _original" src="/files/images/vateralogo.gif" border="0" alt="www.vatera.hu" title="www.vatera.hu" width="123" height="79" /></a><span style="width: 121px" class="caption"><strong><a href="http://www.vatera.hu/">www.vatera.hu</a> </strong></span></span>Még a kereskedelmi forgalomba hozatal előtt, elsőként a Vatera.hu regisztrált felhasználói licitálhattak a Motorola stílusos ékszertelefonjára, a MOTOJEWEL-re. A Vatera Premier névre keresztelt akció egy új exkluzív sorozat első állomása Magyarország leglátogatottabb online piacterén.</em><br />

www.vatera.huwww.vatera.hu Még a kereskedelmi forgalomba hozatal előtt, elsőként a Vatera.hu regisztrált felhasználói licitálhattak a Motorola stílusos ékszertelefonjára, a MOTOJEWEL-re. A Vatera Premier névre keresztelt akció egy új exkluzív sorozat első állomása Magyarország leglátogatottabb online piacterén.

www.vatera.huwww.vatera.hu Még a kereskedelmi forgalomba hozatal előtt, elsőként a Vatera.hu regisztrált felhasználói licitálhattak a Motorola stílusos ékszertelefonjára, a MOTOJEWEL-re. A Vatera Premier névre keresztelt akció egy új exkluzív sorozat első állomása Magyarország leglátogatottabb online piacterén.

 

  A 3 napig tartó MOTOJEWEL aukcióra több mint 17.000-en voltak kíváncsiak, 50-en pedig aktívan licitáltak a drágakövet idéző ékszertelefonra. Az éjfekete, kvarcszínű és lila billentyűzetű telefon azonban nemcsak a hölgyek szemét kápráztatta el, hanem a vaterázók jótékonyságára is apellált.

Az aukcióból befolyó teljes összeget a Motorola és a Vatera a mellrák elleni aktív küzdelmet folytató Egészség Hídja Összefogás Egyesület javára ajánlotta fel.

A MOTOJEWEL-t leütő nyertes végül 120.000 forintért vihette haza a karácsonyfa alá az értékes ékszertelefont. A készülék új tulajdonosát, Vas Zoltánt a jótékonykodás lehetősége különösen motiválta a szoros verseny során, hisz a végső licitösszeg felett további 30.000 forintot adományozott az Egyesületnek.

„Gyufacímke gyűjtési szenvedélyem miatt gyakran látogatok a Vaterára, és ha van időm, kicsit jobban körülnézek. Örömömre szolgált, hogy a Motorola révén részt vehettem egy jó ügy támogatásában, másrészt ez a stílusos készülék valóban szép ajándék lesz." – mesélte el a nagyvonalú nyertes.

Gerő Viktor, a Vatera.hu Kft. ügyvezető igazgatója elárulta, hogy nem ez az első eset, hogy regisztrált felhasználóik időt és pénzt nem sajnálva versengenek egy-egy jótékonysági aukció során. Az elmúlt években árverésre került már az online piactéren Szávay Ágnes teniszütője, vagy Vajda Attila aranyat érő kenulapátja is.

A Vatera Premier kifejezetten azoknak szól, akik szeretnek az elsők között is elsők lenni. Az új akció sorozattal a Vatera.hu a gyártópartnerekkel karöltve, egyedi termékek gyűjtőinek, exkluzív márkák rajongóinak szeretne kedvezni.

A termékek felajánlói maguk dönthetnek majd a befolyt összeg sorsáról, de a MOTOJEWEL aukcióhoz hasonlóan még számos jótékonysági árverésnek ad majd otthont a Vatera online aukciós portál 2009-ben.

www.vatera.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.