ricoh spc420dnricoh spc420dn A vállalati dokumentumkészítés költségei a cég összforgalmának 3 százalékát is meghaladhatják, ennek az aránynak a csökkentéséhez hatékony dokumentumkezelésre van szükség.

ricoh spc420dnricoh spc420dn A vállalati dokumentumkészítés költségei a cég összforgalmának 3 százalékát is meghaladhatják, ennek az aránynak a csökkentéséhez hatékony dokumentumkezelésre van szükség.

Az irodai igényekre tervezett AficioTMSP C420DN teljes életciklusra vetített összköltsége kivételesen alacsony, így megfizethető dokumentumkészítést tesz lehetővé házon belül, külső szolgáltató bevonása nélkül.

A sokrétű igények kielégítésére tervezett AficioTMSP 8200DN mind az egyszeri nagy volumenű, mind pedig a kisebb napi feladatok nyomtatására ideális megoldás. A nagy nyomtatási volumen és a szoros határidők kezeléséhez megbízható eszközre van szükség, amely nem ismer kompromisszumot a produktivitás terén.

Ricoh AficioTMSP C420DN

Az AficioTMSP C420DN színes nyomtató nagy sebességgel készít kiváló minőségű színes nyomatokat. A gép 30 oldal/perc folyamatos nyomtatási sebességre képes (fekete-fehérben és színesben), egy- és kétoldalas üzemmódban egyaránt. Bemelegedési ideje 30 másodperc, ezt követően az első fekete-fehér vagy színes nyomat 10, illetve 15 másodpercen belül elkészül. Az 1200 dpi felbontásnak köszönhetően kiváló nyomatminőség érhető el – lenyűgöző grafikonok, prezentációk, kézikönyvek és jelentések készíthetők, fotóminőségű képekkel.

A nyomtató támogatja a vastag papírra való nyomtatást (a normál tálcákban 216 g/m², a duplex egységben 157 g/m² súlyig), a további három papírtálcával pedig egyidejűleg lehetővé teszi a többféle papírméretre való nyomtatást. A nyomtatóval rendkívül sokféle papírtípusra – normál és újrahasznosított papír, fólia, etikett, boríték, vízálló és bevonatos média – is nyomtathatunk. A nagy papírkapacitás zavartalan nyomtatást tesz lehetővé, és a közvetlen PDF-nyomtatásnak köszönhetően rövidebb idő alatt lehet kinyomtatni a kívánt dokumentumokat. A kellékanyagok kapacitása alacsony nyomatköltséget eredményez. Az AficioTMSP C420DN még nagy terhelés mellett is minimális karbantartást igényel.

A Ricoh egyedülálló nyílt architektúrája a cégspecifikus alkalmazások futtatását is lehetővé teszi. Az IT-vezetők számára rendkívül előnyösek a kifogástalan csatlakozási képességek és az alacsonyabb hálózati terhelés. A Ricoh szoftvermegoldásai a költségek figyelését és elszámolását is támogatják.

Ricoh AficioTMSP 8200DN

ricoh sp8200dnricoh sp8200dnAz AficioTMSP 8200DN versenyképes nyomatköltsége és sokoldalúsága folytán kategóriájában egyedülálló nyomtatási teljesítményt kínál. A berendezés villámgyors nyomtatásra képes, 50 nyomat/perc sebességgel, kétoldalasan az egyoldalas nyomtatáshoz hasonló sebességet biztosítva. Az AficioTMSP 8200DN nyomtató 25 másodperces bemelegedésének és az első oldal 3,5 másodpercen belüli elkészítésének köszönhetően időmegtakarítás érhető el. A 4400 lapos maximális papírkapacitás elég nagy ahhoz, hogy ne kelljen gyakran újratölteni a papírt. Az AficioTMSP 8200DN maximális terhelhetősége havi 300 ezer oldal.

A fekete-fehér nyomtató kiváló papírkezelési lehetőségekkel bír: a papírtálcákból 169 g/m², kézi adagolóból egészen 216g/m² súlyig. A nagy kapacitású 3000 lapos finiserrel vagy a költségkímélő 1000 lapos finiserrel a nyomtató professzionális dokumentumokat állít elő. Az AficioTMSP 8200DN már alapkiépítésben is együttműködik a legtöbb nyomtatási környezettel. Támogatja a vonalkód és a „data stream" nyomtatást, opcionális IPDS-kártyával a felhasználó közvetlenül – print box vagy szerver közbeiktatása nélkül – nyomtathatja ki tranzakciós dokumentumait AS 400-as környezetből. Az SP 8200DN a decentralizált host-printing környezetek legújabb megoldásaival dolgozik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük