A tavalyi Póker Kör sikerén felbuzdulva az idei augusztusi verseny mellett Buza Sándorék a 10. Harley-Davidson Fesztiválon is szerveznek egy kártyás-motoros futamot azoknak a szerencsevadászoknak, akik a pókert szívesen kötik össze egy kis balatoni motorozással.

 

A tavalyi Póker Kör sikerén felbuzdulva az idei augusztusi verseny mellett Buza Sándorék a 10. Harley-Davidson Fesztiválon is szerveznek egy kártyás-motoros futamot azoknak a szerencsevadászoknak, akik a pókert szívesen kötik össze egy kis balatoni motorozással.

Tavaly augusztusban először rendezték meg Balatonszemesen a – természetesen a Harley hazájából, Amerikából származó – Poker Run futamot, amelyen a motorozás mellett a játéknak is jut – nem is kicsi – szerep. Az érdeklődés óriási volt, jöttek a motorosok az ország mindegyik szegletéből, sokan úgy, hogy igazán azt sem tudták, mi az a Poker Run, sokan pedig azért nem, mert azt hitték, pókerezni kell. Ezt persze nem tiltották meg senkinek, versenyen kívül, de a Póker Kör nem erről szól, bár a francia kártyák sorrendje itt is meghatározó.

Meghatározó, mégpedig azért, mert a verseny indulásakor, megérkezéskor, és három közbenső ellenőrzési ponton, amelyet az itiner segítségével kell megtalálni, az easy-riderek egy-egy lapot húznak, és a célban a kihúzott lapok döntik el, a póker szabályai szerint, ki viheti el a fődíjat. Ez a több mint másfélmillió forintot érő (!) ajándéközön legértékesebb darabja, egy floridai út 2 fő részére, 10 napos szállással Orlandóban, ahol erre az időre a szerencsés egy Harley-Davidsont is bérelhet.

Augusztus azonban még sokára lesz, a lelkes motorosok pedig nem szeretnek várni, ezért az év legnagyobb motoros eseményén, az idén 10. születésnapját ünneplő Harley-Davidson Magyarország főnöke, Dobai Attila vezetésével szintén tizedszer megrendezett Nemzetközi Harley-Davidson Fesztiválon (június 10-14) is várják a pókeres motorosokat – természetesen nem csak Harley-val – egy Balaton körüli versengésre, június 12-én, pénteken, amelynek győztese a remek élményen túl, egy százezer forintos wellness utalvánnyal lesz gazdagabb, hogy párjával mg fittebben motorozhasson. A többi kisorsolt díj mellett, minden versenyre nevező tiszteletjegyet kap az augusztusi Poker Run rendezvényre is.

Nevezni a 10. Harley-Davidson Fesztivál kapunyitásától, szerdától lehet, pénteken 12 óráig, a Poker Run sátrában, ahol a verseny napján, 12-én este fél hétkor az eredményt is hirdetnek a szervezők.

További információkat a verseny honlapja, a http://www.pokerrun.hu/ Web oldal tartalmaz.

Steiner Gábor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük