2022.december.10. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új, Ericsson-játszótér Szentendrén -képriport

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/13209"><img class="image thumbnail" src="/files/images/image01.thumbnail.jpg" border="0" alt="1." title="1." width="100" height="75" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>1.</strong></span></span> <p>Az Ericsson Magyarország 2008. május 21-én átadta a felújított, már az EU-s előírásoknak is megfelelő Ericsson játszóteret Szentendrén. A Gyöngyvirág és a Honvéd utca által határolt területen fekvő gyermekbirodalom jelentős dolgozói bevonással szépült meg. </p><p>

 1.1.

Az Ericsson Magyarország 2008. május 21-én átadta a felújított, már az EU-s előírásoknak is megfelelő Ericsson játszóteret Szentendrén. A Gyöngyvirág és a Honvéd utca által határolt területen fekvő gyermekbirodalom jelentős dolgozói bevonással szépült meg.

 1.1.

Az Ericsson Magyarország 2008. május 21-én átadta a felújított, már az EU-s előírásoknak is megfelelő Ericsson játszóteret Szentendrén. A Gyöngyvirág és a Honvéd utca által határolt területen fekvő gyermekbirodalom jelentős dolgozói bevonással szépült meg.

Az Ericsson 2008 tavaszán Szentendrén egy jelentős műszaki fejlesztésbe fogott, amely során kulcsrakész megoldásként VDSL2 berendezéseket telepít a városban, ezzel biztosítva, hogy a felhasználók ezév nyarától egy érpáron kaphassanak nagy sebességű internet, IPTV és IP telefon szolgáltatást. A projekt során 52 kültéri kabinet kerül telepítésre, amelyek a mai legkorszerűbb üvegszálas technológiával csatlakoznak a hálózathoz.

2.2.A cég a beruházás megkezdésével egyidőben vállalta egy játszótér EU szabványok szerinti felújítását, ezzel is kárpótolva a környék lakóit a projekt kivitelezésével együttjáró kellemetlenségekért.

Az építés képei:

3.3. 4.4.
5.5. 6.6.
7.7. 8.8.
9.9. 10.10.

 Az Ericsson dolgozói kétkezi munkájukkal is segítették a megvalósítást. Részt vettek a játékok és a burkolatok cseréjében, az eszközök telepítéséhez szükséges előkészítő munkálatokban, a parkosításban: gödröt ástak, gumitéglákat, gyepszőnyeget raktak le, kerítést csiszoltak és festettek. A közös munka kiváló csapatépítő tréningnek is bizonyult, hiszen hat napon keresztül, alkalmanként 12-15 ember vett részt a munkálatokban.

Ebben a projektben a vállalati kultúrát és az üzleti területet kapcsoltuk össze, hiszen tudjuk, hogy ezer fős nagyvállalatként és technológiai vezetőként felelősek vagyunk azért a társadalomért, amelyet építünk – nyilatkozta Éry Gábor, „a 450 gyermekes" Ericsson Magyarország vezérigazgatója, aki maga is részt vett az építésben.

A játszótér EU konformosítását nagy sikernek könyvelte el és jelentős eredménynek tartotta Dr. Dietz Ferenc, Szentendre város polgármestere. Az ünnepélyes megnyitón hangsúlyozta, hogy ez volt az első olyan beruházás a városban, amely egy nemzetközi tulajdonú cég és az önkormányzat együttműködésében valósult meg.

 Az átadás:

11.11. 12.12.
13.13. 14.14.
15.15. 16.16.
17.17. 18.18.
19.19. 20.20.

A korszerű, közösségi játszóteret, az ünnepélyes avatót követően, birtokba vették a boldog gyerekek és szüleik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.