2022.05.20.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Kids’ Choice Awards

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/78492"><img class="image image-_original" src="/files/images/blac%20(1).jpg" border="0" width="452" height="339" /></a></span>2014. március 29-én rendezik meg a Nickelodeon várva várt éves díjátadóját, ahol egyetlen sztár sem marad szárazon. A Kids' Choice Awards lényege, hogy mind a gyerekek, mind Hollywood legnépszerűbb arcai jól érezzék magukat, közben pedig a tévécsatorna díjazza a kedvenceit.</p> <p> 

2014. március 29-én rendezik meg a Nickelodeon várva várt éves díjátadóját, ahol egyetlen sztár sem marad szárazon. A Kids' Choice Awards lényege, hogy mind a gyerekek, mind Hollywood legnépszerűbb arcai jól érezzék magukat, közben pedig a tévécsatorna díjazza a kedvenceit.

 

2014. március 29-én rendezik meg a Nickelodeon várva várt éves díjátadóját, ahol egyetlen sztár sem marad szárazon. A Kids' Choice Awards lényege, hogy mind a gyerekek, mind Hollywood legnépszerűbb arcai jól érezzék magukat, közben pedig a tévécsatorna díjazza a kedvenceit.

 

Tinivámpír, gátlástalan tanácsadó és popsztár a Kids' Choice Awards díjátadói között. Aloe Blacc és Kristen Bell is díjat ad át a világ legzöldebb gáláján! Idén két slágergyáros is élőben lép fel a gálán, Aloe Blacc és az American Authors, akik díjat is adnak át. Az eseményen feltűnik majd a Vámpírnaplók Ian Somerhalderje, a Gátlástalanok Kristen Bellje és Will Arnett is A Miller családból!

 

A szavazás még javában tart, a legkisebbek 22 kategóriában adhatják le voksaikat kedvenc zenészeikre, színészeikre, filmjeikre, vagy éppen könyveikre a www.kca2014.com oldalon.

A Nickelodeon azonban már most garantálja, hogy idén még nagyobb durranás lesz a Kids' Choice Awards, mint eddig valaha! (a jelölteket lásd: http://euroastra.hu/node/78090)

 

A gyerekcsatorna két sztárfellépőt jelentett be, a nemrég Magyarországon is sikeres koncertet adó Aloe Blacc lesz a gála egyik kiemelt előadója, aki élőben lép majd fel. A zenész érdemei között ott van a „Wake Me Up" című világsláger, amelyet Avicii-vel közösen írt, és mindenhol vezette a slágerlistákat, és hozzá fűződik az „I Need a Dollar" is. Aloe Blacc mellett az American Authors is fellép majd a gálán, őket a Walter Mitty titkos élete rajongói ismerhetik legjobban, slágerük, a „Best Day of My Life" nem csak a filmben,de számos reklámban is elhangzott. A srácok nemrégiben a Carrie naplója című amerikai sikersorozatban is feltűntek, amely hatalmas presztízst hozott a zenekarnak.

 

Az előadók mellett díjat ad át a gyerekcsatorna nagyszabású gáláján számos tévésztár is.

A Nickelodeon meghívására jelen lesz március 29-én Kristen Bell, a Gátlástalanok és a Veronica Mars hősnője, Ian Somerhalder, akit a Lost és a Vámpírnaplók nézői ismerhetnek úgy, mint a tenyerüket, és Will Arnett is, akinek új sorozata, A Miller család nemrég nagy sikerrel mutatkozott be a magyar Comedy Centralon is.

 

A 27. Kids' Choice Awardson a legtöbb díjra Az éhezők viadala: Futótűz, a One Direction, Katy Perry és a Sam & Cat esélyesek. Így ők nagy valószínűséggel nem ússzák meg zöld trutyi nélkül a gálát! Ahogy várhatóan a műsorvezető, Mark Wahlberg sem, aki a Ted után ismét vicces oldalát hozza majd a díjátadón.

 

A világ legzöldebb gáláját, a Kids' Choice Awardsot a magyar Nickelodeon is közvetíti majd!

 

http://nickelodeon.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.