2022.05.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Jótékonysági Gombóc piknik a Vasúttörténeti Parkban

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/80515"><img class="image image-preview" src="/files/images/gomboc.preview.jpg" border="0" width="473" height="662" /></a></span>2014. május 31-én, szombaton 10-18 között újra indul a „szilvás gombóc hadjárat". A Nyugati pályaudvar 8. vágányáról nosztalgia kocsikból összeállított ingyenes Gombócjáratok indulnak reggel 9.30-kor és 10.30-kor a parkba!</p> <p> 

2014. május 31-én, szombaton 10-18 között újra indul a „szilvás gombóc hadjárat". A Nyugati pályaudvar 8. vágányáról nosztalgia kocsikból összeállított ingyenes Gombócjáratok indulnak reggel 9.30-kor és 10.30-kor a parkba!

 

2014. május 31-én, szombaton 10-18 között újra indul a „szilvás gombóc hadjárat". A Nyugati pályaudvar 8. vágányáról nosztalgia kocsikból összeállított ingyenes Gombócjáratok indulnak reggel 9.30-kor és 10.30-kor a parkba!

 

Második alkalommal kerül megrendezésre a Tatár Pékség és a Baptista Szeretetszolgálat közös szervezésében a Mennyei Csemegék jótékonysági Gombóc piknikje a Magyar Vasúttörténeti Parkban. A több mint 16000 gombóc ezúttal is Buday Péter mesterszakács, a piknik fő gombócmesterének irányításával kerül majd a tányérokra.

 

Lesz gombócevő verseny, utazás a kerti kisvasúton, sőt, Mónika, a lóvasút sztárja is várja majd az utazni vágyókat. Triál show és történelmi időutazás, a cirkusz varázsa és ügyességi játékok egyaránt színesítik a piknik programját. Nem maradhatnak el az örök kedvencek sem: arcfestés, kisállat-simogató és ugrálóvár várja a gyerekeket.

Mindeközben a Gombócszínpadon fellépnek a bájos Kistücskök és Nagytücskök táncbemutatójukkal, a Jamnastyx virtuóz kosárlabdás fiúi, valamint a Tornádó Hungary egy akrobatikus rock and roll bemutatóval. A Marcipán trió hangversenyét, majd a Bergengóc-Zenegóc Társulat Zenés mesekönyv című előadását követően a gombócszínpadot Kecsa bűvész és barátai produkciója zárja.

 

A piknik háziasszonya Pordán Petra, a Music FM műsorvezetője lesz.

 

A Gombóc piknik hivatalos fizetőeszköze a gombócjegy, melynek ára: 200 Ft/db.

A gombócvalutával vásárolható meg pl. 3 db szilvásgombóc; egy pizzaszelet; arcfestés; ugrálóvár, egy utazás a lóvasúton.

 

A Magyar Vasúttörténeti Park azzal támogatja a jótékonysági rendezvényt, hogy a Gombóc piknikre a belépőjegyek 50%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg.

 

A szervezők azt kérik, jöjjenek minél többen, egyenek sok gombócot, utazzanak a lóvasúton, élvezzék az egész napos kézműves foglalkozásokat.

Legyen ez egy csodálatos családi nap, egy igazi piknik, ahol nem csak szeretteinknek szerzünk örömöt, de közben a nehezebb sorsú gyermeknek is segítünk.

 

A gombócjegyekből befolyt teljes összeget a Tatár pékség adományként átadja a Baptista Szeretetszolgálatnak, amely ebből a pénzből egy hátrányos helyzetű település rászoruló gyermekeinek az étkeztetését támogatja. 

 

2014. május 31.

Gombóc piknik

Magyar Vasúttörténeti Park

Budapest, XIV., Tatai út 95.

 

http://www.vasuttortenetipark.hu/

http://www.tatarpek.hu/

http://baptistasegely.hu/

 

Lantai József

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.